n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2016 ba ma termina gandirea asta cu premeditare. sa-mi trag palme, v-arata unu' maimuta si fugiti toti ca potarnichile. asa am pierdut noi basarabia...ce cacat sa le faci ma la aia, cand vin cu 100 de divizii la granita si tu esti in izmene? plm, suntem niste fraieri ca nu ne-am batut cu ei. antonescu, care-a fost singuru' roman care a avut curaj sa se ia la tranta cu ei, e huiduit. pai coaie, hotarati-va in pula mea cum e bine. si daca serbia e mare frate cu rusii, ce? cum i-au ajutat rusii cand au fost bombardati? sau in timpul razboiului? cu niste cuvinte frumoase, nu? rusii au contractie economica cu peste 5% an dupa an, dar ne cacam pe noi de frica ca sunt bulgarii prorusi. condusi de comunisti imputiti votati de nostalgici, ca si psd-ul. oare de ce suntem cei mai prosti din europa? nu tocmai d-aia? ba, incercati si voi sa intelegeti un pic cum stau lucrurile. la ora asta exista un singur stat in lumea asta care are capacitatea de a purta un razboi in afara granitelor. si ala e sua. restul nu exista. tot ce-a putut putin sa faca a fost sa trimita 10 avioane pe care le-au alimentat juma' de an. americanii si-au mutat divizii blindate 10000 de km si au luat la picior o tara intreaga de sus pana jos. un abrams d-ala are motor cu reactie, iar in desert trebuie sa mearga non-stop ca sa nu se sufoce soldatii in el de la caldura. in prezent desfasoara actiuni militare simultan pe 3 continente. cat timp or sa aiba americanii baze pe teritoriu nu o sa ne calce nimeni, nu mai faceti atata in pantaloni. Te-ai stricat la burta, "ba"? 4
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 14, 2016 Unii abia stapanesc limba Romana. 4
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 14, 2016 Te-ai stricat la burta, "ba"? tu sa taci cand vorbesti cu mine
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2016 tu sa taci cand vorbesti cu mine Uitaseram de notificarea legat de nevoile tale.Considera ca nu ti-am raspuns.
dinupaturica Reputație: 265 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Autor Postat Noiembrie 18, 2016 maine seara la 18,30 pe realitatea tv ,interviu cu ambasadorul Rusiei la B ...o emisiune ce nu trebuie ratata se pare ca Rusia ascute sabiile vizand cate o tara di zona Baltica,in felul acesta se testeaza reactia SUA asadar,vremurile se vor schimba ,si,vrem nu vrem ,tot la rasarit ne inchinam!
apo Reputație: 444 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Noiembrie 18, 2016 Rush B Cyka Blyat
aleksander88 Reputație: 3 Postat Decembrie 17, 2016 Postat Decembrie 17, 2016 Clar.Stagiu militar obligatoriu.EU RENUNT LA CETATENIA ROMANA CA POT NO
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2016 Postat Decembrie 19, 2016 din ce-mi aduc aminte..."ia mielu si te pisha"in traducere era "ia creta si scrie" 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 20, 2016 pai depinde... ce planuri ai si ce vrei sa faci... poate ai planuri, unde ai nevoie de limba rusa.
expertul888 Reputație: 1113 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Decembrie 20, 2016 Depinde de ce planuri are si Putin...
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2016 Postat Decembrie 20, 2016 Ma cac pe fata lui Putin si toata limba lui rusa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum