robert323 Reputație: -142 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 ai facut-o sa vorbeasca, sa iasa din amorteala, deci e un pas in directia potrivita Ia drumul către balta! ...la plaja! 1 2
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 1, 2017 cred ca este de la caldura...fa o laba sa.ti revi...cred ca tu esti ''peste,,(mormoloc)daca nu.ti convine ceva ce cauti pe topicul meu ??reprofileaza.te tu este loc si pentru tine...Tu chiar vorbesti, am crezut ca esti "spam" !!? 2 2
oanaoana610 Reputație: 493 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Tu chiar vorbesti, am crezut ca esti "spam" !!? doar ai crezut
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2017 Asta e tot din Recomandarile lui Cinestie , ca nu-mi dau seama !? 10 14
oanaoana610 Reputație: 493 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Asta e tot din Recomandarile lui Cinestie , ca nu-mi dau seama !? ceva mai bun de facut nu aveti...nu ma recomanda nimeni sa sti de la mine...
oanaoana610 Reputație: 493 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 You offer Hotel autcall??incall
robert323 Reputație: -142 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 ceva mai bun de facut nu aveti...nu ma recomanda nimeni sa sti de la mine...Ești precum canicula...te ocolim oricum! 2 2
robert323 Reputație: -142 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 ceva mai bun de facut nu aveti...nu ma recomanda nimeni sa sti de la mine...Ești precum canicula...te ocolim oricum! Ai observat si tu..,ești mereu disponibilă! 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2017 ceva mai bun de facut nu aveti...nu ma recomanda nimeni sa sti de la mine...ia spune a fost pe la tine? ...ca prea iti pazea taraba zilnic 11 14
triptee Reputație: 140 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 1, 2017 bai cat imi place cand apar niste discrepante pe aici datorita vorbelor aruncate fara a avea vreo sustenanta... ca sa elimin misterul...fost, vazut, bifat. programare prin sms cu 3 ore inainte asa ca fata nu pare sa fie chiar cu lipsa de ocupatie cum am vazut ca se speculeaza... per total ca si o concluzie generala fara prea multe detalii a fost de o medie generala de 8.50 in legatura cu toate aspectele fata: misto , poate sunt subiectiv, dar mi-as rupe putin gatul uitandu-ma dupa ea locatia: arhi-cunoscuta 10. deja biblioteca e strategie de marketing funduletul : auuuuuu 100% . as fii muscat din el ca din tort dar am zis sa nu o terifiez pe fata. mai ales ca era si prima intalnire actiunea in sine: doua pozitii timp de 20 de min, oralul blana ,aici ia un 9 pt ca desi a fost protejat s-a vazut ca acolo e exact cum trebuie de revenit?? eu unu da...pt funduletul ala si imaginea care o ofera . brrrrr ...DA asa ca Oana , fara prea multe adaosuri , multumesc si imi cer scuze ca te-am chinuit atat ) pe data viitoare 2
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 1, 2017 ia spune a fost pe la tine? ...ca prea iti pazea taraba zilnic Ce nu stiai ? Acum e in concediu bucatarul, asa ca a inceput ea sa vorbeasca 1 2
oanaoana610 Reputație: 493 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 bai cat imi place cand apar niste discrepante pe aici datorita vorbelor aruncate fara a avea vreo sustenanta... ca sa elimin misterul...fost, vazut, bifat. programare prin sms cu 3 ore inainte asa ca fata nu pare sa fie chiar cu lipsa de ocupatie cum am vazut ca se speculeaza... per total ca si o concluzie generala fara prea multe detalii a fost de o medie generala de 8.50 in legatura cu toate aspectele fata: misto , poate sunt subiectiv, dar mi-as rupe putin gatul uitandu-ma dupa ea locatia: arhi-cunoscuta 10. deja biblioteca e strategie de marketing funduletul : auuuuuu 100% . as fii muscat din el ca din tort dar am zis sa nu o terifiez pe fata. mai ales ca era si prima intalnire actiunea in sine: doua pozitii timp de 20 de min, oralul blana ,aici ia un 9 pt ca desi a fost protejat s-a vazut ca acolo e exact cum trebuie de revenit?? eu unu da...pt funduletul ala si imaginea care o ofera . brrrrr ...DA asa ca Oana , fara prea multe adaosuri , multumesc si imi cer scuze ca te-am chinuit atat ) pe data viitoare multumesc...oricand cu mare placere...pup
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2017 Ce nu stiai ? Acum e in concediu bucatarul, asa ca a inceput ea sa vorbeasca adica e plecat la Sovata ? 11 14
seiko1 Reputație: 2 Postat Iulie 4, 2017 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Iulie 4, 2017 Salutare, Vizitat titulara topic zilele trecute. Programare telefonic cu 30 min inainte. Locatie Nerva Traian relativ usor de gasit. M-a asteptat conform pozelor in tinuta sexy, are un fundulet frumos tare. Stat 5 min de vorba si fug la dus cu prosop curat fara papuci. Un plus pt aer conditionat. Are pielea fina si miros placut. Oral protejat la cererea mea bine sustinut cu atentie la oo, normal caprita si cam asta fu tot. Note:Locatie 8Oral 8Normal 8Aspect fata 9Igiena 10 Achitat 150lei 35min d2d. Noroc 1
cipriotu666 Reputație: 55 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Larnaka Oras:Larnaka Postat Iulie 4, 2017 cred ca este de la caldura...fa o laba sa.ti revi...cred ca tu esti ''peste,,(mormoloc)daca nu.ti convine ceva ce cauti pe topicul meu ??reprofileaza.te tu este loc si pentru tine...Ce-ai facut Oana de ai atatia hateri ? Deci tre' sa mergem la cine recomanda robert.. la alea cu figuri de dive si tone de talente ca na ...Oricum te astept sa revii sa trec pe la tine ca sa moara toti "dujmanii" Te pup Oana
oanaoana610 Reputație: 493 Postat Iulie 5, 2017 Autor Postat Iulie 5, 2017 Ce-ai facut Oana de ai atatia hateri ? Deci tre' sa mergem la cine recomanda robert.. la alea cu figuri de dive si tone de talente ca na ...Oricum te astept sa revii sa trec pe la tine ca sa moara toti "dujmanii" Te pup Oanabuna...eu nu am facut nimic...pup
robert323 Reputație: -142 Postat Iulie 6, 2017 Postat Iulie 6, 2017 Ce-ai facut Oana de ai atatia hateri ? Deci tre' sa mergem la cine recomanda robert.. la alea cu figuri de dive si tone de talente ca na ...Oricum te astept sa revii sa trec pe la tine ca sa moara toti "dujmanii" Te pup OanaDaca vrei sa cresti in ochii Oanei, fii un boier si baga o rezervare la ea. 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum