Sari la conținut

Cu cine intenționați să votați la alegerile parlamentare?

61 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Deși lucrurile sunt, din perspectiva mea, fără înțeles echivoc, nu m-ar mira ca imposibilul să devină posibil  :laugh2

Dap.. heh, de parca in tara asta mai poti sa te miri de ceva... :rax2 :slap2

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Conform unei declarații a secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, social-democrații vor ataca legea 90/2001 la Curtea Constituțională.

Sursa: http://www.dcnews.ro/dragnea-premier-strategia-psd-pentru-numirea-lui-liviu-dragnea-ca-prim-ministru_525520.html

Atâta le trebuie fosilelor ălora comuniste care cică ne apară țara, să declare legea aia neconstituțională!

Ieșim în stradă iar, așa cum am ieșit acum un an ca să iasă PSD din nou :))

Hahha lovine-ar Putin cu nucleara mai repede pișa-maș pe el de neam românesc!

• Minus 2
Vizitator worldoftanks
Postat

Conform unei declarații a secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, social-democrații vor ataca legea 90/2001 la Curtea Constituțională.

Sursa: http://www.dcnews.ro/dragnea-premier-strategia-psd-pentru-numirea-lui-liviu-dragnea-ca-prim-ministru_525520.html

Ce-mi mai "place" curtea asta constituțională. O pârghie cu ajutorul căreia, teoretic, se pot modela legile și da interpretări în funcție de interesele de moment  :wink2

• Like 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Pula mea, se vede ca totusi Chioru' a fost si este tare. Nu mai are nici o functie in stat, insa pe multi ii bantuie.

O fi el bagabont si jmecher, dat ii bate la cur pe multi "politicieni" actuali. Base- spaima si obsesia antenelor si antenistilor! :)

Vizitator worldoftanks
Postat

Pula mea, se vede ca totusi Chioru' a fost si este tare. Nu mai are nici o functie in stat, insa pe multi ii bantuie.

O fi el bagabont si jmecher, dat ii bate la cur pe multi "politicieni" actuali. Base- spaima si obsesia antenelor si antenistilor! :)

Acum e senator :)

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Chttps://scontent.fsbz1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15327426_575900465933329_2100729261092775839_n.jpg?oh=d177f5890a0131befdeecf8db07411fe&oe=58F2B7B7

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

La cât de bine se ține PSD-ul acum nu m-aș mira să câștige și liga I. =))

• Oras:Ucea
Postat

Singurul lucru care se vede este că suntem un neam de trepanați, cretinoizi și isterici.

Cea mai năpraznică ciumă, de care a beneficiat România, nu sunt turcii, nici rușii, ceaușescu etc. Se numește băsescu traian. Împreună cu căcații de care a fost "ajutat".

Postat

Cea mai năpraznică ciumă, de care a beneficiat România, nu sunt turcii, nici rușii, ceaușescu etc. Se numește băsescu traian. Împreună cu căcații de care a fost "ajutat".

Basescu este doar un exponent al unui fenomen politic.

"Blestemul României va fi ca peste 20-25 de ani să fie condus de acelaşi FSN şi pe stânga, şi pe dreapta eşicherului politic“ C. Coposu

• Like 4
  • Minus 8
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Off mai oamenilor...am inceput sa va inteleg asa cum sunteti, mai vehementi, mai certareti, mai cu opinii decente, mai fara una alta. E clar, e bine sa fim diferiti , sa avem pareri diferite. Dar eu am ajuns la concluzia ca ne meritam soarta asta tampita de peste 2000 ani, pe unii din neamul asta nu ii poti salva... Am sa incerc sa ma mentin cum ma stiu, dar parca ma dau batut si nu mai am putere de a striga ... totusi eu sper sa fie binisor in urmatorii 4 ani ...dar naiba mai stie, imi vine sa plang de ciuda din cauza ignorantilor si a altor specimene :( 

• Like 1
Vizitator
Postat

Mai exista o sansa :)

Ba nu, mai exista o sansa chiar aici ! ;)

• Oras:Over the rainbow
Postat

Sa nu exageram!

Deloc. Cu Hillary presedinte, interesul SUA pentru ce se intampla in Romania ar fi fost mai mare. Doar nu-ti inchipui ca PSD a acceptat sa renunte la guvernare anul trecut pentru ca ... Colectiv... A cam fost o intalnire aprinsa la ambasada, cu termene clare. Si Victoras a renuntat chiar mai repede decat i se spusese...

Observ cu plăcere, că sunt mulți analiști politici pe forumul ăsta, buni cunoscători, care au surse sigure de informare. Oare faptul că politica e o curvă, iar forumul taman curvăsăria, are ca obiect de activitate, să fie explicația?  :laugh2

La ce clienti au unele fete de pe aici... Daca ar spune ele de cate ori au fost insotite de SPP-isti catre birourile/locuintele (de protocol) ale unor personaje din "elita" politica...

Cristeculeeee tot n-ai mă nici-o părere :laugh2

Cristescu omul Meme/Facebook :laugh2

Are, are. Numai ca el are un crez in viata: "o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte"

Nici nu are cum.

Potrivit art. 2 din Legea nr. nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, "Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară, se bucură de exerciţiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale şi nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate".

Lucrurile sunt extrem de clare, iar legea nu lasă loc de interpretare. Prin utilizarea conjuncției "și" legiuitorul a impus îndeplinirea cumulativă a tuturor condițiilor menționate. Mai mult, nu se precizează obiectul condamnării și nici modalitatea de individualizare a pedepsei (suspendare condiționată, suspendare sub supraveghere, regim de detenție). Ori, unde lege nu distinge, NIMENI nu poate distinge!

Cheia "rezolvarii" e la CCR. 

Dupa atatia ani in care a fost la butoane (desi se da curat si tare nestiutor de ce facea PDL), ar fi si normal sa fie inca "tare". 

• Like 2
Postat

...

Intrebare: O sa-l accepte neamtu' pe Liviu din prima sau va recurge "penalul" la plan B.?

Postat

Basescu este doar un exponent al unui fenomen politic.

"Blestemul României va fi ca peste 20-25 de ani să fie condus de acelaşi FSN şi pe stânga, şi pe dreapta eşicherului politic“ C. Coposu

băsescu ESTE fsn...! Din punctul meu de vedere și gorghiu este la fel de fsn. N-au făcut decât să ajute psd-ul.

România este roșie și bravul "popor" român doarme liniștit, că micii și bulanu' de pui crește-n tufișuri.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Intrebare: O sa-l accepte neamtu' pe Liviu din prima sau va recurge "penalul" la plan B.?

La momentul acesta NU sunt sigur ca Liviu va fi propunerea pentru premier. Ce stiu este ca sunt destule voci in PSD care au afirmat in timpul campaniei ca Liviu NU trebuie sa fie premier. Si mai stiu ca astazi, in discutiile pe care le-am avut cu unii dintre ei, cand i-am intrebat ce au de gand sa faca, au oftat, nestiind ce sa spuna. Si nu sunt oameni din linia a doua sau a treia... Daca vor decide sa propuna pe altcineva, vor da o palma serioasa celor care au sustinut non-stop sperietoarea "PSD-penalul Dragnea". Sigur ca aceia vor interpreta asta nu ca pe un semn de maturitate, ci ca pe un semnal de forta al lui Iohannis, dar e deja o alta poveste. :)

• Like 3
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Ce-mi mai "place" curtea asta constituțională. O pârghie cu ajutorul căreia, teoretic, se pot modela legile și da interpretări în funcție de interesele de moment :wink2

Totuşi, să nu folosim dubla măsură: ori credem în "curți", ori nu. Fie punem la îndoială deciziile Curții Constituționale, şi atunci ar trebui să ne întrebăm dacă nu cumva şi Înalta Curte a pronunțat în cazul lui Dragnea o condamnare eronată, chiar abuzivă - fie privim sentințele ca infailibile, caz în care nu putem critica o eventuală decizie a instanței constituționale de a-i permite lui Dragnea să fie prim ministru.

Cât despre legea din 2001, am fost şi eu surprins să constat că ea există, şi e foarte clară în ce priveşte imposibilitatea lui Dragnea de a fi premier (nu poate fi nici macar un oarecare ministru). Dar care e sancțiunea încălcării sale, că eu nu am văzut să fie una? Dacă treci pe roşu e o sancțiune, dacă violezi e o pedeapsă. Dar aici? Preşedintele nu poate refuza desemnarea premierului propus de partidul majoritar (în acest sens, ce să vezi, există o decizie a CC). Iar dacă refuză, ce riscă totuşi preşedintele? - Doar o suspendare, pe care nu cred că PSD-ul o va înfăptui acum. Riscul e prea mare să-şi dea cu stângul în dreptul, să ofere lui Iohannis si PNL-ului sansa fantastica de a se reabilita printr-un alt vot.

Chiar îs curios pe cine vor desemna învingătorii ca prim-ministru.

• Like 5
  • Minus 14

Postat

băsescu ESTE fsn...! Din punctul meu de vedere și gorghiu este la fel de fsn. N-au făcut decât să ajute psd-ul.

România este roșie și bravul "popor" român doarme liniștit, că micii și bulanu' de pui crește-n tufișuri.

Asta au ales cei mai multi dintre aceia care s-au prezentat la vot. Ca rezultatul e sau nu in acord cu simpatiile/interesele noastre, conteaza mai putin. Eu le doresc succes si o tranzitie cat mai lina a puterii, fara frictiuni inutile. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...