Sari la conținut

masaj perfect constanta

Postări Recomandate

Postat

Am fost de multe ori , cu 3 domnișoare am fost nu deodată pe rand , încearcă și tu nu o sa Îți pară rău, în detalii nu intru cu ce am făcut în camera dar am fost super mulțumit

• Oras:Constanta
Postat

...în detalii nu intru cu ce am făcut în camera dar am fost super mulțumit

Fisting oi facut ? ;)

• Like 1
Postat

Tu nu vriei sa ti faşi mare si sami tremiți un PM. Kear am o tipa cari faşi fisting ! ;)

Postat

Am fost de multe ori , cu 3 domnișoare am fost nu deodată pe rand , încearcă și tu nu o sa Îți pară rău, în detalii nu intru cu ce am făcut în camera dar am fost super mulțumit

Sa moara mincinosu' ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

da tu esti prost nu stii sa citesti?ce vrei sa-ti zic mai mult de atat

marusica tu sigur nu stii sa citiesti asa ca nu te mai intrieb daca iesti prost

:)

• Like 1
Postat

Mada...date predat si lasati pagubas. Astai pria gros, pria prost, pria ca la tara !!! Ti chinui dijaba...no sa priseapa niciodata nimika.

• Like 1
Postat

oralul l-ai facut tu ? pe fata cum o chema ? Vasile ?

deci în concluzie trebuie sa explic exact ca la proști :))))),pe fata o cheamă andreea și mi-a făcut oral (adică mi-a supt pula) ca sa înțelegi, sex normal (ne-am futut) dacă tot nu ai înțeles bine te rog frumos sa mă întrebi :))))))))
Postat

Nu e ca la prosti,vrea sa le dai mura-n gura,sau te trag de limba.daca nu te conformezi incepe carcoteala,sau daca incerci sa le dai peste nas ,scandalul

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

nu vrea ba babaiule nimeni mura in gura, citeste dracului regulamentul! o recenzie are niste puncte, respectati si voi macar o parte din ele!

noi, astia oleaca mai vechi, ne-am invatat cumva, io am inteles ca generatia pro stii si castigi are rolul ei, dar incercati in pula mea sa va conformati macar cat de cat.....

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...