andu83 Reputație: 11 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 hop ai reaparut si tu.. ti-am zis de atatea ori ca nu esti genul meu dar tu insisti grav de tot.. stiu ca te-ai indragostit de mine dar chiar nu era necesara prezenta ta aici mai pesnionaro!
andu83 Reputație: 11 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 eu m-am tinut de cuvant! m-am pronuntat ca nu mai zic absolut nimic de tine dar coarda tot coarda ramane pt eternitate.. n-am pretentii 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 6, 2016 hop ai reaparut si tu.. ti-am zis de atatea ori ca nu esti genul meu dar tu insisti grav de tot.. stiu ca te-ai indragostit de mine dar chiar nu era necesara prezenta ta aici mai pesnionaro! tinere traiesti in lumea ta ... ai tu grija sa-mi amintesti de existenta ta , copilash ai mai invatat ceva intre timp ?
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 6, 2016 eu m-am tinut de cuvant! m-am pronuntat ca nu mai zic absolut nimic de tine dar coarda tot coarda ramane pt eternitate.. n-am pretentii hmmm , nu prea te-ai tinut de cuvant ai avut grija sa iesi imediat in evidenta ... mai ales in fata mea
andu83 Reputație: 11 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 sunt prea ocupat cu traiul de belfer sa mai invat ceva ...
andu83 Reputație: 11 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 ti-am dat un rating de o stea dar totusi m-am tinut de cuvant si nu am facut nici un fel de afirmatie de atunci cand ne-am pus d`acccordsa inteleg ca te-a deranjat steaua mea )
andu83 Reputație: 11 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 vai de steaua ta hahaha e trist sa iti iei validarea existentiala prin prisma unui cont de coarda pe un site de coarde dar tu fiind o coarda totusi hai sa ramanem CORDIALI
andu83 Reputație: 11 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 paaa anonna inecateai cu sperma lu tata cand te fute in gat! adios
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Decembrie 6, 2016 matusica stau la umbra... daca reapare guess si tamparini poate ies la soare.Poi hai nipoate ka R2D2 da tircoali ka vrea din nou la pula. Cica o rupt Turcia in doua....no ramas nimica an calia iei...da tat ie foame si ii moi bini la Romanica. Oricum, dupe lovitura di stat cre ka turcafletii nu moi fut linistiti...rusnacii nu moi au voie la Turkyie...asa ka ia pi acolo o futut tat cie iera obisnuita si la Constanta: siriieni si libaniezi !!! Ti pupa tusica ! 2
carillo fuentes Reputație: 23 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: mars in mortii ma-tii Oras:in maica-ta Telefon: mars in mortii ma-tii Oras:in maica-ta Postat Decembrie 6, 2016 Matusa iar n-ai hranit sclavii?! ca prea nu mai are nimeni simtul umorului.. 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 7, 2016 m-ai prins gagico aah era si ma-ta pe acolo defila de mama focului.. Asa e. Mi-a spus ea ca te-a zarit, dar aveai spume la gura si te luptai intr-o camasa cu maneci legate la spate!
carillo fuentes Reputație: 23 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: mars in mortii ma-tii Oras:in maica-ta Telefon: mars in mortii ma-tii Oras:in maica-ta Postat Decembrie 7, 2016 Asa e. Mi-a spus ea ca te-a zarit, dar aveai spume la gura si te luptai intr-o camasa cu maneci legate la spate! daca tu zici...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum