jboy91 Reputație: 20 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Noroc! Postez si eu dupa putina vreme recenzia pentru prima vizita facuta la Carmen. Naratiunea:Contactat pe WhatsApp, raspuns relativ rapid (sub 30minute), avea liber a doua zi pentru 1h la ora ceruta de mine. Mi-a cerut confirmare cu 2h inainte, a doua zi cand am contactat-o m-a instiintat ca nu e apa calda in locatie si am cazut de comun acord sa reprogramam pentru urmatoarea zi, pentru mine a fost semn bun ca nu face rabat la igiena. In urmatoarea zi am confirmat tot pe WhatsApp cu 2h inainte si mi-a raspuns ca ma asteapta. Locatia e usor de gasit, in zona Berceni, Aparatorii Patriei. Am ajuns cu cateva minute inainte si i-am dat mesaj, m-a sunat sa ma indrume si am ajuns cu foarte mare usurinta la usa, unde ea ma astepta intr-un body sexy si pe tocuri, si de aici incepe povestea... GFE, tati. Fara gluma, fara retineri. Nici nu am terminat de zis "buna" ca facusem deja cunostinta cu limba ei, FK si DFK din belsug de cum am intrat pe usa, la propriu, si e de mentionat igiena orala foarte buna. Imi e teribil de greu sa aleg care-i punctul ei forte, GFE sau masajul. Se comporta cu tine de parca esti iubitul ei care a fost plecat in delegatie 2 saptamani si pe care de-abia asteapta sa te vada, esti punctul central al intregii intalniri, este foarte atenta la tine si principalul ei obiectiv e sa te faca sa te simti bine. Dezbracat rapid, in timp ce Carmen te saruta pe corp si iti vorbeste cat de mult te vrea... Cerut prosop, am primit papuci de unica folosinta, prosop curat, prosop separat pentru fata. In baie gasesti foarte multe geluri de dus, cabina de dus e relativ micuta din punctul meu de vedere dar nu pentru interior design am venit aici. Odata iesit din dush, datorita unor motive personale, am optat pentru masaj intai sa ma relaxez. Pe intreaga durata a masajului am vorbit cu Carmen o sumedenie de subiecte, de mentionat ca in permanenta Carmen te intreaba cum te simti si daca totul este in regula, are foarte mare grija ca tu sa te simti bine si sa te bucuri de masaj cum vrei (mai tare, mai incet, diverse feluri etc). Dupa ce m-am relaxat la masaj full body m-am ridicat si m-am bucurat din nou de limba ei jucausa. A urmat un OP bun, diverse viteze, contact vizual, plesnit cu pula peste fata, DP, tot ce trebuie. Pacat ca e OP, dar dupa cum am mai spus e clar ca igiena e extrem de importanta pentru Carmen si eu apreciez asta. Am intrerupt-o din oral ca nu mai tineam mult, am trecut la NP unde am reusit sa rezist maxim 2 minute, fiind statut de multa multa vreme. In alea 2 minute insa m-am bucurat de foarte multa implicare din partea ei, mangaiat, strans in brate, vorbit murdar, tot ce trebuie ca sa te faca sa te simti ca esti lumea ei in acele momente. La final am sarit in dush, dupa mine a facut si ea dush si s-a reimprospatat. Cat timp ma imbracam Carmen mi-a tinut companie cu saruturi si atingeri pe corp, parca in ciuda ca urmeaza sa pleci :)) M-am despartit de Carmen cu un DFK si cu promisiunea ca ma intorc cat pot de repede. Notele: Fata: 8, foarte placuta, fara botox si alte balariiSanii: 10, mari, rotunzi, cu sfarcuri tari, ii foloseste fara jena la oral si bine faceFundul: 8, ai pe ce pune mana, are insa cateva kg in plus la care lucreaza activ sa le dea josOral: 9, se implica, rapid, deep, hard, cu atentie in zonele adiacente...nu ai ce sa ii reprosezi, era 10 daca era neprotejatNormal: 10, se implica, te trage in ea, iti spune cat de bun esti etcAnal: nu faceGFE: 10, punctul ei forte, pe tot parcursul vizitei esti lumea ei, din "baby" nu m-a scos. De asemenea e foarte deschisa catre orice conversatie pe o multitudine de subiecte cat timp iti face masajMasajul: 10, foarte bun, poate sa iti faca mai multe tipuri de masaj, pe mine m-a remontat cu un masaj mediu (poate si soft sau tare). Am intrebat-o unde a invatat si mi-a spus ca a facut cursuri pentru asta si se vede.Locatia: 9, foarte curata, ai absolut tot ce iti trebuie, prosoape curate, papuci, prosop separat pentru fata, tot ce trebuie, poate fi putin intimidanta totusi ca-i la marginea BucurestiuluiHalat: 200 lei, 1h masaj cu 1 fin De revenit? Absolut. 4 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Curs intensiv pe Balta VeselaDragi futa..., pescari, zilele trecute m-am înscris la un curs intensiv privind întreținerea sculelor de pescuit pe timpul iernii la Doana Profesoara Carmen F. ;Zis și făcut m-am prezentat corespunzător pe balta vesela unde am fost întâmpinat, cum numai aceasta doamna, profesoara în arta pescuitului o poate face, de la întrare pana la standul de pescuit, nu am putut sa scot o vorba deoarece gura îmi era astupat de buzele ei senzuale și corpul imobilizat cu îmbrățișările sale drăgălașe.După aceasta primire, întram în subiectul problemei privind cursul:1-demontarea mulinete și ungerea ei(practica) :m-a dezbracat(demontat), și a trecut sa ia fiecare rotita și mecanism al meu la lustruit cu simt al răspunderii ieșit din comun, după a uns cu mâinile ei delicate toate componentele mulinetei;2-curatarea la setei și lustruirea componentelor ei:m-a întors cu fata spre ea și a început să-mi verifice lanseta mea care avea o acțiune parabolica(moale), a început să-mi explice oral cum trebuie întreținută lanseta ca să aibă o acțiune rapida(tare), și a început cu mișcări.... Cum sa va explic"uite lansata, nu este lanseta", pana când lanseta mea era atât de încordată încât a trebuit sa lansez imediat.... 200m,pe malul celalalt.3-partea practica a cursantului(examen) :am început prin deschide piciorele ale doamnei profesoare, ca acolo era mulineta unde eu trebuia sa expun, sa argumentez la oral cum trebuie:șters, lins, uns componentele ei;Dupa ce mi-am expus în detaliu ce învățasem la curs am observat ca mulineta profesoarei se lubrifica singura concomitent cu lanseta mea care era iarăși în acțiune rapida, am luat măsură de a cupla mulineta doamnei la lanseta mea, ce a urmat:un drill de zile mari cu strigături și....... AM LUAT EXAMENUL!!! Haideți dragi pescari sa revenim cu picioarele pe pământ. Am fost la ea de multe ori, de fiecare data am fost așteptat cu sărutări, pupături și mângâieri de parca ma aștepta de multa vreme;De fiecare data era atenta la fericirea mea și te sufoca cu implicarea ei.Multumesc Carmen pt. clipele minunate petrecute impreuna!Sărbători fericite! Al tău pescar hoinar! Pt voi dragi futa... Pescari va recomand acest curs intensiv!Mulțumesc!😘😘😘😄 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Noroc! Postez si eu dupa putina vreme recenzia pentru prima vizita facuta la Carmen. Naratiunea:Contactat pe WhatsApp, raspuns relativ rapid (sub 30minute), avea liber a doua zi pentru 1h la ora ceruta de mine. Mi-a cerut confirmare cu 2h inainte, a doua zi cand am contactat-o m-a instiintat ca nu e apa calda in locatie si am cazut de comun acord sa reprogramam pentru urmatoarea zi, pentru mine a fost semn bun ca nu face rabat la igiena. In urmatoarea zi am confirmat tot pe WhatsApp cu 2h inainte si mi-a raspuns ca ma asteapta. Locatia e usor de gasit, in zona Berceni, Aparatorii Patriei. Am ajuns cu cateva minute inainte si i-am dat mesaj, m-a sunat sa ma indrume si am ajuns cu foarte mare usurinta la usa, unde ea ma astepta intr-un body sexy si pe tocuri, si de aici incepe povestea... GFE, tati. Fara gluma, fara retineri. Nici nu am terminat de zis "buna" ca facusem deja cunostinta cu limba ei, FK si DFK din belsug de cum am intrat pe usa, la propriu, si e de mentionat igiena orala foarte buna. Imi e teribil de greu sa aleg care-i punctul ei forte, GFE sau masajul. Se comporta cu tine de parca esti iubitul ei care a fost plecat in delegatie 2 saptamani si pe care de-abia asteapta sa te vada, esti punctul central al intregii intalniri, este foarte atenta la tine si principalul ei obiectiv e sa te faca sa te simti bine. Dezbracat rapid, in timp ce Carmen te saruta pe corp si iti vorbeste cat de mult te vrea... Cerut prosop, am primit papuci de unica folosinta, prosop curat, prosop separat pentru fata. In baie gasesti foarte multe geluri de dus, cabina de dus e relativ micuta din punctul meu de vedere dar nu pentru interior design am venit aici. Odata iesit din dush, datorita unor motive personale, am optat pentru masaj intai sa ma relaxez. Pe intreaga durata a masajului am vorbit cu Carmen o sumedenie de subiecte, de mentionat ca in permanenta Carmen te intreaba cum te simti si daca totul este in regula, are foarte mare grija ca tu sa te simti bine si sa te bucuri de masaj cum vrei (mai tare, mai incet, diverse feluri etc). Dupa ce m-am relaxat la masaj full body m-am ridicat si m-am bucurat din nou de limba ei jucausa. A urmat un OP bun, diverse viteze, contact vizual, plesnit cu pula peste fata, DP, tot ce trebuie. Pacat ca e OP, dar dupa cum am mai spus e clar ca igiena e extrem de importanta pentru Carmen si eu apreciez asta. Am intrerupt-o din oral ca nu mai tineam mult, am trecut la NP unde am reusit sa rezist maxim 2 minute, fiind statut de multa multa vreme. In alea 2 minute insa m-am bucurat de foarte multa implicare din partea ei, mangaiat, strans in brate, vorbit murdar, tot ce trebuie ca sa te faca sa te simti ca esti lumea ei in acele momente. La final am sarit in dush, dupa mine a facut si ea dush si s-a reimprospatat. Cat timp ma imbracam Carmen mi-a tinut companie cu saruturi si atingeri pe corp, parca in ciuda ca urmeaza sa pleci :)) M-am despartit de Carmen cu un DFK si cu promisiunea ca ma intorc cat pot de repede. Notele: Fata: 8, foarte placuta, fara botox si alte balariiSanii: 10, mari, rotunzi, cu sfarcuri tari, ii foloseste fara jena la oral si bine faceFundul: 8, ai pe ce pune mana, are insa cateva kg in plus la care lucreaza activ sa le dea josOral: 9, se implica, rapid, deep, hard, cu atentie in zonele adiacente...nu ai ce sa ii reprosezi, era 10 daca era neprotejatNormal: 10, se implica, te trage in ea, iti spune cat de bun esti etcAnal: nu faceGFE: 10, punctul ei forte, pe tot parcursul vizitei esti lumea ei, din "baby" nu m-a scos. De asemenea e foarte deschisa catre orice conversatie pe o multitudine de subiecte cat timp iti face masajMasajul: 10, foarte bun, poate sa iti faca mai multe tipuri de masaj, pe mine m-a remontat cu un masaj mediu (poate si soft sau tare). Am intrebat-o unde a invatat si mi-a spus ca a facut cursuri pentru asta si se vede.Locatia: 9, foarte curata, ai absolut tot ce iti trebuie, prosoape curate, papuci, prosop separat pentru fata, tot ce trebuie, poate fi putin intimidanta totusi ca-i la marginea BucurestiuluiHalat: 200 lei, 1h masaj cu 1 fin De revenit? Absolut.Mulțumesc!😘😘😘 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Va pup si va doresc o săptămână minunată tuturor!Mâine sunt disponibilă 9_18 ,va astept cu drag la un masaj bun. :masaje :2qm40hg :2qm40hg 2 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Pentru fetele care doresc masaj (ofer in plus "o ședință împachetare cu cafea si miere").:* Link spre comentariu
nicholas_69 Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Bună Carmen ce program ai de sărbători Link spre comentariu
kingeagle13 Reputație: 3 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Bună, Carmen! Câți ani ai? Sânii tăi sunt naturali? Ai sânii f.bestiali!!!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Ești blondă sau brunetă? Tu stai singură sau stai cu o colegă? Sper să îmi răspunzi,dragă Carmen. Arăți bestială. 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Bună, Carmen! Câți ani ai? Sânii tăi sunt naturali? Ai sânii f.bestiali!!!Ești blondă sau brunetă? Tu stai singură sau stai cu o colegă? Sper să îmi răspunzi,dragă Carmen. Arăți bestială.Bună !Poti sa ma suni pentru detalii.Zi frumoasă tuturor :2qm40hg Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Bună Carmen ce program ai de sărbătoriBună!24_29 Decembrie liberă, lucrez 30 si pe 31 câteva ore. :* 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Va pupăcesc :2qm40hg Disponibilă 14,15,16,17,18 :gifs_ojos Va astept cu drag la un masaj bun :werinlove Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Bună dimineata dragilor !Azi sunt disponibilă până la ora 15 Va astept cu :2qm40hg 2 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Bună dimineata dragilor, azi sunt disponibilă până la ora 15. :kiss3 Va astept cu drag la un masaj bun :masaje Zi frumoasă tuturor :gifs_ojos Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Am primit testere parfum 45 ml.__1 buc /40 roni_-10 buc /30 roni buc--100 buc /20 roni buc- Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Dragilor maine nu sunt disponibilă, va astept cu drag luni începând cu ora 9.Zi frumoasă tuturor :2qm40hg Link spre comentariu
gigel265 Reputație: 94 Postat Decembrie 20, 2019 Partajează Postat Decembrie 20, 2019 Am primit testere parfum 45 ml.__1 buc /40 roni_-10 buc /30 roni buc--100 buc /20 roni buc-Și modelele? 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Buna dimineatq dragilor!Programul de sarbatori:luni 23 decembrie sunt in locatie până la oora 18.Va aștept cu drag pe 27,28,29 ,30începând cu ora 9. Începând cu 3 ianuarie program normal.Va doresc tuturor sărbători fericite! :2qm40hg 2 Link spre comentariu
Vizitator artificierul Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Cu atâtea libere de Crăciun o să te faci iar grasă cât o scroafă la 140 de Kile cum ai fost :) O să îți caute clienții pizda cu lupa =)) 2 Link spre comentariu
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Cu atâtea libere de Crăciun o să te faci iar grasă cât o scroafă la 140 de Kile cum ai fost :) O să îți caute clienții pizda cu lupa =))Ghinion, că nici în pizdă nu le doare pe fetele pe ale căror topicuri ai venit cu tâmpenii!Boule, nu mai fii bou! Dar ești prea bou ca să-ți dai seama! 3 Link spre comentariu
lia Reputație: 10175 Postat Decembrie 22, 2019 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Are Carmen de vanzare.Detalii la telefon. 3 Link spre comentariu
gigel265 Reputație: 94 Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Are Carmen de vanzare.Detalii la telefon.Ce de pocnitori! 😂😀😂😀 2 Link spre comentariu
Vizitator artificierul Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Are Carmen de vanzare.Detalii la telefon. =)) Eu am mai multe decat ea :)) Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Carmen, ai grija sa nu-ți vina cineva să-i faci masaj ca se lasă cu scatei, și la câte artificii ai s-ar putea sa vina revelionul mai repede! Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Carmen, ai grija sa nu-ți vina cineva să-i faci masaj ca se lasă cu scatei, și la câte artificii ai s-ar putea sa vina revelionul mai repede!:* Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Să aveti parte de cel mai frumos Crăciun!Va urez toate cele bune și multă fericire!Sărbători fericite! :2qm40hg 2 Link spre comentariu
milmoi Reputație: 177 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 24, 2019 La taraba cu detoate 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum