anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2016 ai dreptate in tot ce zici in afara jelitului , eu chiar ma distrez... )))))) ce distractie, tinere? suna mai mult a jelitura
aliema lu Reputație: 45 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Javraland Oras:Javraland Postat Noiembrie 14, 2016 ce distractie, tinere? suna mai mult a jelitura realitatea e ca te simti injosita )
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2016 realitatea e ca te simti injosita ) Ti se pare, chiar uitasem de incidentul cu ragaiala... eu sunt cu banutii in buzunar, facand la ora actuala ce-mi doresc ... tu, pe aici, jelindu-te ca i-ai platit anonnei 250/h desi nu-i merita (dupa parerea ta)
aliema lu Reputație: 45 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Javraland Oras:Javraland Postat Noiembrie 14, 2016 Ti se pare, chiar uitasem de incidentul cu ragaiala... eu sunt cu banutii in buzunar, facand la ora actuala ce-mi doresc ... tu, pe aici, jelindu-te ca i-ai platit anonnei 250/h desi nu-i merita (dupa parerea ta) m-am slobozit in gura ta de 2 ori , eu zic ca meriti! hai jet ca m plctisesti ))
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2016 m-am slobozit in gura ta de 2 ori , eu zic ca meriti! hai jet ca m plctisesti )) iar plangi ?
aliema lu Reputație: 45 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Javraland Oras:Javraland Postat Noiembrie 14, 2016 iar plangi ? sa-ti dau niste scobitori in caz ca ti-a ramas niste sperma de a mea intre dinti?
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2016 sa-ti dau niste scobitori in caz ca ti-a ramas niste sperma de a mea intre dinti? nu-i nevoie o sa incepi sa plangi dupa scobitoare ... am dat proteza jos si am spalat-o bine cu periuta ... nu-i asa ca zici ca-i natur? pupa mama pe el de dintar ... o sa-i zic ca face treaba buna
aliema lu Reputație: 45 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Javraland Oras:Javraland Postat Noiembrie 14, 2016 nu-i nevoie o sa incepi sa plangi dupa scobitoare ... am dat proteza jos si am spalat-o bine cu periuta ... nu-i asa ca zici ca-i natur? pupa mama pe el de dintar ... o sa-i zic ca face treaba buna esti revoltator de scarboasa
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2016 esti revoltator de scarboasa cand vreau ... stiu
aliema lu Reputație: 45 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Javraland Oras:Javraland Postat Noiembrie 14, 2016 cand vreau ... stiu hai sa ne ignoram reciproc si totul o sa fie ok
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2016 hai sa ne ignoram reciproc si totul o sa fie ok cum spune frantzul... d'acord
aliema lu Reputație: 45 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Javraland Oras:Javraland Postat Noiembrie 14, 2016 cum spune frantzul... d'acordda de paulica tot o sa-mi bat pula
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 15, 2016 nimenieu, mai usor cu suptu, ca m-ai ingalbenit...
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 15, 2016 hai, la cacat cu tine
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 15, 2016 Stai linistit ca eu inteleg trebile exact asa cum sunt. Unii baieti glumesc si ei iar "tocilarul de cartier" doar se chinuie sa fie si el in rand cu baietii.Dar cauta si tu o poza cu un gay nud si pune i acilea, poate ii dai de treaba si se mai calmeaza si el El nu se lauda cu vocabularul pt ca nu poate, doar ca a lasat 20 ron ca si "finantare" unei fete... tot e ceva.O zi buna si spor la indreptat oase!I am dat cartea ta de vizita unui domn si te am recomandat pt punerea oaselor la locusorul lor. Sper sa te contacteze.Mi a parut rau ca mi a atribuit ceva ce eu nu am spus si in afara de asta mi a parut rau ca tu sa nu crezi ca ti as lua din clienti.Dar am mai spus la mine vin femei iar la tine barbati.Multumesc mult ptr recomandare.Cum te mai simti ?Sper ca esti mai bine dupa masaj.Nu uita cand ai timp cheama ma sa aliniem si metatarsienelesi gatul.Succes si tie colega
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 15, 2016 Mi a parut rau ca mi a atribuit ceva ce eu nu am spus si in afara de asta mi a parut rau ca tu sa nu crezi ca ti as lua din clienti.Dar am mai spus la mine vin femei iar la tine barbati.Multumesc mult ptr recomandare.Cum te mai simti ?Sper ca esti mai bine dupa masaj.Nu uita cand ai timp cheama ma sa aliniem si metatarsienelesi gatul.Succes si tie colegaDaca as posta o poza cu un tip nud....ar afirma ca as face sex pe bani.Eu mi am postat poza mea si ei tot au afirmat ceva de genul...dar sa mai si postez m ar face .....gay.Prefer ca omul sa stie cine vine la masaj iar foto imi apartine.Multumesc zi buna si astept sa suni cand ai timp
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 15, 2016 mi a parut rau ca tu sa nu crezi ca ti as lua din clientiVa potriviti ca musca si cacatu
valentinoily Reputație: 84 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Noiembrie 17, 2016 Victoras...cum am vorbit noi ? Di acum ânainti ìgnoram prosti din astia !!! Dicit sa perzi vrema baginduti puli ân prosti, moi bini ân proaste. Prosti nu fut. Iei atita au di zis...prostii ! Dai dreaq...nari sens sa ânjuri tati analfabeti, ca oricum nu contiaza la nimika !! Nu ti a amortit limba aia de atata bagat in curul unuia si al altuia? Nene, tu ai toate defectele posibile: tulburari de personalitate, invechit, travestit, homalau,lingau...Natura n a fost prea generoasa cu tine, se pare... ))
valentinoily Reputație: 84 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Noiembrie 17, 2016 Va potriviti ca musca si cacatuIa zi ,prietene, ai reusit sa te intorci la origini ? )
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 18, 2016 Lasa l prietene.....Eu am reusit sa nu i raspund.De la o varsta nici doctorul nu l mai poate ajuta.Nu cred c ar fi o pierdere prea mare ptr societate.
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 18, 2016 mori bai cacat pansat! ai dormit doua zile si te-ai intors cu gandu sa dai replici restante? ingroapa dracu discutia asta in contradictoriu, psihopat ce esti..... nu ai observat ca eu mi-am tinut gura? umpleti-as gura.... comparativ cu tine frecatorul de buci sunt convins ca am facut mult mai mult pentru societate, vierme!
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 20, 2016 Azi m-am decis sa-l sun pe maseor! Abia astept sa ma ... pipaie pe buci... Iar pentru asta il si platesc , sa moara mortu'lesinat! 4 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 20, 2016 Vezi ca daca maseorul are mortu' lesinat, stie nimenieu o metoda sa-l ia la pietre ca sa stea tare....
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 20, 2016 Asa cum am zis mai sus, din lipsa de alte procupari serioase, l-am sunat pe maseor! L-am chinuit o ora si jumatate lasandu-l sa ma framante ca pe o coca de cozonac. O sa spuneti ca incep sa-l pastoresc eu, dar nu, nenea e bun in ceea ce face... victoras24ct, cred ca ti-ar trebui si tie putina relaxare, esti prea incordat si ma intreb "oare de ce?" Sa revenim la oile noastre... Baietul merita toti banii cu varf si indesat 3 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 20, 2016 Asa cum am zis mai sus, din lipsa de alte procupari serioase, l-am sunat pe maseor! L-am chinuit o ora si jumatate lasandu-l sa ma framante ca pe o coca de cozonac. O sa spuneti ca incep sa-l pastoresc eu, dar nu, nenea e bun in ceea ce face... victoras24ct, cred ca ti-ar trebui si tie putina relaxare, esti prea incordat si ma intreb "oare de ce?" Sa revenim la oile noastre... Baietul merita toti banii cu varf si indesatsi l-ai..... la final , drept multumire ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum