Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

bai frator care mergeti pe la Carmem ,cum puteti sa va sarutati cu ea ,dupa ce suge km de pula , cum puteti sai dati limbi dupa ce o ling toti nespalatii ,nu va este frica ca luati bts sau alte boli?posibil sa fie infectata cu vreun virus

Băi ăsta.... Ai fost refuzat în atâtea pagini.... Ea a fost o doamnă astăzi și ți-a șters numărul de pe forum... Tu drept mulțumire vii și arunci cu noroi în ea.Nu te compari tu cu noi ăștia care ne ducem la ea. Noi sântem niște băieți stilați și cum noi o respectăm... ne respectă și ea.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Apărătorii Patriei

După vocea pe care o ai la telefon și comportamentul tau nu ești un tip ok....de asta te-am trecut în lista neagră.Tu de oftica că ai fost refuzat ai inceput sa scrii ce te caracterizează pe tine.Eu azi ți-am făcut un bine că trebuia să îți las numărul pe forum sa te înjure toți.Pot posta aici cate apeluri și câte mesaje ai dat în 2 săptămânii... un om sănătos nu ar avea asemenea comportament.Te rog să eviți acest topic.

• Like 4
Link spre comentariu

Fata este ok. Zona Aparatorii patriei la curte. Fata draguta la fata bbw extrem de pupacioasa. Parerea mea e ca ar trebui sa lase barbatul sa aibe initiati-va la fk ca poate nu doreste si se trezeste cu limba in gura. Oral bun cu atentie la bilute. Normal bun cu gemete si contre masaj foarte bun.

Locație-8 curata dotata cu cele trebuincioase

Aspect fata -8 draguta la fata corp pufos.

Oral-9 bun cu atentie la bilute

Normal-8,5 contre si gemete plavute

Masaj-10 punctul ei forte

Gfe-9 depunctez ca e prea pupacioasa

Igiena-10 curata fara mirosuri. De recomandat celor care le plac fetele pufoase. De revenit eu unu da. Mi-a placut masajul. Te pup Carmen si multumesc.

Mulțumesc!Te aștept cu drag.:*
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Băi ăsta.... Ai fost refuzat în atâtea pagini.... Ea a fost o doamnă astăzi și ți-a șters numărul de pe forum... Tu drept mulțumire vii și arunci cu noroi în ea.Nu te compari tu cu noi ăștia care ne ducem la ea. Noi sântem niște băieți stilați și cum noi o respectăm... ne respectă și ea.

Nesimtit omul, ca vb aia.. “cand nu ajungi la struguri...”. S-a legat si de faptul ca din ce am citit nu face bine deloc cu “aruncatul” la fk. Aici trebuie sa astepti clar clientul sa doreasca/ceara. Oricum, abia astept sa am parte de masajul bine laudat.

• Like 2
Link spre comentariu

bai frator care mergeti pe la Carmem ,cum puteti sa va sarutati cu ea ,dupa ce suge km de pula , cum puteti sai dati limbi dupa ce o ling toti nespalatii ,nu va este frica ca luati bts sau alte boli?posibil sa fie infectata cu vreun virus

Adevarul e ca daca nu ai bani nici de un covrig , e clar că nu ai bani nici de Carmen. Vrei pizda mocca?

PS: Tu esti infectat cu boala vacii nebune 😂😂😂

• Like 3
Link spre comentariu

Bună dimineața dragilor,va doresc o zi minunata! Disponibila vineri după o să lipsesc o săptămână din București.Va aștept cu drag cu programare din timp.Voi avea oferta cu 30 minute toată luna Februarie.:"

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...