Sari la conținut

Cu cine intenționați să votați la alegerile parlamentare?

61 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi?

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

ma pregatesc sa plec din tara, cu PSD-ul la putere 4ani  Romania o sa ajunga vai mama ei  .... ce n-au furat 27ani, vor fura acum si vor distruge pana si ultima faramita de speranta in bine

• Like 1
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Iegzista si o (singura) parte buna: a crescut numarul curvelor in Parlament! :laugh2 Desi nu-mi vine sa rad deloc... :(

Se impune, poate, o explicitare: creste numarul curvelor de genul feminin. ;)

ma pregatesc sa plec din tara, cu PSD-ul la putere 4ani  Romania o sa ajunga vai mama ei  .... ce n-au furat 27ani, vor fura acum si vor distruge pana si ultima faramita de speranta in bine

Drum bun si cale batuta! Si tie, si tuturor celor care gandesc in aceeasi termeni: PSD - rau / toti ceilalti - buni.

P.S.: n-am votat PSD!

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se impune, poate, o explicitare: creste numarul curvelor de genul feminin. ;)

Drum bun si cale batuta! Si tie, si tuturor celor care gandesc in aceeasi termeni: PSD - rau / toti ceilalti - buni.

P.S.: n-am votat PSD!

:hihat

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Olguţa deja îl vede pe DraCnea prim-ministru...mortland :)

Cred ca mustaciosul va prefera sa ramana la controlul sforilor si va nominaliza pe altcineva in locul lui.

• Like 3
Postat

Asa se sarbatoreste victoria  :laugh2  :laugh2  :laugh2

post-70730-0-62217600-1481525598_thumb.jpg

• Like 3
Vizitator
Postat

Dragnea nu poate fi premier,e condamnat penal,legea-i interzice.

Am votat cu USR-ul lui Plicusor Ban,dar degeaba. Foamea câștiga mereu :)

Noapte buna România!

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Asa se sarbatoreste victoria  :laugh2  :laugh2  :laugh2

il face pe Mut praf de data asta   :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 10
  • Minus 15
Postat

Olguţa deja îl vede pe DraCnea prim-ministru...mortland :)

Nu doar Olguta. Ci si Firea, si muuuulti altii.

Cred ca mustaciosul va prefera sa ramana la controlul sforilor si va nominaliza pe altcineva in locul lui.

Nu fi atat de sigur! :)

Noapte buna România!

Dragnea POATE fi premier. Ii interzice legea aceea, dar nu-i interzice Constitutia. Asa ca sunt sanse mari sa-l vedem sef la Palatul Victoria.

Buna dimineata, Romania! :)

il face pe Mut praf de data asta   :laugh2 :laugh2 :laugh2

Marele Mut de la Cotroceni s-a facut praf singur. Pentru mine e o mare dezamagire, desi, la doar cateva luni de cand a ajuns primarul Sibiului, am avut ocazia sa vorbesc cu dumnealui si era deja convins ca fusese ales pentru ca el era o personalitate, nu pentru ca sibienii se saturasera de PNTCD si PSD. Orgoliul i-a crescut si mai mult de cand e la Cotroceni. C'est la vie.

P.S.: intr-un fel ma bucur ca SRI si SIE vor fi trimise sa-si vada mai mult de treburile lor, desi au reusit sa-si trimita destui reprezentanti in Parlament. Mi-ar fi placut si ca PMP sa faca opozitie din afara Parlamentului, dar, n-a fost sa fie pentru ca "fratii" nostri de peste Prut, cadorisiti de Basescu cu cetatenie, au inclinat balanta.

• Like 5
Vizitator
Postat

Noapte buna România!

Ba s-a scos chiar bine de tot ! A luat mai mult decat ALDE, PMP, UDMR... 9 si ceva % nu e de ici de colea pentru un partid care s-a lansat abia acum cateva luni (pentru ca ceea ce a fost inainte, aidca USB nu poate fi numit "partid").

• Like 1
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Va mulțumesc celor care nu au votat și boșorogiilor comuniști, pentru viitorul guvern psd, în frunte cu liviu dragnea prin ministru pentru următorii 4 ani.

Mentalitatea genul: de ce să votez că am votat atâta timp, doar ca să iasă psd-ul a cucerit încă o dată electoratul

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Va mulțumesc celor care nu au votat și boșorogiilor comuniști, pentru viitorul guvern psd, în frunte cu liviu dragnea prin ministru pentru următorii 4 ani.

Mentalitatea genul: de ce să votez că am votat atâta timp, doar ca să iasă psd-ul a cucerit încă o dată electoratul

Mai Alex, nu trebuie totusi sa disperi, inca NU este Dragnea Prim-M(u)inistru. Probabil nici Ponta nu va fi. Asteptam....

Si nici mentalitatea asta "ailanti (PNL, PMP, Alianta Noastra, Romania etc.) erau mai buni ca PSD" nu e buna, ca nu stim ce mare branza ar fi realizat acesti "ailanti". Nu ca PSD va realiza vreo telemea de oaie (poate s-o faca de oaie, asta da) in urmatorii 4 ani, dar zic. Nu spun, zic. Nu stim. Sa vedem. Ca la c..ve, tre' sa ai rabdare :)

• Like 1
Vizitator
Postat

In primul rand,nu avem cu cine sa votam,In Romanica,nu a aparut inca ala care sa-i ia la pula pe toti,sa le arate rutele (rahova,Jilava,ca la Poarta Alba e misto).Asa ca e de inteles de ce lumea nu iese la vot.Clar.

• Like 1
Vizitator
Postat

In primul rand,nu avem cu cine sa votam,In Romanica,nu a aparut inca ala care sa-i ia la pula pe toti,sa le arate rutele (rahova,Jilava,ca la Poarta Alba e misto).Asa ca e de inteles de ce lumea nu iese la vot.Clar.

Si nici nu o sa apara, cel putin NU in urmatorii 8 ani....

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Victoria PSD-ului este copleșitoare, iar în urma ei ar trebui trase unele concluzii:

- masa populației a devenit destul de refractară la ideea generală de politically correctness. Eu sunt convins că această detașare este cauzată de excesele implementării acelei idei și de unele abuzuri săvârșite de oamenii chemați să o aplice. De exemplu, raportat la justiție, „poporul” nu se va alipi niciodată emoțional luptei împotriva corupției cât timp exemplele de abuzuri ale procurorilor, de achitări în instanțe și condamnări la CEDO vor fi atât de numeroase. Sau cât timp va lipsi, printre altele, o lege serioasă privind răspunderea magistraților pentru erorile judiciare și abuzuri;

- doamna Gorghiu a eșuat lamentabil și trebuie să plece imediat sau să fie debarcată. Complet lipsită de carismă, a mizat pe o soluție (tehnocratul Cioloș) fără priză la public. S-a încăpățânat auto-distructiv, cu ochelari de cal, în această soluție chiar și atunci când indiciile erau că ea nu va funcționa. Din frică, slugărnicie ori alte motive, ceilalți lideri ai PNL au urmat linia oficială a partidului, săpându-și singuri groapa;

- soluția de guvernare tehnocrată s-a dovedit neperformantă la nivelul percepției publice. Retrospectiv, ea a fost o mană cerească pentru PSD care, în lipsa tehnocraților și dacă alegerile ar fi avut loc imediat după Colectiv, risca o înfrângere istorică. Așa a câștigat în mod fabulos grație - ironie! - tocmai guvernării tehnocraților;

- USR-ul a făcut un joc bun, însă personal sunt sceptic cu privire la coeziunea sa viitoare, dat fiind amalgamul ecclectic din care e alcătuit. În plus, atuul de a nu fi făcut politică se va perima în viitor;

- Sperietoarea cu PSD-ul cel rău nu a funcționat. Populația nu mai pune botul la etichetări de genul ei sunt răi, noi suntem buni. Toți au și părți rele, și bune. Populația dă în continuare un vot emoțional (cine dracu¢citește programele politice?, întrebați de mine, ai mei au răspuns că vor vota cu PSD-ul întrucât a fost singurul care a avut grijă de pensionari) - dar folosirea maniheismului este desuetă, ba chiar contraproductivă: foarte mulți au votat cu PSD-ului doar ca să facă în ciudă celor ce-i arătau pe aceștia cu degetul.

Pe mine mă înfurie, firește, victoria acelui partid: eu sunt „de dreapta” ca formație și spirit. Vreau ca statul să mă lase în pace și urăsc pomenile date sărăcimii. După mine, singura lozincă sănătoasă a unei societăți ar trebui să fie cine nu muncește nu mănâncă.

Însă, sunt îndeajuns de lucid ca să observ că, din păcate, dreapta românească întruchipată de PNL a fost neconvingătoare, dezorientată, chiar penibilă.

• Like 8
  • Minus 14
  • Oras:Bucuresti
Postat

Victoria PSD-ului este copleșitoare, iar în urma ei ar trebui trase unele concluzii:

- masa populației a devenit destul de refractară la ideea generală de politically correctness. Eu sunt convins că această detașare este cauzată de excesele implementării acelei idei și de unele abuzuri săvârșite de oamenii chemați să o aplice. De exemplu, raportat la justiție, „poporul” nu se va alipi niciodată emoțional luptei împotriva corupției cât timp exemplele de abuzuri ale procurorilor, de achitări în instanțe și condamnări la CEDO vor fi atât de numeroase. Sau cât timp va lipsi, printre altele, o lege serioasă privind răspunderea magistraților pentru erorile judiciare și abuzuri;

- doamna Gorghiu a eșuat lamentabil și trebuie să plece imediat sau să fie debarcată. Complet lipsită de carismă, a mizat pe o soluție (tehnocratul Cioloș) fără priză la public. S-a încăpățânat auto-distructiv, cu ochelari de cal, în această soluție chiar și atunci când indiciile erau că ea nu va funcționa. Din frică, slugărnicie ori alte motive, ceilalți lideri ai PNL au urmat linia oficială a partidului, săpându-și singuri groapa;

- soluția de guvernare tehnocrată s-a dovedit neperformantă la nivelul percepției publice. Retrospectiv, ea a fost o mană cerească pentru PSD care, în lipsa tehnocraților și dacă alegerile ar fi avut loc imediat după Colectiv, risca o înfrângere istorică. Așa a câștigat în mod fabulos grație - ironie! - tocmai guvernării tehnocraților;

- USR-ul a făcut un joc bun, însă personal sunt sceptic cu privire la coeziunea sa viitoare, dat fiind amalgamul ecclectic din care e alcătuit. În plus, atuul de a nu fi făcut politică se va perima în viitor;

- Sperietoarea cu PSD-ul cel rău nu a funcționat. Populația nu mai pune botul la etichetări de genul ei sunt răi, noi suntem buni. Toți au și părți rele, și bune. Populația dă în continuare un vot emoțional (cine dracu¢citește programele politice?, întrebați de mine, ai mei au răspuns că vor vota cu PSD-ul întrucât a fost singurul care a avut grijă de pensionari) - dar folosirea maniheismului este desuetă, ba chiar contraproductivă: foarte mulți au votat cu PSD-ului doar ca să facă în ciudă celor ce-i arătau pe aceștia cu degetul.

Pe mine mă înfurie, firește, victoria acelui partid: eu sunt „de dreapta” ca formație și spirit. Vreau ca statul să mă lase în pace și urăsc pomenile date sărăcimii. După mine, singura lozincă sănătoasă a unei societăți ar trebui să fie cine nu muncește nu mănâncă.

Însă, sunt îndeajuns de lucid ca să observ că, din păcate, dreapta românească întruchipată de PNL a fost neconvingătoare, dezorientată, chiar penibilă.

Idea este de stanga nu e ceva rau. Problema este ca astia de la PSD sunt de partea hotiei, nu de stanga. 

Postat

Oricum, o sa vedem imediat pe site cat de bine merge tara. Daca continua sa apara prostituate in stilul asta, asa cum se intampla acum, e clar. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...