Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Clar nu exista sex neprotejat.Depinde si de chimie si de igiena foarte mult.Voi detalia pe scurt masaj de relaxare.Masaj cu bete de bambus .Terapia cu ventuze .Dupa masaj erotic si la cerinte sex oral in functie de igiena protejat sau neorotejat.Sex normal doar protejat.Saruturi in fuctie de igiena si chimie .Plus mici fantezi.Cu programare din timp cu 1 zi.Nu fac anal.Va astept cu drag.

sarut in functie de chimie? e bn, inseamna ca nu sunt atat de urat  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Europa

sarut in functie de chimie? e bn, inseamna ca nu sunt atat de urat  :laugh2

Te ia de la usa frate ! Are un apetit nebun pentru sarut. Daca esti pe lungimea ei de unda...te saruta non stop si peste tot. Fara exagerare...peste tot.

Recomand doua ore cu Carmen. Nu veti regreta.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București

poti sa faci si tu o descriere a seviciilor si ce intelegi tu prin  rasfat maxim, ca poate sunt unii care au doar un neuron in cap si ei inteleg ca oferi normal neprotejat

Cei cu un singur neuron este mai bine să nu înțeleagă!

Cât despre răsfățul maxim,nu-l poate explica nici ea și nici altcineva,cu toate că eu voi încerca,pentru că pur și simplu nu poate fi explicat datorită faptului că dex-ul nu cuprinde cuvintele necesare!

Răsfățul maxim nu se povestește ci se trăiește!

O spune unul pățit!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Prefer sa fiu discreta maxim.Tu sti ce ofer .Daca as detalia nu ar mai fi surpriza sau surprizee.

Mie nu mi-ai oferit nicio surpriză. Deci nu ți-am fost pe plac. 

Link spre comentariu
Flory din Berceni/Carmen 2017 precum și multiplele recenzii pozitve m-au făcut să mă decid,prin urmare:

Schimb apartament cu 6 camere,două băi, câte una pe fiecare etaj,beci,cramă, grădină cu flori,vecine foarte sexoase, situat în centrul orașului Cocârlați cu apartament/garsonieră/cameră/debara sau ce dracu' o fi ,minim 3/3 m ,dar musai în Berceni,preferabil în același bloc cu Flory!

Doritorii pot lăsa mesaj aici!

Anuntul este mai valbil ca niciodată!

Las toate vecinele mele sexoase pentru o singură vecină!

Ce vecine?

Ce sexoase?

Abia marți am aflat semnificația cuvântului "sexoasă"!

Link spre comentariu

Mai iti schimbi adresa .Te sarut dulce.

Eu vreau mai mult ca oricând să-ți fiu vecin,dar mă tem că poate,după ce m-ai cunoscut,n-o să mă mai vrei tu!

Și eu te-aș săruta,dar nu pot prea curând!

Trebuie să aștept puțin până mi se reface pielea pe buze,că acum este așa de subțiată că mănânc cu paiul!!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Apărătorii Patriei
  • Oras:Apărătorii Patriei
Eu vreau mai mult ca oricând să-ți fiu vecin,dar mă tem că poate,după ce m-ai cunoscut,n-o să mă mai vrei tu!

Trebuie să aștept puțin până mi se reface pielea pe buze,că acum este așa de

subțiată că [quote name=shark864"

post="2906572" timestamp="1502350665]Eu vreau mai mult ca oricând să-ți fiu vecin,dar mă tem că poate,după ce m-ai cunoscut,n-o să mă mai vrei tu!

Trebuie să aștept puțin până mi se reface pielea pe buze,că acum este așa de subțiată că mănânc cu paiul!!

Cu mult drag .
  • Like 1
Link spre comentariu

Rechine, vezi ca da dependenta Corina !

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...