raphaelsoulman Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 10, 2016 Experienta pe care o ofer este una intima si personala. Ma vei simti alaturi de tine ca prieten, barbat si amant. Din acest motiv cu siguranta ca ne vom dori sa petrecem perioade indelungate unul alaturi de celalat, in atmosfera de cina, petreceri, nopti albe si chiar weekenduri. Am fost numit pasional si romantic, inteleg dorinta de dominanta feminia dar si puterea de a fi in control, oricare din experiente doresti sa le experimentezi, putem sa le punem in actiune! Asa ca suna-ma si vom vorbi despre fantezia ta!Ne putem intalni la tine sau la hotel! Ma gasesti la telefon 24/7 si programam impreuna intrevederea!Gifts: 100 EURO/h650 EURO/Overnight (o noapte intreaga)2500 EURO/WeekendRaphael(004) 0745 886894
zerrcore Reputație: 852 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Noiembrie 10, 2016 Vreo' 3 weekenduri e ocupat ) asa ca fetelor cine il vrea eu il manageriez pe acest handsome 1
zumba master Reputație: -363 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:ClujNapoca Oras:ClujNapoca Postat Noiembrie 10, 2016 Eu am un planșeu de turnat. Vad ca ești dotat sa lucrezi pe șantier, ma bazez pe tine. Te voi suna și batem palma. 2 7
raphaelsoulman Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Vreo' 3 weekenduri e ocupat ) asa ca fetelor cine il vrea eu il manageriez pe acest handsome) fa-mi o oferta pe care sa nu o pot refuza!))
mihai993 Reputație: -410 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 10, 2016 Misto burta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum