micutul112 Reputație: 5 Postat Februarie 22, 2017 Postat Februarie 22, 2017 Sall ieri am vizitat-o din nou pe Flori si am o nelămurire de unde ati ajuns voi la concluzia ca e de etnie ca eu unu nu am vazut nici-o trasatura nici in poze nici in realitate care sa ma faca sa ma gândesc la lucrul ăsta cei care au vizitat-o pot confirma ca nu e.
neymar44 Reputație: 265 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2017 Sall ieri am vizitat-o din nou pe Flori si am o nelămurire de unde ati ajuns voi la concluzia ca e de etnie ca eu unu nu am vazut nici-o trasatura nici in poze nici in realitate care sa ma faca sa ma gândesc la lucrul ăsta cei care au vizitat-o pot confirma ca nu e.am fost si eu la ea dar acum 2-3 luni, sincer nici mie nu mi s-a parut sa fie de etnie doar ca nu inteleg de ce atata intuneric in camera, sigur ascunde ceva
flori2017 Reputație: 1 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 Buna nu sunt de etnie.Va rog nu cereti poze'am la profil pe what.Programari doar pe what .
luciandany Reputație: 10 Postat Martie 3, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 3, 2017 Bună Flori, cum te mai simți după masajul făcut, sper că mai binișor.
luciandany Reputație: 10 Postat Martie 3, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 3, 2017 Buna Flory, sper că te simți mai bine după masaj.
enco Reputație: 418 Postat Martie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2017 Hello, Again visited Flori in Berceni. The experience was even better then the first time. It is really like meeting your horny girlfriend at her home. She started with exciting tongue kisses at the door lasting for long. Then we moved to massage...amazing hot touches all over the body, from head to toe...licks from top to bottom, all angles included. Just insane. After she gave me a very exciting blow job including licking testicles. Perfect. I also lick her pussy long and we both got so horny so we started fucking. Amazing experience again. All points 10/10 some 11/10...all above expections. Thank you Flori!! I think she is open afternoon till early evening. I will go back and back! --- Buna,a vizitat din nou Flori in Berceni. Experiența a fost chiar mai bine atunci prima dată. Este într-adevăr ca și întâlnirea prietena ta excitat la ea acasă. Ea a inceput cu saruturi limba interesant la ușă care durează mult timp. Apoi ne-am mutat la masaj ... atinge fierbinte uimitoare peste tot corpul, din cap pana-n picioare ... linge de sus în jos, toate unghiurile incluse. Doar o nebunie.Dupa ce mi-a dat un loc de muncă lovitură foarte interesant, care include testicule lins. Perfect. Am linge pasarica ei, de asemenea, mult timp și amândoi am ajuns atât de excitat așa că am început al naibii.Experiența uimitoare din nou.Toate punctele 10/10 unele 11/10 ... toate expections de mai sus. Va multumesc Flori !!Cred că este deschis după-amiază până seara devreme.Mă voi întoarce și înapoi! 1
flori2017 Reputație: 1 Postat Martie 3, 2017 Postat Martie 3, 2017 Multumesc de masaj .Esti un dragut.
flori2017 Reputație: 1 Postat Martie 3, 2017 Postat Martie 3, 2017 Rog sa imi fie sterse pozele .Nu sunt de acord .
user_x Reputație: -434 Postat Martie 3, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Martie 3, 2017 Rog sa imi fie sterse pozele .Nu sunt de acord . Da click pe "Raporteaza" la postarea cu pozele.
shadouw Reputație: 0 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 De la Ion pentru doamna lui pt Flori 50 de euro
shadouw Reputație: 0 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 Solo inca 50 de euro pentru vecina mea pentru Flori
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Martie 11, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Martie 11, 2017 * 2
shadouw Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 Vecina nu ma cunosti pe site-ul asta dar daca iti sp numele sigur ma cunosti
shadouw Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 Carmen oare prostu de acasa stie ce faci? :) )
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 13, 2017 Carmen oare prostu de acasa stie ce faci? :) )Pe langa faptul ca esti agramat in engleza iti mai dai si arama pe fata pe aici. Tu ce frustrari ai? Si de unde ai mai aparaut si tu tristule parasit. 3
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Martie 13, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Martie 13, 2017 ** 2
shadouw Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 Petrisor numele shadow e luat ma desteptule.Si de confundat nu te confund vrei sa sp tot numele si adresa unde stai sa te convingi
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Martie 13, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Martie 13, 2017 Da in primul rand nu sunt maritata 2
cosmin1989 Reputație: 56 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti/ Cluj Oras:Bucuresti/ Cluj Postat Martie 13, 2017 Petrisor numele shadow e luat ma desteptule.Si de confundat nu te confund vrei sa sp tot numele si adresa unde stai sa te convingipoti sa spui si ce varsta are?
shadouw Reputație: 0 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Varsta vrei sa sti mai bine ii pun facebook-ul si aflati toti ce varsta are si cu ocazia asta aflu si eu daca o confund sau nu.Astept pareri de la toti inclusiv de la ea
shadouw Reputație: 0 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Eu zic ca e vecina mea din ce am vazut pe olx saptamana trecuta,e acelasi numar si recenziile facute aici confirma ca e persoana din anuntul de pe olx
micutul112 Reputație: 5 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Bai frate daca e vecinata care e problema ta ca nu inteleg suno si vb cu ea vrei sa o futi gratis sau ce vrei de la ea numai sa faceti rau va ganditi nici unu sa faceti o fapta buna parerea mea e ca nu e treaba nimanui ce face ea cu viata ei 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum