Sari la conținut

Cu cine intenționați să votați la alegerile parlamentare?

61 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

iam înMuiat pã totz cu ştampila, dãi naibii dã bagabontz

Vizitator
Postat

Pentru prima oară nu se poate vota decât în localitatea de domiciliu. O anomalie legislativă care ne îngrădeşte dreptul constituțional la vot. O dispoziție legală neconstituțională.

Foarte mulți dintre cei care muncesc în Bucureşti (doar ca exemplu) nu au domiciliul aici.

Este evident că prezența al vot va fi foarte scăzută. Orice comentariu este de prisos.

esti basist ? :)))

Vizitator
Postat

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15337536_151546258660829_4773978234939916639_n.jpg?oh=2b9aa0e185ea1f375ac691f125fef9f5&oe=58F3F2ED

Ai votat, draga concitadine ? :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai votat, draga concitadine ? :)

DA

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15284886_1456753251032164_8493420799872268533_n.jpg?oh=2a6ac50a99807259c5e91829965c48a3&oe=58B88D8D

La voi la Galati mai e pe lista PSD securistul ala de Paslaru?

Vizitator
Postat

La voi la Galati mai e pe lista PSD securistul ala de Paslaru?

:habarnam Nu m-a interesat, oricum nu as fi votat in veci de veci o asemenea scarba precum Paslaru. Si totusi, un **spam editat** totusi, dar este un totusi, totusi, in vara asta a facut niste fapte bune (donatii din buzunarul propriu pentru Festivalul International de Folclor, pentru organizarea unor concerte si evenimente, si alte chestii) ca sa-si mai spele din pacate. Ceea ce este un inceptu de bun augur... Dar e prea putin si oricum este sclavul sistemului... si ii trage si pe altii dupa el... Oricum, este destul de manjit (devalizarea Pescogal, flota de pescadoare din Portul Galati, etc.) Asa ca nu m-a interesat ! :( :no2 :no2

• Like 1
  • Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo
Postat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liderul USR, Nicuşor Dan, a votat duminică în Capitală, el declarând că a votat pentru o nouă clasă politică, exprimându-şi convingerea că astăzi va fi ”o zi istorică pentru România”.

”Am votat pentru o nouă clasă politică, am votat pentru un alt fel de a face politică, am votat pentru un viitor mai bun pentru toţi românii.

Din ce am vorbit cu oamenii pe care i-am întâlnit, din ce ne transmit colegii noştri din judeţe, am convingerea că azi va fi o zi istorică pentru România”, a spus Nicuşor Dan, președintele USR.

Nicuşor Dan, liderul Uniunii Salvați România, a votat la școala Sfinții Mihail și Gavril din Prelungirea Ghencea.

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Lasă-mă și cu N(e)icușor a matale :no2

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15338689_150686598746795_6023233628861434618_n.jpg?oh=138478f35543d36a943ad426038e56f5&oe=58EEE91F

Vizitator worldoftanks
Postat

esti basist ? :)))

Nicidecum. Nu văd, însă,legătura.

Am votat un candidat independent. Nu fac un secret din asta :)

Vizitator
Postat

Nicusor (la ora 6): ne indreptam catre o victorie istorica a partidelor mici. Dragnea - frauda de proportii, lovitura de stat data de Soros... :slap2 :slap2 :slap2 :rax2 :rax2 :rax2

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Iegzista si o (singura) parte buna: a crescut numarul curvelor in Parlament! :laugh2 Desi nu-mi vine sa rad deloc... :(

• Like 2
Vizitator
Postat

Îi arde CNA-ul  :laugh2

In ultima vreme CNA-ul mai arde o.... chiz..a :angry

Vizitator
Postat

Iegzista si o (singura) parte buna: a crescut numarul curvelor in Parlament! :laugh2 Desi nu-mi vine sa rad deloc... :(

Cica o sa fie cel mai mic Parlament din Ultimii 20 de ani ("doar" 464 membri). :slap2

Ce mari asteptari sa fi avut totusi ??? NU AI CUM SA FACI POLITICA CU PNL-ul care este partid muribund, cu PMP-ul, cu PRU si alte rebut-uri politice.... Pai logic ca tot si tot PSD-ul iese si va iesi.... :rax2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...