Sari la conținut

Cu cine intenționați să votați la alegerile parlamentare?

61 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi?

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Machucambo :) sunt in posesia rezultatelor . Studiul meu e gata si ma gandesc serios sa scriu totusi un articol pe tema asta . O sa te  anunt unde il public .  P-aci e interesant   asa ca m-am hotarat sa mai stau - daca nu te deranjeaza prea tare . Ce zici ? Imi permiti ?

La ce studiu lucrati, doamna?

• Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Oricat si-ar fi bagat coada unchiu' Sam in treburile din Romanica, tot PSD-ul ar fi castigat. Ca poate ar fi fost alte procente...e alta treaba.

Intrebarea nu era daca va castiga sau nu PSD-ul alegerile, pentru ca era destul de clar ca va inregistra cel mai mare numar de voturi. Miza era ca PSD-ul sa nu intre la guvernare.

Matale ai votat ?  Cu PNL ? 

Da. Nu.

• Oras:Oradea
Postat

Ei, de-abia de-acum începe spectacolul. Vom asista zilele următoare cum ,stirbul(Dragnea),o abuzează anal pe oarba(justiția), in rol de lubrifiant va fi Ciorbea și curtea constituțională. Sper ca oarba sa-i reziste,fără hemoragie.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ei, de-abia de-acum începe spectacolul. Vom asista zilele următoare cum ,stirbul(Dragnea),o abuzează anal pe oarba(justiția), in rol de lubrifiant va fi Ciorbea și curtea constituțională. Sper ca oarba sa-i reziste,fără hemoragie.

Nu as fi (chiar) asa sigur. Mutul o fi el mut, dar mai mult ca sigur ca are el vreun as in maneca (SRI/SIE, Ambasadele UE/USA, documente, stenograme, altele) si despre care Dragnea/Ponta/Tariceanu habar nu au, ca un fel de sperietoare pentru "al'de" Dragnea/Ponta si ALDE....

Postat

Nu as fi (chiar) asa sigur. Mutul o fi el mut, dar mai mult ca sigur ca are el vreun as in maneca (SRI/SIE, Ambasadele UE/USA, documente, stenograme, altele) si despre care Dragnea/Ponta/Tariceanu habar nu au, ca un fel de sperietoare pentru "al'de" Dragnea/Ponta si ALDE....

eu sper sa fie cum zici tu, dar ii cam doare pe ăștia in pula de ambasade, o sa ne spună ca, vorba lui Sadoveanu, " pana și soarele răsare din răsărit" :)
  • Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo
Postat

Auzi neamule !

Ne-am dat dracu...il vor pe Dragnea prim-ministru :(

PSD nu se duce la consultările de astăzi de la Cotroceni pentru numirea unui premier. Sub pretextul neîndeplinirii unor proceduri, pesediștii trag de timp pentru a găsi o soluție ca Liviu Dragnea să fie șef al Executivului, deși legea îi interzice

Preşedintele Klaus Iohannis a chemat astăzi, la Cotroceni, pentru prima rundă de consultări partidele care au intrat în Parlament pentru formarea Guvernului. „Mâine (n.r. - azi) am prima rundă de consultări şi vom vedea ce îşi imaginează fiecare partid, cum doreşte fiecare să-şi propună agenda. Cu criteriile de integritate - le-am anunţat înainte de campania electorală ca să nu fie discuţii după şi ele rămân în picioare”, a spus Iohannis la Palatul Cotroceni. Mesajul era pentru Liviu Dragnea, căruia legea de organizare a Guvernului 90/2001 îi interzice să fie prim-ministru din cauza condamnării penale. La câteva ore, din curtea PSD, nervos că i-a fost anulată fără știrea sa conferința de presă, Liviu Dragnea l-a anunțat pe Klaus Iohannis că PSD nu participă la consultările de la Cotroceni. „Nu mergem la consultări pentru a face exerciţii de imaginaţie”, i-a transmis liderul PSD șefului statului.

Vizitator
Postat

Auzi neamule !

Ne-am dat dracu...il vor pe Dragnea prim-ministru :(

PSD nu se duce la consultările de astăzi de la Cotroceni pentru numirea unui premier. Sub pretextul neîndeplinirii unor proceduri, pesediștii trag de timp pentru a găsi o soluție ca Liviu Dragnea să fie șef al Executivului, deși legea îi interzice

Preşedintele Klaus Iohannis a chemat astăzi, la Cotroceni, pentru prima rundă de consultări partidele care au intrat în Parlament pentru formarea Guvernului. „Mâine (n.r. - azi) am prima rundă de consultări şi vom vedea ce îşi imaginează fiecare partid, cum doreşte fiecare să-şi propună agenda. Cu criteriile de integritate - le-am anunţat înainte de campania electorală ca să nu fie discuţii după şi ele rămân în picioare”, a spus Iohannis la Palatul Cotroceni. Mesajul era pentru Liviu Dragnea, căruia legea de organizare a Guvernului 90/2001 îi interzice să fie prim-ministru din cauza condamnării penale. La câteva ore, din curtea PSD, nervos că i-a fost anulată fără știrea sa conferința de presă, Liviu Dragnea l-a anunțat pe Klaus Iohannis că PSD nu participă la consultările de la Cotroceni. „Nu mergem la consultări pentru a face exerciţii de imaginaţie”, i-a transmis liderul PSD șefului statului.

Nici ALDE nu merge la consultari maine (pardon, azi).

Stai cuminte, mai vedem noi ce si cum, s-ar putea sa fie un nume-soc, surpriza de proportii care sa fie de la PSD dar sa fie acceptat de catre TOATE partidele. Dupa cum ai zis, let the show begin !

https://cdn.meme.am/cache/instances/folder677/400x/57887677.jpg

Postat

Alegeri anticipate! :D

Ce-ai bre?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Ce-ai bre?  :laugh2

Ai chef de scandal? :) Prea mare riscul pentru ambele tabere.

Macar circ sa fie... :P

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

La ce studiu lucrati, doamna?

Ei ! Lasa ca stie Machucambo ! iti spune el cand va vedeti .:) 

Vizitator
Postat

Intrebarea nu era daca va castiga sau nu PSD-ul alegerile, pentru ca era destul de clar ca va inregistra cel mai mare numar de voturi. Miza era ca PSD-ul sa nu intre la guvernare.

Da. Nu.

Poti sa imi spui cu cine ai votat ? 

Postat

Ei ! Lasa ca stie Machucambo ! iti spune el cand va vedeti . :)

Atunci.. nu mai aflu niciodata!  :laugh2

Vizitator
Postat

Sigur. Mi-am anulat votul. :)

Multumesc pentru raspuns .

Vizitator
Postat

Atunci.. nu mai aflu niciodata!  :laugh2

Nu as paria pe chestia asta :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...