Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Apărătorii Patriei
Postat

Flory, daca nu vrei sa pui poze pe forum inseamna ca ai ceva de ascuns, sau esti timida  ?

Este strict alegerea mea.Doresc discretie in plus ofer pe what poze,cu rugamintea sa nu fie postate.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Flory, daca nu vrei sa pui poze pe forum inseamna ca ai ceva de ascuns, sau esti timida  ? 

poze nu, la telefon nu raspunzi... trebuie sa stau  si o ora sa astept un raspuns pe whattapu pizdii

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca imi scri si spui cine esti iti voi da mesaj cand sunt libera .Programul meu il sti 9-18 .

ok o sa-ti las mesaj,  daca iti spun numele nu cred ca te ajuta tinand cont ca am fost doar de 2 ori la tine, nu cred ca ma ti minte... vreau sa prind si a 3 programare ca dupa nu o sa mai am timp :(

Postat

ok o sa-ti las mesaj,  daca iti spun numele nu cred ca te ajuta tinand cont ca am fost doar de 2 ori la tine, nu cred ca ma ti minte... vreau sa prind si a 3 programare ca dupa nu o sa mai am timp :(

Perfect si cu drag si a 3.
  • Like 2
Postat

De ce...nu l-ai pus tu?

Si daca dispare de aici crezi ca dispare si din sursa respectiva? Nu mai bine ii scrii administratorului respectivului site unde ai pus anuntul si sa stearga anuntul de acolo, in acest fel el nu ar mai aparea la cautare pe google dupa nr de tel?

Zic si eu...

Postat

apropo ai renuntat la corset?  :D

Sriemi pe what daca poti
Postat

Da dragul meu am incercat si asa.Nu vor sa stearga .Stiu ca adimistratorul de aici va sterge postarea cu poze.Am sa fiu atenta cand pun anunt pe olx sa fie fara poze .

Daca ai scris la olx nici nu ma mir.

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Da dragul meu am incercat si asa.Nu vor sa stearga .Stiu ca adimistratorul de aici va sterge postarea cu poze.Am sa fiu atenta cand pun anunt pe olx sa fie fara poze .

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

E citat din termenii si conditiile lor - 15/10

https://www.olx.ro/termeni-de-utilizare/

Mai scrie-le o data, citeaza-le din termenii lor si spune-le expres ca iti retragi consimtamantul sa-ti stocheze si prelucreze datele cu caracter personal.

• Minus 4
Postat

Ba nene, tu nu vezi ca anuntul este pe site-ul brx.ro.

Poate sa scrie fata la olx pana la anul pe timpul asta...caci nu are legatura.

Apropo, uite ce scrie in termenii si conditiile de pe brx:

-"Cand postezi anuntul, ne dai dreptul non-exclusiv, in intreaga lume, permanent, irevocabil, fara obligatii, drept sub-licentiabil de a folosi drepturile de autor, publicitate, si drepturi la baza de date pentru acel continut. (Ne trebuiesc aceste drepturi pentru a gazdui si afisa continutul anutului tau.) Daca crezi ca drepturile tale au fost incalcate, va rugam sa ne anuntati la suport clienti si vom investiga problema."

-"Noi nu suntem raspunzatori pentru nici o pierdere, fie de bani (inclusiv profitul), benevolat, sau reputatie, sau orice special, indirect, sau pagube consecutive care apar din folosirea de catre dvs. a BRX.ro, chiar daca ne-ati anunta sau chiar daca putem anticipa posibilitatea oricarei asemenea daune."

-"Acesti termeni si alte politici postate in BRX.ro constituie intregul acord intre BRX.ro si dvs, inlocuind orice acorduri anterioare. Acest acord este guvernat de legile din Canada."

Postat

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

E citat din termenii si conditiile lor - 15/10

https://www.olx.ro/termeni-de-utilizare/

Mai scrie-le o data, citeaza-le din termenii lor si spune-le expres ca iti retragi consimtamantul sa-ti stocheze si prelucreze datele cu caracter personal.

Multumesc .
Postat

Buna va rog nu ma sunati seara programul meu este 9-18.Va pup

Ai mai spus, doar pe whats app. Mie mi-a placut masajul tau special cu bete de bambus si nu numai  :masaje .

Postat

Ai mai spus, doar pe whats app. Mie mi-a placut masajul tau special cu bete de bambus si nu numai  :masaje .

Multumesc si cu mult drag pt tine si pentru cine stie sa ma respecte...
Postat

Multumesc si cu mult drag pt tine si pentru cine stie sa ma respecte...

Poate o sa aflu intr-o zi ce inseamna "rasfat maxim" , doar cu bete de bambus si muscaturi din cap pana in picioare inclusiv la oral e mediu nu maxim  ;)  :P  :blowj0b

Postat

Buna Carmen o programare pentru sambata.

Buna sambata am tot rezervat cu drag miercuri .joi .vineri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...