anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 20, 2016 si l-ai..... la final , drept multumire ? Recompensat cu 80lei drept multumire Cine zicea ca fetele nu platesc?
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 20, 2016 Recompensat cu 80lei drept multumire Cine zicea ca fetele nu platesc? nu te cred :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 20, 2016 nu te cred :laugh2 Problema ta ... nu sunt obligata sa te fac sa ma crezi
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 20, 2016 Problema ta ... nu sunt obligata sa te fac sa ma crezi nu
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 20, 2016 Ma bucur ca am putut sa va fiu de ajutor.Da MICKY77,ANONNA MI A DAT 80 RON.Dar i am meritat crede ma.
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 20, 2016 nu A avut omu' de muncit .... apreciez 1 1
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 20, 2016 A avut omu' de muncit .... apreciez E ok.Cu multa placere si cu alta ocazie.Seara buna 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 20, 2016 nimenieu, iar ti-ai adus aminte de viata la tara, cu ulite pietruite..? of, ce te chinuie amintirile de taranca borata....bine dracu ca ai gasit si tu constanta, ca ramaneai ca tot neamu tau la coada vacii.... asa... esti maseoza.... persoana importanta. LA ORAS ! moaaaaaaa
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 20, 2016 Later edit: nimenieu, iti propun un armistiu, din motivul ca, desi tu crezi pe dos, toate femeile imi sunt drage, si nu am nicio placere sa ma contrez cu ele. Hai sa facem asa: niciunul dintre noi nu mai face absolut niciun atac, fie el direct sau voalat, la adresa celuilalt. Agreed ? 1 3
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 21, 2016 nu te cred :laugh2 Ce o fi asa de greu ca barbatii sa accepte ca asa cum ei cotizeaza la fete ptr servicii sexuale ,asa si fetele cotizeaza la mine ptr servicii de masaj.Ce s a intamplat cu voi oameni buni.Nu mai aveti incredere in nimeni si in nimic ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 21, 2016 Ma bucur ca am putut sa va fiu de ajutor.Da MICKY77,ANONNA MI A DAT 80 RON.Dar i am meritat crede ma. Ce o fi asa de greu ca barbatii sa accepte ca asa cum ei cotizeaza la fete ptr servicii sexuale ,asa si fetele cotizeaza la mine ptr servicii de masaj.Ce s a intamplat cu voi oameni buni.Nu mai aveti incredere in nimeni si in nimic ?Bine bre , ai zis o data ce te mai repeti atat ca o placa zgariata? A platit si "la revedere".Ti se pare ca ma intereseaza prea mult ?Sau nu ai coca de framantat ?
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 21, 2016 Bine bre , ai zis o data ce te mai repeti atat ca o placa zgariata? A platit si "la revedere".Ti se pare ca ma intereseaza prea mult ?Sau nu ai coca de framantat ? Decat am observat ca era foarte greu de acceptat ptr dvs,,ca si fetele platesc "Atata tot zi buna
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 21, 2016 Doar* (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Cocalarul la piata:- Buna ziua, vreau si eu niste cartofi!- De cat?- Decat cartofi! 1 3
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 21, 2016 Doar* (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Cocalarul la piata:- Buna ziua, vreau si eu niste cartofi!- De cat?- Decat cartofi! Dpdv gramatical este corect si decat adica decat atat dar si doar adica doar atat.Hai sa ne evitam reciproc te rog.Fa si tu o concesie.Cu Nimenieu vad ca ti ai calcat pe suflet.
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 21, 2016 esti un prost. decat se foloseste numai impreuna cu o negatie in propozitie. cand vad cu cata lejeritate faci o afirmatie deraiata imi vine sa iti dau la muie.
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 21, 2016 Cauta o femeie mai dezaxatule poate te "rezolva ea".Auzi daca nu gasesti mergi cu mine la masaj sa mi cari geanta si ti fac eu cinste cu una.Toti cu care ai intrat in contradictie ti au spus ca esti prost si sa stai acolo linistit in lumea ta.Tu nu si nu tu iesi din ea.Fa ti un serviciu si impaca te cu tine daca cu ceilalti forumisti ai probleme.Tu sa fii linistit ca noi ...nu ne duce noua grija.
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 21, 2016 deci ai cautat si tu pe goagle, ai vazut ca te-ai dat mare degeaba, ca stii pula gramatica, si te-ai intors sa arunci cu cacat. pai sigur ca da!
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 21, 2016 deci ai cautat si tu pe goagle, ai vazut ca te-ai dat mare degeaba, ca stii pula gramatica, si te-ai intors sa arunci cu cacat. pai sigur ca da! Prietene eu am cedat.Primul.
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 21, 2016 Bine. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
disaronno37 Reputație: 377 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:ceruri Oras:ceruri Postat Noiembrie 21, 2016 Nu am nimic cu masajul, cu practicantii de masaj, cu doritorii de masaj, da', pula mea, totusi aici este despre curve( dame de companie ), pizda, muie si futut.De ce apare un palmagiu si pune un anunt tocma' aici asta nu inteleg ?Doar daca vrea sa starneasca polemici, polemici ce atrag intr-un final interesul.Dar aici este un grup nu tocmai mare pentru a face profit corect ca un adevarat palmagiu.Probabil omu' vrea sa futa fara bani....Parerea mea...Doar a mea. 1
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 21, 2016 Nu am nimic cu masajul, cu practicantii de masaj, cu doritorii de masaj, da', pula mea, totusi aici este despre curve( dame de companie ), pizda, muie si futut.De ce apare un palmagiu si pune un anunt tocma' aici asta nu inteleg ?Doar daca vrea sa starneasca polemici, polemici ce atrag intr-un final interesul.Dar aici este un grup nu tocmai mare pentru a face profit corect ca un adevarat palmagiu.Probabil omu' vrea sa futa fara bani....Parerea mea...Doar a mea........ Daca nu intelegi e ok ....m am obisnuit....citeste toate postarile mele ( c baietii premiaza femeile ptr ceea ce presteaza ele,asa si ele ma premiaza ptr ceea ce le fac.Sper sa intelegi.Seara buna
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 21, 2016 ....... Daca nu intelegi e ok ....m am obisnuit....citeste toate postarile mele ( c baietii premiaza femeile ptr ceea ce presteaza ele,asa si ele ma premiaza ptr ceea ce le fac.Sper sa intelegi.Seara buna...... Stai linistit ca daca voiam sa f..t....nu ti mai spun continuarea..../ dar sunt maseur si f..t tot fara bani asa ca stai linistit prietene.Ce sa i faci.....norocul in viata...Este un mod de a ti face reclama gratuita aici unde unii platesc si altii beneficiaza ( asta ca sa ti rasp succint ). 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 22, 2016 Si-a luat-o in cap labarul, de unde se prezenta si se scuza la doua replyuri, acu ne ia pe toti pe rand la perpulis. El s-a asezat aici ca musca in curu vacii, dar tot el rage ca noi nu intelegem ce face, ce vrea, etc. Apropo, pentru cat trafic ti-am facut ar trebui sa imi faci un rimming gratis.... P.S. - pentru ca stiu ca esti mai troglodit, iti explic ce inseamna, anume sa ma lingi in gaura curului!
relax time Reputație: 25 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 22, 2016 Si-a luat-o in cap labarul, de unde se prezenta si se scuza la doua replyuri, acu ne ia pe toti pe rand la perpulis. El s-a asezat aici ca musca in curu vacii, dar tot el rage ca noi nu intelegem ce face, ce vrea, etc. Apropo, pentru cat trafic ti-am facut ar trebui sa imi faci un rimming gratis....P.S. - pentru ca stiu ca esti mai troglodit, iti explic ce inseamna, anume sa ma lingi in gaura curului! Mi am cerut scuze ptr ca asa am fost educat si ptr ca asa consider cu ca trebuie sa fiu dar daca nu mai am ptr cine chiar nu are rost..Sunt hetero convins asa ca .....dar du te plateste sa ti faca care vrea ceea ce ti doresti.Te rog sa ma scuzi ca am fost prea politicos cu tine.
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 22, 2016 vezi ca incepi sa iti descoperi coaiele?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum