mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2016 blonda, subtirica , discreta si curata ofer sex oral si normal protejat, ofer si cer seriozitate, poze reale . telefon: 0723421979 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 18, 2016 Daaaa...sigur viecini leoar anjurat cai clampanie la cap...si daia nu poarta fetili incaltari si poziaza pi talpili goali !!! )))) 1
cta_74 Reputație: -455 Postat Noiembrie 18, 2016 Postat Noiembrie 18, 2016 cred ca multe din fetele astea fac reclama la usi..ca au o pasiune sa faca poze cu ele 1 5
totoian83 Reputație: 636 Postat Noiembrie 30, 2016 Postat Noiembrie 30, 2016 Sta pe aleea panselei la un bloc turn. Poze reale apartament ok baie curata gel de dus bărbătesc prosop curat. Preturi 100/200 on\np. A început cu un oral slab de credeam ca este începătoare dar care cu ceva indicații s-a transformat intr-unul bun spre foarte bun de era să termin asa. Montat prezervativ dat in ea capra si finalizat. Inițial credeam că este începătoare dar ceva replici si meseria pe care a aratat-o m-au convins ca nu este asa. Eu spun ca e de revenit la ea isi merita banii. Frumusica trup tânăr si servicii ok, cred ca măcar încă o dată o voi mai vizita mai ales ca eram pe fuga. Intra si cu colega dar la 300. Scump.... 5
steelboy_dexter Reputație: 1483 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:HELL Oras:HELL Postat Decembrie 4, 2016 De cate ori am sunat avea tel inchis..
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 dak vrei sa faci o taranca sexy mai mult decat a reusit dra din foto nu poti sa facicam asta e tot 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum