Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Apărătorii Patriei
Postat

Dragilor pentru azi și mâine nu mai am nimic liber.Va aștept cu drag vineri și în weekend.:*

• Like 3
  • Oras:Spania
Postat

Dragilor pentru azi și mâine nu mai am nimic liber.Va aștept cu drag vineri și în weekend.:*

Carmen chiar atât de ocupată ești ? Nu răspunzi nici la mesaje. Am citit că îți făceai programări pe 2 săptămâni... bașca că acum o săptămana mi-ai anulat programarea cu 10 minute înainte să ajung la tine deși ne confirmasem întâlnirea cu 2 ore înainte. Să înțeleg că cei vechi au prioritate față de cei noi ? Dacă da, intră pe circuit închis și nu mai vezi fețe noi.

• Like 2
Postat

Carmen chiar atât de ocupată ești ? Nu răspunzi nici la mesaje. Am citit că îți făceai programări pe 2 săptămâni... bașca că acum o săptămana mi-ai anulat programarea cu 10 minute înainte să ajung la tine deși ne confirmasem întâlnirea cu 2 ore înainte. Să înțeleg că cei vechi au prioritate față de cei noi ? Dacă da, intră pe circuit închis și nu mai vezi fețe noi.

Ți-am explicat că am avut o problema personală, o să mă revanșez cu drag.:*
  • Like 4
Postat

Ți-am explicat că am avut o problema personală, o să mă revanșez cu drag.:*

Bine, o te revanșezi cu o coridă împreună cu Lia. Te scuz și te pup !

• Like 2
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

te astept si eu.;)
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

Disponibila in weekend.Va sărut și va aștept cu drag.:*

post-231024-0-18982000-1548331526_thumb.jpg

post-231024-0-13102300-1548331639_thumb.jpg

• Like 14
  • Oras:Vitan
Postat

Am vizitat-o si eu pe Carmen Locarie Aparatorii Patriei aproape de metrou, asa fata pupacioasa si lipiciosa nu am mai intalnit pana acum :P Nici bine nu am intrat pe usa ca m-a luat cu pupaturi, mangaieri timp de vreo 5 min dupa care usor usor a inceput sa ma dezbrace, am vazut ca nu se mai satura din atatea pupaturi,mangaieri am cerut sa fac un dus, revenit de la dus m-as astept cuminte in pat si a inceput iar sa ma sarute peste tot... ajuns la junior a inceput sa se joace cu el, sa il suga cu o pofta :) Mmm!!

Supt, lins atenta la Ooo :) cateva minute dupa vine usor catre mine ma saruta, ii iau sanii la supt, mai o mana la pasarica se excita la maxim, dupa ne punem la un 69 O asa priveliste Pffff!!! Are o pasarica buna rauu si dăi si suge ea cu ocupata de junior meu eu de pasarica ei, dupa atat supt si lins vine momentul si finalizez dupa se duce la baie pt igiena revine, ma duc si eu pentru un dus scurt dupa care o mica pauza.. Am vorbit despre una despre alta, este foarte comunicativa.

Incepe nr 2 cu un masaj si pe spate si pe fata dupa care o i-a si o suge cu acceasi pofta, nu stiu cum face/reuseste dar te lasa fara energie si la propriu si la figurat :)

Voi reveni cat de curand pt o noua vizita la Pupacioasa si Delicioasa Carmen din Aparatorii Patriei :*

Note: 10 +

Pupiciii :* :*

• Like 9
Postat

Am vizitat-o si eu pe Carmen Locarie Aparatorii Patriei aproape de metrou, asa fata pupacioasa si lipiciosa nu am mai intalnit pana acum :P Nici bine nu am intrat pe usa ca m-a luat cu pupaturi, mangaieri timp de vreo 5 min dupa care usor usor a inceput sa ma dezbrace, am vazut ca nu se mai satura din atatea pupaturi,mangaieri am cerut sa fac un dus, revenit de la dus m-as astept cuminte in pat si a inceput iar sa ma sarute peste tot... ajuns la junior a inceput sa se joace cu el, sa il suga cu o pofta :) Mmm!!

Supt, lins atenta la Ooo :) cateva minute dupa vine usor catre mine ma saruta, ii iau sanii la supt, mai o mana la pasarica se excita la maxim, dupa ne punem la un 69 O asa priveliste Pffff!!! Are o pasarica buna rauu si dăi si suge ea cu ocupata de junior meu eu de pasarica ei, dupa atat supt si lins vine momentul si finalizez dupa se duce la baie pt igiena revine, ma duc si eu pentru un dus scurt dupa care o mica pauza.. Am vorbit despre una despre alta, este foarte comunicativa.

Incepe nr 2 cu un masaj si pe spate si pe fata dupa care o i-a si o suge cu acceasi pofta, nu stiu cum face/reuseste dar te lasa fara energie si la propriu si la figurat :)

Voi reveni cat de curand pt o noua vizita la Pupacioasa si Delicioasa Carmen din Aparatorii Patriei :*

Note: 10 +

Pupiciii :* :*

Mulțumesc!Te aștept cu drag.:*
  • Like 4
Postat

Disponibila mâine începând cu ora 13.Va aștept cu drag . Săptămâna aceasta ofer in plus 30 minute masaj :in loc de 1 h veti avea 1,30h de răsfăț și masaj.Programarile se fac din timp și se confirmă cu 2 h înainte.Va doresc o seara plăcută.:*

• Like 7
Postat

Multumesc si eu pentru timpul petrecut impreuna :* :*

Te Pupp :* :* Abia astept sa te revad

Mulțumesc!Te aștept cu drag.:*

• Like 1
  • Oras:Ai vrea sa stii
Postat

Fata este ok. Zona Aparatorii patriei la curte. Fata draguta la fata bbw extrem de pupacioasa. Parerea mea e ca ar trebui sa lase barbatul sa aibe initiati-va la fk ca poate nu doreste si se trezeste cu limba in gura. Oral bun cu atentie la bilute. Normal bun cu gemete si contre masaj foarte bun.

Locație-8 curata dotata cu cele trebuincioase

Aspect fata -8 draguta la fata corp pufos.

Oral-9 bun cu atentie la bilute

Normal-8,5 contre si gemete plavute

Masaj-10 punctul ei forte

Gfe-9 depunctez ca e prea pupacioasa

Igiena-10 curata fara mirosuri. De recomandat celor care le plac fetele pufoase. De revenit eu unu da. Mi-a placut masajul. Te pup Carmen si multumesc.

• Like 9
Postat

Pe viitor Carmen poate te gandesti sa scoti masa de masaj. Ocupa din loc aiurea caci banuiesc ca toti vrem masajul in pat la rasfat. Tu stii cel mai bine. O seara minunata!

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Disponibila mâine începând cu ora 13.Va aștept cu drag . Săptămâna aceasta ofer in plus 30 minute masaj :in loc de 1 h veti avea 1,30h de răsfăț și masaj.Programarile se fac din timp și se confirmă cu 2 h înainte.Va doresc o seara plăcută.:*

Buna oferta. Pupici
  • Like 2
Postat

buna Carmen pt vineri la ora 15 vreau o programare te rog,imj raspunzi aici sau la 07xxxxx ms mult

Nu trebuia sa dai tot Nr. Acum asteapta-te la multe telefoane. Era suficient ultimele cifre

• Like 5

Postat

buna Carmen pt vineri la ora 15 vreau o programare te rog,imj raspunzi aici sau la 076xxxxx ms mult

Iti voi face eu raport la postare sa îți șteargă Nr.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...