Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 "Pe masura ce-ti simplifici viata, legile universului se simplifica si ele; singuratatea nu va fi singuratate, saracia nu va fi saracie si nici slabiciunea slabiciune""Lumea este panza imaginatiei tale." - H.D. Thoreau Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 "Pe masura ce-ti simplifici viata, legile universului se simplifica si ele; singuratatea nu va fi singuratate, saracia nu va fi saracie si nici slabiciunea slabiciune""Lumea este panza imaginatiei tale." - H.D. Thoreau Se lasa cu dureri de cap... 4 1 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 N are cineva sa schimbe 200 lei? Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Sau 500 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 "Pe masura ce-ti simplifici viata, legile universului se simplifica si ele; singuratatea nu va fi singuratate, saracia nu va fi saracie si nici slabiciunea slabiciune""Lumea este panza imaginatiei tale." - H.D. Thoreau Intre indemnul exprimat prin citatul tau si resemnare e o granita foarte fina. Sincer, nu stiu cate persoane o pot sesiza si evita... 1 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 "Pe masura ce-ti simplifici viata, legile universului se simplifica si ele; singuratatea nu va fi singuratate, saracia nu va fi saracie si nici slabiciunea slabiciune""Lumea este panza imaginatiei tale." - H.D. Thoreau Intre indemnul exprimat prin citatul tau si resemnare e o granita foarte fina. Sincer, nu stiu cate persoane o pot sesiza si evita... Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Se lasa cu dureri de cap... Pentru? Intre indemnul exprimat prin citatul tau si resemnare e o granita foarte fina. Sincer, nu stiu cate persoane o pot sesiza si evita... Tu sigur te afli printre cei care macar o observa. 1 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Rock ul greu si foarte greu,din cite stiu si eu si am mai ascultat si ascult acest gen de muzica,e compus din urmatoarele genuri muzicale de rock,death metal,black metal si graid metal,din prima categorie o trupa emblematica care a facut si face istorie pe scenele internationale de gen ii Canibal Corpse,din partea a doua is multe trupe cunoscute si celebre si aici pot aminti Imortal,Dimmu Borgir,Agathodaimon,Marduck etc iar cit priveste ultima parte,graidul,pot amintii ceea mai ceea trupa draga mie,Embrionic Death.Va rog sa ma corectati daca am facut vreo gresala in legatura cu genurile si trupele specifice fiecareii subramuri. Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Rock ul greu si foarte greu,din cite stiu si eu si am mai ascultat si ascult acest gen de muzica,e compus din urmatoarele genuri muzicale de rock,death metal,black metal si graid metal,din prima categorie o trupa emblematica care a facut si face istorie pe scenele internationale de gen ii Canibal Corpse,din partea a doua is multe trupe cunoscute si celebre si aici pot aminti Imortal,Dimmu Borgir,Agathodaimon,Marduck etc iar cit priveste ultima parte,graidul,pot amintii ceea mai ceea trupa draga mie,Embrionic Death.Va rog sa ma corectati daca am facut vreo gresala in legatura cu genurile si trupele specifice fiecareii subramuri. Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Pentru? Tu sigur te afli printre cei care macar o observa. Multumesc! Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Pentru? ... Pentru ca domnisoarele cugetand la cele scrise de tine vor rata intalnirile programate... 1 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 musai sa scriu si aci ceva Avelo Bahtalo ! 5 18 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 musai sa scriu si aci ceva Avelo Bahtalo ! no dracu dubleze.l Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Pentru ca domnisoarele cugetand la cele scrise de tine vor rata intalnirile programate... Ce sa zic? Il citez pe Thomas Mann: "I trust I make myself obscure". Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Erata: Sir Thomas More Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Bine ai facut ca ai corectat. Induceai fetele in eroare... 2 1 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Eu nu cred ca de eroare era vorba, ci @deep river a nascut o dilema. Oare ce isi doresc fetele: man sau more? 1 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Eu nu cred ca de eroare era vorba, ci @deep river a nascut o dilema. Oare ce isi doresc fetele: man sau more? Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Noiembrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Eu nu cred ca de eroare era vorba, ci @deep river a nascut o dilema. Oare ce isi doresc fetele: man sau more? Money 2 Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Bine ai facut ca ai corectat. Induceai fetele in eroare... Elementary, dear Watson! Elementary! Eu nu cred ca de eroare era vorba, ci @deep river a nascut o dilema. Oare ce isi doresc fetele: man sau more? Vade retro! Money A Man with More Money 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Elementary, dear Watson! Elementary! ... Chiar n-o prinde rolul pe Lucy Liu... 1 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 M-am balbait... Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 M-am balbait... si tu? ca si io m.am ”balbait” Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum