Sari la conținut

Oana/25 0741632535

Postări Recomandate

Postat

ai facut-o sa vorbeasca, sa iasa din amorteala, deci e un pas in directia potrivita :laugh2

Ia drumul către balta! ...la plaja!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

cred ca este de la caldura...fa o laba sa.ti revi...cred ca tu esti ''peste,,(mormoloc)daca nu.ti convine ceva ce cauti pe topicul meu ??reprofileaza.te tu este loc si pentru tine...

Tu chiar vorbesti, am crezut ca esti "spam" !!? :eek

• Like 2
  • Minus 2
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Asta e tot din Recomandarile lui Cinestie , ca nu-mi dau seama !?  :hmmm

• Like 10
  • Minus 14
Postat

Asta e tot din Recomandarile lui Cinestie , ca nu-mi dau seama !?  :hmmm

ceva mai bun de facut nu aveti...nu ma recomanda nimeni sa sti de la mine...
Postat

Ești precum canicula...te ocolim oricum!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ești precum canicula...te ocolim oricum! Ai observat si tu..,ești mereu disponibilă!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

ia spune a fost pe la tine?  ...ca prea iti pazea taraba zilnic :)

• Like 11
  • Minus 14
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

bai cat imi place cand apar niste discrepante pe aici datorita vorbelor aruncate fara a avea vreo sustenanta...

ca sa elimin misterul...fost, vazut, bifat. 

programare prin sms cu 3 ore inainte asa ca fata nu pare sa fie chiar cu lipsa de ocupatie cum am vazut ca se speculeaza...

per total ca si o concluzie generala fara prea multe detalii a fost de o medie generala de 8.50 in legatura cu toate aspectele

fata: misto , poate sunt subiectiv, dar mi-as rupe putin gatul uitandu-ma dupa ea

locatia: arhi-cunoscuta 10. deja biblioteca e strategie de marketing

funduletul : auuuuuu 100% . as fii muscat din el ca din tort dar am zis sa nu o terifiez pe fata. mai ales ca era si prima intalnire

actiunea in sine: doua pozitii timp de 20 de min, oralul blana ,aici ia un 9 pt ca desi a fost protejat s-a vazut ca acolo e exact cum trebuie

de revenit?? 

eu unu da...pt funduletul ala si imaginea care o ofera . brrrrr ...DA

asa ca Oana , fara prea multe adaosuri , multumesc  si imi cer scuze ca te-am chinuit atat  :)

pe data viitoare ;) :*

• Like 2
Postat

ia spune a fost pe la tine?  ...ca prea iti pazea taraba zilnic :)

Ce nu stiai ? :laugh2

Acum e in concediu bucatarul, asa ca a inceput ea sa vorbeasca :giggle:

• Like 1
  • Minus 2
Postat

bai cat imi place cand apar niste discrepante pe aici datorita vorbelor aruncate fara a avea vreo sustenanta...

ca sa elimin misterul...fost, vazut, bifat. 

programare prin sms cu 3 ore inainte asa ca fata nu pare sa fie chiar cu lipsa de ocupatie cum am vazut ca se speculeaza...

per total ca si o concluzie generala fara prea multe detalii a fost de o medie generala de 8.50 in legatura cu toate aspectele

fata: misto , poate sunt subiectiv, dar mi-as rupe putin gatul uitandu-ma dupa ea

locatia: arhi-cunoscuta 10. deja biblioteca e strategie de marketing

funduletul : auuuuuu 100% . as fii muscat din el ca din tort dar am zis sa nu o terifiez pe fata. mai ales ca era si prima intalnire

actiunea in sine: doua pozitii timp de 20 de min, oralul blana ,aici ia un 9 pt ca desi a fost protejat s-a vazut ca acolo e exact cum trebuie

de revenit?? 

eu unu da...pt funduletul ala si imaginea care o ofera . brrrrr ...DA

asa ca Oana , fara prea multe adaosuri , multumesc  si imi cer scuze ca te-am chinuit atat  :)

pe data viitoare ;) :*

multumesc...oricand cu mare placere...pup
Postat

Ce nu stiai ? :laugh2

Acum e in concediu bucatarul, asa ca a inceput ea sa vorbeasca :giggle:

adica e plecat la Sovata ? :laugh2

• Like 11
  • Minus 14
  • Oras:BucureÅŸti
  • Oras:BucureÅŸti
Postat

Salutare,

Vizitat titulara topic zilele trecute. Programare telefonic cu 30 min inainte. Locatie Nerva Traian relativ usor de gasit. M-a asteptat conform pozelor in tinuta sexy, are un fundulet frumos tare. Stat 5 min de vorba si fug la dus cu prosop curat fara papuci. Un plus pt aer conditionat. Are pielea fina si miros placut. Oral protejat la cererea mea bine sustinut cu atentie la oo, normal caprita si cam asta fu tot.

Note:

Locatie 8

Oral 8

Normal 8

Aspect fata 9

Igiena 10

Achitat 150lei 35min d2d.

Noroc

• Like 1
  • Oras:Larnaka
  • Oras:Larnaka
Postat

cred ca este de la caldura...fa o laba sa.ti revi...cred ca tu esti ''peste,,(mormoloc)daca nu.ti convine ceva ce cauti pe topicul meu ??reprofileaza.te tu este loc si pentru tine...

Ce-ai facut  Oana  de ai atatia hateri ? :slap2   Deci tre' sa mergem la cine recomanda  robert..  la alea  cu figuri  de dive si tone de talente   ca  na ...

Oricum te  astept sa  revii  sa trec pe la tine ca sa moara  toti "dujmanii" :wink2

Te pup Oana

Postat

Ce-ai facut  Oana  de ai atatia hateri ? :slap2   Deci tre' sa mergem la cine recomanda  robert..  la alea  cu figuri  de dive si tone de talente   ca  na ...

Oricum te  astept sa  revii  sa trec pe la tine ca sa moara  toti "dujmanii" :wink2

Te pup Oana

buna...eu nu am facut nimic...pup
Postat

Te pup Oana

Daca vrei sa cresti in ochii Oanei, fii un boier si baga o rezervare la ea.
  • Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...