Sari la conținut

ceva de lux?

jaguaru

Postări Recomandate

• Telefon: A
  • Oras:Undeva
Postat

sunt  venit din dubai,am venit cu masina mea firma Rolls Royce sunt ceva femei de lux prin cluj? (nu besinose)

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj
Postat

sunt  venit din dubai,am venit cu masina mea firma Rolls Royce sunt ceva femei de lux prin cluj? (nu besinose)

Cred ca nu ne ridicam la nivelul pretențiilor tale de Dubai

Băieți nu fiți rai el a pilotat mașină:))

Cică nu besinoase ...

Cred ca ești satul de besinile pe care le-ai tras tu pana ai ajuns în minunatul Cluj ... te înțeleg nu îți mai trebuie și besinile alteia :))))))))

Pe bune ți se pare ca cineva e curios de unde ai venit și cu ce :))

• Like 7
Postat

atata cer sa nu faca partz

DORINTA TA ESTE IMPOSIBIL DE IMPLINIT!!!Sa stii!Astazi ,dis de dimineata te plimbai cu o caruta cu doi cai prin centrul Clujului ...Am vazut cand te-a amendat Politia Rutiera....Ce s-a intamplat cu Rolls Royce-ul???Se poate sa aflam si noi?? :thinking 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mergeam prea tare cu ,,caruta,, mea ... ce sa faci , n.ai ce sa faci  :wink2

http://i68.tinypic.com/14bnnsj.png

• Like 1
Postat

Sa știi ca noi ardeleni nu suntem invidioși mai mult de atât te consideram un cacanar atunci când încerci sa te dai mare :))

• Like 3
Postat

pai la voi asta e dat mare  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

sa va invit la niste creveti si o sampanie nu vreti ? :138x

• Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

se poate ? :) oricum daca invitatia era pt o domnisoara e ok; pt noi ceilalti nu merge.....

asa cum spunea @expertul888 imaginea poate fi prelucrata; ai luat o poza cu masina de pe net si ai pus-o peste o poza cu zona (apropo, unde este facuta poza? ); deci vrem poza cu tine in masina.

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

dă pă gooagle:

http://turism.bzi.ro/fotografia-zilei-in-romania-stati-sa-vedeti-ce-numar-de-inmatriculare-are-aceasta-masina-de-lux-pozata-in-baia-mare-40713

http://stirileprotv.ro/show-buzz/fun/ce-numar-are-aceasta-masina-de-lux-inmatriculata-in-marea-britanie-a-fost-fotografiata-in-baia-mare.html

Auzi bo$$, am vorbit cu câteva domnișoare (de lux, clar) care tot s-au udat când au aflat că ai Rolls Royce și au zis să-ți lași numărul de telefon aici, te contactează ele... pă fix ;)

tu ești pe bune?

• Like 13
Postat

am fost descoperit  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :atm  :atm  :atm  hai ca m.am distrat si eu umpic

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

am fost descoperit :laugh2 :laugh2 :laugh2 :atm :atm :atm hai ca m.am distrat si eu umpic

Dacă puneai și o poză cu creveți, eu te credeam. Dar cu nickname-ul Jaguaru deja cred ca ai alt tip de mașină :)))) Jaguar
  • Like 2
  • Minus 1
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Dacă puneai și o poză cu creveți, eu te credeam. Dar cu nickname-ul Jaguaru deja cred ca ai alt tip de mașină :)))) Jaguar

Bentley?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...