Sari la conținut

👻👽👾Pădurea Baciu (Cluj)...mit sau adevăr?

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Padurea Baciu : Va mai aduceti aminte care erau locurile misterioase din Romania? Nimeni nu stie si nu intelege complet toate fenomenele din Padurea Baciului de langa Cluj. S-au intamplat multe lucruri bizare de-a lungul anilor, la care s-au gasit mai mult sau mai putin explicatii. Padurea Baciului, numita si Padurea Hoia-Baciului, atrage si inspaimanta in acelasi timp turisti si curiosi, care vor sa-i descopere misterele.

O sa enumar unele dintre fenomenele inexplicabile pe care le-au trait unii oameni aici sau le-au surprins: sfere luminoase, lumini colorate, umbre ce pareau umane, indoiri si contorsionari de copaci ce se petreceau intr-un interval extrem de scurt, de ordinul minutelor, urme pe pamant si zapada facute de o persoana invizibila. Acestea pe langa OZN-uri si campuri energetice bizare.

Localnicii au stiut dintotdeauna ca de padurea aceasta trebuie sa se fereasca. Din mosi stramosi s-a tot transmis ca padurea este un loc ce nu trebuie deranjat. In plus, de fiecare data cand oamenii intrau in ea, aveau o senzatie de rau. Cercetatorii care au analizat unele dintre fenomene au ramas si ei surprinsi: au prins in fotografii umbre si siluete nefiresti. In 1968 a fost fotografiat un obiect pe cer, fotografie ce a ajuns sa fie considerata una dintre cele mai bune si mai clare imagini surprinse ale unui OZN.

post-204201-0-50814200-1479601142_thumb.jpgpost-204201-0-86006500-1479601155_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:bucharest
Postat

Nu stiu cat este adevarat,din ce ai scris tu.

Eu stiu ca am o experienta placuta si destul de erotica,sus pe cetatuie.

• Like 4
Postat

Nu stiu cat este adevarat,din ce ai scris tu.

Eu stiu ca am o experienta placuta si destul de erotica,sus pe cetatuie.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pai nu a inventat Delia, am citit si eu dupa pe net. Un subiect interesant. Nu stiu ce sa zic. 

• Like 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Vrăjeli. Am fost o data sa văd cum e, prin 2010 intr-o după amiaza. Am stat acolo vreo 3 zile. M-am întors acasă in aceeași seara. Nimic deosebit. :)

• Like 4
  • Minus 6
  • Oras:Braila
Postat

Fenomenele paranormale au loc doar în anumite perioade și la anumite ore,nu tot timpul. Energiile subtile nu se manifesta tot timpul. Probabil ca ai prins o perioada de inactivitate. :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Fenomenele paranormale au loc doar în anumite perioade și la anumite ore,nu tot timpul. Energiile subtile nu se manifesta tot timpul. Probabil ca ai prins o perioada de inactivitate. :)

Postat

Energiile subtile nu se manifesta tot timpul

Si nu cu oricine, sa ținem cont. :)

• Oras:Here
Postat

Vrăjeli. Am fost o data sa văd cum e, prin 2010 intr-o după amiaza. Am stat acolo vreo 3 zile. M-am întors acasă in aceeași seara. Nimic deosebit. :)

Un mit adevarat!

harrypoker77 a stat acolo 3 zile, dar cand a ajuns acasa, nu trecuse nici o zi. Dilatarea timpului! Infiorator! :)

La varsta ta ar trebui sa nu mai crezi in povesti. :)

Văd eu dublu sau îmi postează de 2 ori? De ce?

Ai tableta/telefonul balbait(a). :D

• Like 3
  • Minus 1
Postat

O persoana care nu are parte de fenomente inexplicabile , e normal sa nu creada.....

La varsta ta ar trebui sa nu mai crezi in povesti. :)

Ai tableta/telefonul balbait(a). :D

Postat

Văd eu dublu sau îmi postează de 2 ori? De ce?

Esti la pădure, nu? :)

• Like 3
  • Minus 6
Postat

Un mit adevarat!

harrypoker77 a stat acolo 3 zile, dar cand a ajuns acasa, nu trecuse nici o zi. Dilatarea timpului! Infiorator! :)

Suck this, Chuck Norris! =))

• Like 3
  • Minus 7
Postat

O persoana care nu are parte de fenomente inexplicabile , e normal sa nu creada.....

Fara cinism, te rog impartaseste cateva experiente de acest fel cu noi. :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Fara cinism, te rog impartaseste cateva experiente de acest fel cu noi. :)

Spiritism..... La mine in oras este o casa bantuita de ani de zile, si la ora actuala e goala, Acolo au locuit o familie de bogatasi si el de gelozie si-a omorat sotia si a ingropato in subsolul casei(ulterior s-au gasit ramasitele ei), Au fost birouri, a fost camin de batrani si ultima data erau birourile de la CAS.Nimeni nu a putut locui acolo. Casa e pusa in vanzare, dar.... nimeni nu e interesat sa o cumpere.O intamplare stranie , am dus copilul sa vada pe afara casa si asa de nicaieri(fiind un spatiu f deschis) ne-am trezit cu un batran care insista ca daca vrem sa vedem casa pe interior el ne duce inauntru, binentes ca nu am acceptat si batranul asa cum a aparut, asa a si disparut. 

Intr-o alta casa parasita , in mijlocul camerei e in permanenta un cos cu paste proaspat si cand intrii mobilele se misca singurte. 

Sunt destule exemple....

Postat

Daca tot suntem la capitolul paranormal, a vazut cineva vreodata o exorcizare?

Da am vazut, urat mai fac persoanele posedate...

Te rog da-mi adresele celor doua case.

Vrei sa faci o vizita?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...