Sari la conținut

👻👽👾Pădurea Baciu (Cluj)...mit sau adevăr?

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

... am crezut că topicul "cel mai bun sex oral din București" o să se transforme în "cel mai bun sex oral din Pădurea Baciu"

• Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

(ulterior s-au gasit ramasitele ei).

Paranormal ar fi fost dacă îi găseau rămăşițele ANTERIOR...

• Like 4
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Nu exclud aceasta posibilitate.

Daca ajungi în br întreabă de casa bântuită de pe strada Ana Aslan. O știu toti. Cealaltă e undeva ori pe strada Împăratul Traian,ori pe strada Danubiu,o sa întreb ca nu știu sigur.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Spiritism..... La mine in oras este o casa bantuita de ani de zile, si la ora actuala e goala, Acolo au locuit o familie de bogatasi si el de gelozie si-a omorat sotia si a ingropato in subsolul casei(ulterior s-au gasit ramasitele ei), Au fost birouri, a fost camin de batrani si ultima data erau birourile de la CAS.Nimeni nu a putut locui acolo. Casa e pusa in vanzare, dar.... nimeni nu e interesat sa o cumpere.O intamplare stranie , am dus copilul sa vada pe afara casa si asa de nicaieri(fiind un spatiu f deschis) ne-am trezit cu un batran care insista ca daca vrem sa vedem casa pe interior el ne duce inauntru, binentes ca nu am acceptat si batranul asa cum a aparut, asa a si disparut. 

Intr-o alta casa parasita , in mijlocul camerei e in permanenta un cos cu paste proaspat si cand intrii mobilele se misca singurte. 

Sunt destule exemple....

Sa ne dai si noua din ceea ce fumezi.ori suni la discovery ori ti-ai gasit locatie.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator deliaro
Postat

Concluzie?: Mit sau adevăr? Vreau detalii de la cei care chiar au fost acolo :)

Vizitator
Postat

Este o poveste asa cum sunt multe altele . Nimic dovedit . Personal nu cunosc pe nimeni care sa sustina ca acolo au loc fenomene paranormale. De ce nu faci o vizita la Padurea Baciului  ca sa te convingi ? 

Vizitator
Postat

eu vreau sa fac sex cu tatiana in casa bantuita sau in padurea aia din cluj :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...