Sari la conținut

Studenta cu forme astept sa ne jucam 0728811091

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

te rugam sa ne spui si cateva lucruri despre tine:  greutate, inaltime, varsta ... oferta de "sezon"

Postat

te rugam sa ne spui si cateva lucruri despre tine:  greutate, inaltime, varsta ... oferta de "sezon"

Am 20 de anisori , inaltime 1.70 , greutate 59 Kg aprox,      oferta o creem impreuna ....

Postat

Bine ai venit.

Te rugam servicii detaliate.

Mulțumesc

Normal,Oral , locatie primitoare si calduroasa , ne putem juca impreuna cu mici fantezi 

• Oras:Bucuresti
Postat

Normal,Oral , locatie primitoare si calduroasa , ne putem juca impreuna cu mici fantezi

ci jocuri sti ?

:D

• Like 1
  • Oras:Javraland
Postat

da ne si noua mai multe detalii domnisoara studenta gen - accepti mai multi parteneri odata , oralul cu finalizare pe fata, pe corp sau in gurita!? detaliile conteaza ca sa iti faci clientela aici!

p.s bine ai venit

• Like 2
Postat

da ne si noua mai multe detalii domnisoara studenta gen - accepti mai multi parteneri odata , oralul cu finalizare pe fata, pe corp sau in gurita!? detaliile conteaza ca sa iti faci clientela aici!

p.s bine ai venit

La fratitu nu te gandiesti diloc?

te cordesti si cu **spam editat**?

Postat

studentooo cand ai o clipa libera intre clienti poate ne raspunzi si noua aici la curiozitati

• Like 1
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Am 20 de anisori , inaltime 1.70 , greutate 59 Kg aprox,      oferta o creem impreuna ....

Nice !!!

Datele antropometrice sunt cat de cat clare (sper ca si reale), insa pretul halatului ...cat e pretul halatului ...?

Cum adica ..."oferta o creeam impreuna" ...? 

E vorba de vreo crema/cream cumva, cred ca ai vrut sa spui ..."o cream impreuna" (despre oferta era vorba ... :laugh2 )

Cred/sper ca nu esti studenta la filologie, ar fi pacat ...pentru viitorii ”școleri”.

Postat

Sunt o bruneta adorabila 20 ani , stilata si eleganta, dornica de noi aventuri.Te invit intr-un cadru intim si discret pentru a savura trupul meu perfect. 1.75m/65kg/sani nr. 5 Servicii : oral, normal, dus impreuna , masaj , diferite pozitii.

150/nr-ul

250/ora

Poze 100% reale

Locație porprie! Te aștept, nu ezita sa suni la nr de tel ‭0728811091‬

Pup 💋

Postat

Sunt o blonda adorabila 20 ani , stilata si eleganta, dornica de noi aventuri.Te invit intr-un cadru intim si discret pentru a savura trupul meu perfect. 1.75m/65kg/sani nr. 5 Servicii : oral, normal, dus impreuna , masaj , diferite pozitii.

150/nr-ul

250/ora

Poze 100% reale

Locație porprie! Te aștept, nu ezita sa suni la nr de tel ‭0728811091‬

Pup 💋

Postat

Sunt o bruneta adorabila 20 ani , stilata si eleganta, dornica de noi aventuri.Te invit intr-un cadru intim si discret pentru a savura trupul meu perfect. 1.75m/65kg/sani nr. 5 Servicii : oral, normal, dus impreuna , masaj , diferite pozitii.

ci repide oi criescut dieniso

Ieri aviai 1.70

:)

Am 20 de anisori , inaltime 1.70 , greutate 59 Kg aprox, oferta o creem impreuna ....

Postat

Am pus o prietena sa completeze pentru ca eu nu puteam sa intru si a greșit unele informați! Scuze

acuma ie randu tau sa pui o poza cu ia si numeru iei di telifon

• Like 1
Postat

Poze reale

Salut, pozele sunt adevarate , locatia este de nota 9 , fata se implica si mi a placut ca este foarte ingrijita , o nota generala cam de 8.5 , recomand 

Postat

Salut, pozele sunt adevarate , locatia este de nota 9 , fata se implica si mi a placut ca este foarte ingrijita , o nota generala cam de 8.5 , recomand

Si eu iti recomand sa faci o recenzie serioasa dar mai ales reala

Ps

Tu ai cont pi forum din 2013 si nu pria ai zis nimica pana acuma cind o aparut dienisa cari ari 1994 la user si tu 1991

Ci potriviala :)))

Pps

Tu nu cumva iesti piersoana aia di ieri di cari spuni dienisa ca o scris in locu iei pi forum pintru ca ia nu avia timp di atitea cursuri ?

• Like 5
Postat

El este un simplu client! Nu trebuie sa înțelegem totul greșit atât a vrut el sa scrie nu a vrut sa între in amănunte! Pe contul meu a fost o prietena din păcate pentru cei care au cerut nr-ul de telefon ea sa retras puțin din asta dar când va reveni o sa va anunț cu mare drag! Va pup si o seara frumoasa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...