Sari la conținut

Maseur profesionist la domiciliul dvs

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Stimati colegi forumisti,incerc sa va raspund succint.Mai am un topic care ni a fost inchis din cauza a doua pers de sex masculin care au avut o expimare foarte neadecvata.Am fost solicitat la doua dne de aici si mi am facut treaba profesionist fara sa ma comport ca un idiot ci din potriva am facut mai mult decat atat si nici nu am acceptat spaga.Deci sunt profesionist.Ref la faptul ca daca fac si masaj erotic....o sa va raspunda domnisoarele care ma vor solicita.Multumesc zi buna

• Like 1
Postat

Domn profesor !

De ce pe nimfomane ? ,,, Sunt pe majoritatea site urilor de socializare.E un mijloc de reclama mai gratuit ca sa i spun asa.Este un loc unde exista un anumit tip de consum.Am mai spus pe mine nu ma intereseaza cum isi castiga fiecare banii ptr ca nu este treaba mea sa i judec.Fiecare face ce vrea cu viata lui.Eu fac masaje recuperari chiropractica etc indiferent ca acel om este femeie barbat copil batran.Sper ca in linii mari am reusit sa va raspund la intrebari.Zi buna

• Like 2
Postat

Nu doar atat.

Cred ca este și ceva ascuns,ceva erotic.

Nu cred asta,ca face doar masaj terapeutic.

Poate nelămurește chiar,domn profesor.

Cu stima .......Aveti dreptate nu fac numai terapeutic.Fac toate tipurile de masaj de 19 ani si vreo 8 luni.Am masa profesionala creme uleiuri aromaterapie meloterapie si tot ceea ce mi trebuie.Asa ca cine doreste nu ezitati.Va astept cu intrebari daca este cazul

Postat

Pretine Rilax,

Coliegu Victor faşea o gluma. Dak ai fi pitrecut civa timp pi forum...teai fi prins. Baeti cier mireu poze nud pretatoarelor di servicii. Iara baeti cam sint obisnuiti ku prestatoare...nu ku prestatori. Moi vin si transexuali pi acilea din cind in cind...sa viezi atunşea ştouri.

Noi ni mai piermitem băşcàlii ân ali fututului. La tini vaz cai triaba serioasa si nu prea ţini caterinka. Multi dintri flacai nu pria vad tangenta intri masaj ierotic si futut...darmite masaju tau, serios, masculin...si ca atari...antiierotic!!!

Forumu, dak cumva nai siesizat...sie numieste Nimfomane!!! Tema generala, ka atari, ie fututu pi bani. Nu zic ka nu ie loc si di altili...da zîmbieşte si matali !!!

;)

Postat

Pretine Rilax,

Coliegu Victor faşea o gluma. Dak ai fi pitrecut civa timp pi forum...teai fi prins. Baeti cier mireu poze nud pretatoarelor di servicii. Iara baeti cam sint obisnuiti ku prestatoare...nu ku prestatori. Moi vin si transexuali pi acilea din cind in cind...sa viezi atunşea ştouri.

Noi ni mai piermitem băşcàlii ân ali fututului. La tini vaz cai triaba serioasa si nu prea ţini caterinka. Multi dintri flacai nu pria vad tangenta intri masaj ierotic si futut...darmite masaju tau, serios, masculin...si ca atari...antiierotic!!!

Forumu, dak cumva nai siesizat...sie numieste Nimfomane!!!

;)

Pretine Rilax,

Forumu, dak cumva nai siesizat...sie numieste Nimfomane!!! Tema generala, ka atari, ie fututu pi bani. Nu zic ka nu ie loc si di altili...da zîmbieşte si matali !!!

;)

......Hei man tin la caterinca stai linistit ca nu sunt urzuz doar ca sunt mai nou pe aici si nu prea va stiu bine sa mi dau seama cum este X si ca regula asesta e cu caterinca.Mai lasati ma ceva timp si o sa mi intru in mana.Multumesc
Postat

Pretine Rilax,

;)

.............. Este si la mine erotic insa nu mi a cerut inca nicio dsoara.Cand o sa am comanda de asa ceva cred ca va posta cu siguranta cum a fost.
Postat

......Hei man tin la caterinca stai linistit ca nu sunt urzuz doar ca sunt mai nou pe aici si nu prea va stiu bine sa mi dau seama cum este X si ca regula asesta e cu caterinca.Mai lasati ma ceva timp si o sa mi intru in mana.Multumesc

Ân primu rînd...io sînt Tanti Amelia...sau Tuşika...risponsabila ku catierinka. "Hei man" ie inadicvat !

Ân al doilea...dak cumva tu oi facut si masaji pi plajie, la cort, pi masa di masaj, tiam fost cleienta !

Ân al treilia...ai tăt timpu. Tu sa vriei sa iti intri ân mînă !

:)))))))))

• Like 2
Postat

.............. Este si la mine erotic insa nu mi a cerut inca nicio dsoara.Cand o sa am comanda de asa ceva cred ca va posta cu siguranta cum a fost.

Tu noi cetit ka Anonna ie depresiva din cauza ta...ka no avut orgasm la masaju tau ??? Akuma sta atîrnata di o pula, ku capu în jos, ka sasi rievina. Si ie numa vina ta !!!

:)))))))

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ân primu rînd...io sînt Tanti Amelia...risponsabila ku catierinka.

Nea marean o auzit di tini

Iam zis io cand sio dieschis primu toping ,ca iesti mai niebunatica si ca adori masaju ierotic

Ps

Si daca ai fost si clieanta lui pi plaja atuncea sigur ti stii

Ca asa lindic ca al tau nu sie uita niciodata

:)

• Like 1
Postat

"Hei man" asa vorbesti cu o femeie :)))

..... Cu scz de rigoare dar m am luat dupa nick name...
Postat
Ân primu rînd...io sînt Tanti Amelia...sau Tuşika...risponsabila ku catierinka. "Hei man" ie inadicvat !

Ân al doilea...dak cumva tu oi facut si masaji pi plajie, la cort, pi masa di masaj, tiam fost cleienta !

Ân al treilia...ai tăt timpu. Tu sa vriei sa iti intri ân mînă !..........Am facut si fac de ani buni pe plaja insa nu la cort....asa ca nu v am avut ca si clienta.Insa nu i timpul pierdut sa ma solicitati sa stiti.Astept solicitarea dvs.

Postat

Tu noi cetit ka Anonna ie depresiva din cauza ta...ka no avut orgasm la masaju tau ??? Akuma sta atîrnata di o pula, ku capu în jos, ka sasi rievina. Si ie numa vina ta !!!

:)))))))

......Cu tot respectul d na Anonna chiar a avut ,, momente fericite '' cand ii faceam fesierii desi ala nu a fst un masaj cu tenta sexuala.Cand o sa mi comande asa ceva.....atunci sa vedem cu totii cum posteaza.... ;)
  • Like 2
Postat

......Cu tot respectul d na Anonna chiar a avut ,, momente fericite '' cand ii faceam fesierii desi ala nu a fst un masaj cu tenta sexuala.

Cand o sa mi comande asa ceva.....atunci sa vedem cu totii cum posteaza.... ;)

:))))))

Iesti tari nea marean

Postat

Ul Amelia- pare un nick name de barbat ?

...Am citit o cantitate mare de ,,lectura" intr un timp mai record si am cam inversat nick name urile......asa ca scz....
  • Like 1
Postat

:))))))

Iesti tari nea marean

Si cu toate astea am vb serios.Cine vrea sa comande apoi sa si posteze.
Postat

Am facut si fac de ani buni pe plaja insa nu la cort....asa ca nu v am avut ca si clienta.Insa nu i timpul pierdut sa ma solicitati sa stiti.Astept solicitarea dvs.

Cìnd oi avut primu toping oi pus o poza mai mari ku tini. Cre ka tu mai masat, dara io pi plaja am facut multi masaji...si la cort...sin aier liber. Io cre ka si tu oi fost. Daaar, cum zisi si tu, nui timpu perdut nisi di acu ànainti.

Io însa dak ti solicit vrieau si o leaka di ierotic. Si dak Anonna iejaculiaza ân orgasm...sa ma viezi pi mini !!!

:)))))

• Like 1
Postat

Cìnd oi avut primu toping oi pus o poza mai mari ku tini. Cre ka tu mai masat, dara io pi plaja am facut multi masaji...si la cort...sin aier liber. Io cre ka si tu oi fost. Daaar, cum zisi si tu, nui timpu perdut nisi di acu ànainti.

Io însa dak ti solicit vrieau si o leaka di ierotic. Si dak Anonna iejaculiaza ân orgasm...sa ma viezi pi mini !!!

:)))))

Astept solicitarea dvs.

Postat

Sincer si eu.Si astept o recenzie mai completa

Iauzi tanti amelia

:D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...