Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Bună! 😘😘😘Da cu extra la tarif avand parul foarte lung 🙆.

Te rog sa-mi spui cat inseamna extra la tarif si mentionez ca as dori o programare. Deasemenea as dori ca la intalnire sa fi spalata la par in ziua respectiva pt a fi cat mai matasos.

Are rost sa iti cer o poza cu parul desfacut???

• Like 1
  • Oras:Apărătorii Patriei
Postat

Te rog sa-mi spui cat inseamna extra la tarif si mentionez ca as dori o programare. Deasemenea as dori ca la intalnire sa fi spalata la par in ziua respectiva pt a fi cat mai matasos.

Are rost sa iti cer o poza cu parul desfacut???

Te rog pentru detalii scriemi pe whatsapp sau mesaj pe numar.😘😘😘😘
  • Like 1
Postat

😚😚😚😙😙😗😗

💋💋💋💋💋📞
Postat

Tanti Carmen, Voiajorul asta este porumbel voiajor ? .....ca nu prea vorbeste :s

Brett tu esti?Fara tanti ca sunt inca tinerica👧.
  • Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA
Postat

😘😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ ☡☡☡☡☡☡ Aceasta domnisoara provoaca DEPENDENTA😆ðŸ˜ðŸ’“💕💣. Pupiiici

• Like 2
  • Oras:#nothere
  • Oras:#nothere
Postat

Deci.....email avem???

Dar ai rabdare sa se logheze femeia ca sa iti raspunda. Nu vezi ca nu a mai postat?

Pentru ce ai impresia ca e la cheremul tau ca si cum deja ai inceput sa platesti de intoxici topicul cu aceesi intrebare in maniera disperata?

Musai acu' fix vrea si asta...

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Dar ai rabdare sa se logheze femeia ca sa iti raspunda. Nu vezi ca nu a mai postat?

Pentru ce ai impresia ca e la cheremul tau ca si cum deja ai inceput sa platesti de intoxici topicul cu aceesi intrebare in maniera disperata?

Musai acu' fix vrea si asta...

Cineva a luat foc.....

• Oras:Outside București
Postat

Bună dragilor!Va sarut si vreau sa imi actualizez serviciile.😘😘Despre mine: sunt o tipa voluptoasa si pupacioasa 😘😘😘😘.Va garantez discretie si curatenie maxima,la fel si rasfatul maxim.💋💋💋 Servicii:masaj de relaxare 💆 -Masaj cu bete de bambus si terapeutic -Masaj erotic🭠-Oral neprotejat sau protejat in fuctie de igienaðŸŒaici cu multe artificii:cat se poate de adanc 🎉 -Normal (doar protejat)ðŸ›â†”in diferite pozitii -Cunilingus & anilingus😋😋😜 -Mici fantezii🙊 -ðŸ›Dus si inainte si după actiune -Se poate consuma ðŸ¾ðŸ¹in limita bunului simț -Cadou :pentru clienții casei 100 roni ora 🕑 -Pentru clienții noi 150 ora 🕠-Va sarut si va astept cu drag 💋💋💋💋 -Locatie :discretă👀si curată -Aparatorii Patriei🠠-Programari 📞:pe whatsapp sau pm si telefonic la numarul din titlu -Putem sa ascultam sau să vizionam ceea ce te face sa te simti bine🎶📀💋 -0721359748😙↔📞

Eu sunt de-al casei?

• Like 2
Postat

buna  carmen  doresc  o programare multumesc

Buna!Cu drag pe 16 noiembrie 9-18
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
Postat

Mis'pare mie sau a cam scazut timpul de asteptare?

• Like 3
Postat

Mis'pare mie sau a cam scazut timpul de asteptare?

Daaaa!

A scăzut de la 12 la 13 zile! :laugh2 :ras

• Like 3
Postat

Nu stiti sa dati, de ce doar injurati?

A fost o perioada cand programarea era la peste 2 saptamani, de asta am facut remarca pe care am facut-o

• Like 2
Postat

Nu stiti sa dati, de ce doar injurati?

A fost o perioada cand programarea era la peste 2 saptamani, de asta am facut remarca pe care am facut-o

Da,așa este!

Timpul de așteptare este de +/- două săptămâni ceea ce face foarte dificilă o programare la Carmen pentru cei care nu sunt din București!

În două săptămâni pot interveni multe schimbări în viata omului și riști să nu ajungi la întâlnire!

Astfel,îi dai și ei programul peste cap,iar tu trebuie să mai aștepți alte două-trei săptămâni! :thinking

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...