Sari la conținut

Cea mai buna shaorma

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

O shaorma sănătoasa și gustoasa cu fructe de mare am încercat la Seafood pe M.Bravu.

• Like 3
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

O shaorma sănătoasa și gustoasa cu fructe de mare am încercat la Seafood pe M.Bravu.

Mai există ? Parcă au închis :hmmm

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

La Istanbul !

http://www.loverofcreatingflavours.co.uk/wp-content/uploads/2013/11/corbis-42-27618619.jpg

In Turcia nu se cheamă Shaworma e Doner Kebab

• Like 2
Postat

Seafood salad Wrap se numește . Cine merge mult prin Asia , e sătul ca vaca de coceni de el . Poate că au scris 'șaorma' pt băe'ți' de la Obor . ... Cea mai bună șaorma este de la Genin Floreasca ...atunci când pleci din Bamboo pe la 5 dim. și ai în tine 4-5-6 'țigări' și două sticle de votcă .
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

Mama ce proasta era aia ... bine ca au inchis .. dupa ce ca fructele de mare erau reci, mai aveau si gelatina aia scarboasa :D

Postat

Seafood salad Wrap se numește . Cine merge mult prin Asia , e sătul ca vaca de coceni de el . Poate că au scris 'șaorma' pt băe'ți' de la Obor . ... Cea mai bună șaorma este de la Genin Floreasca ...atunci când pleci din Bamboo pe la 5 dim. și ai în tine 4-5-6 'țigări' și două sticle de votcă .

In sfarsit cineva care cunoaste Shawormele !! :D

+1, Genin este cea mai buna ! 

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

La Haleala, langa Gara de Nord.

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

O fi de la shaorma  :)

post-194745-0-40773400-1479202751_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 14
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Shaormele "mioririce" de la orice colț de intersecție, plus aia de la Dristor sunt grețoase, scârboase, cancerigene.

Kebap-ul este delicatesa adevărată din turcia, prefer să bag în mine doua kabap-uri de la următorii decât o shaorma mică mioritică:

Divan, taksim, calif

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...