babardeala32 Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2016 Postat Noiembrie 18, 2016 ceva recomandari pentru o saptamana de dezmat ?? sa zicem ca mi-ar sta bine una bucata pe zi. ceva marfa in valcea gasesc sa ma vindec cu o astfel de "cura" ?????
sex_vl Reputație: 465 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Noiembrie 21, 2016 Slabe sanse.nu se stie daca gasesti ceva pt o zi......
marius810 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2017 Postat Ianuarie 20, 2017 M-a numesc Marius am 31 de ani și sunt din București dar sunt prin Valcea in delegație cu firma,scriu pentru o fata drăguța care ar doriisa petrecem ceva vreme și clipe frumoase împreuna sa ne simțim bine și distram pe măsura(financiar nu i o problema asta)m-a scuz de altfel ca am scris la întâmplare dar nu știu unde mai exact. Fetele interesate de anunțul meu care repet cu un aspect fizic drăguț sunt rugate sa m-a sune la nr :0744833305 pentru a discuta despre ce si cum ! Am o principala rugăminte cer și ofer seriozitate.
sex_vl Reputație: 465 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Ianuarie 20, 2017 Pune manasi suna tu ca sunt multe care nu stau pe forum!
marius810 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2017 Postat Ianuarie 20, 2017 Am înțeles scuzați intenția !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum