themask81 Reputație: -16 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Carmenuto frumoaso pune și tu niște poze (te rog frumos) cu tine cât mai goala 😆și cât mai clare posibil sa te vedem în toată splendoarea ta ca pana se ajunge la tine......înțelegi tu. 3 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 5, 2018 Carmenuto frumoaso pune și tu niște poze (te rog frumos) cu tine cât mai goala 😆și cât mai clare posibil sa te vedem în toată splendoarea ta ca pana se ajunge la tine......înțelegi tu.😘😘 8 Link spre comentariu
themask81 Reputație: -16 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 MulțAm fain. Ești o scumpa. Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Ce pizda frumoasa are !!! Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Iunie 6, 2018 Ce pizda frumoasa are !!!La ea totul este frumos,iar pizda nu numai că este frumoasă,dar este și fierbinte,mică și gustoasă! :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 La ea totul este frumos,iar pizda nu numai că este frumoasă,dar este și fierbinte,mică și gustoasă! :laugh2 :laugh2Trebuie sa o incerc...mai ales ca sta cu mine in Berceni !! Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Iunie 6, 2018 Trebuie sa o incerc...mai ales ca sta cu mine in Berceni !! Gândește-te de două ori,pentru că odată încercată devii dependent!Te îmbolnăvești de carmenită!Se tratează tot la ea,doar că tratamentul doar ameliorează boala,nu o vindecă complet! :thinking 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Gândește-te de două ori,pentru că odată încercată devii dependent!Te îmbolnăvești de carmenită!Se tratează tot la ea,doar că tratamentul doar ameliorează boala,nu o vindecă complet! :thinkingTe vindecă timpul...faptul că este greu accesibilă. 4 12 Link spre comentariu
krapul Reputație: 22 Postat Iunie 6, 2018 Oras:nowhere and everywhere Oras:nowhere and everywhere Partajează Postat Iunie 6, 2018 caproshu, on 06 Jun 2018 - 12:24 PM, said:Trebuie sa o incerc...mai ales ca sta cu mine in Berceni !! Gândește-te de două ori,pentru că odată încercată devii dependent!Te îmbolnăvești de carmenită!Se tratează tot la ea,doar că tratamentul doar ameliorează boala,nu o vindecă complet! :thinking2RaspunsCitare MultiplaRaporteaza #2417 stefan_patimaPlatinum MemberMembru Premium1289 Postari:Inscris la:23 August 2012Reputatie:1503Locatie:BucurestiPostat Astazi, 20:18shark864, on 06 Jun 2018 - 12:56 PM, said:Gândește-te de două ori,pentru că odată încercată devii dependent!Te îmbolnăvești de carmenită!Se tratează tot la ea,doar că tratamentul doar ameliorează boala,nu o vindecă complet! :thinkingTe vindecă timpul...faptul că este greu accesibilă. Doar ce am avut aceeasi parere cu voi si am fost taxat ca as fi "sclav" de niste utilizatori necunoscatori...numai cine o cunoaste pe "Carmen din Berceni" stieee... asa ca sunt cu voi... este THE BEST GFE of my life... Spor va doresc !1 2 Link spre comentariu
krapul Reputație: 22 Postat Iunie 6, 2018 Oras:nowhere and everywhere Oras:nowhere and everywhere Partajează Postat Iunie 6, 2018 Daca nu a iesit postarea cum trebuie (eu fiind novice cu forumul) ...mea culpa !Spor va doresc ! 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 6, 2018 La ea totul este frumos,iar pizda nu numai că este frumoasă,dar este și fierbinte,mică și gustoasă! :laugh2 :laugh2Te sărut 😘😘😘😘 2 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 6, 2018 Te vindecă timpul...faptul că este greu accesibilă.Te sărut😘😘😘😘😙 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 6, 2018 Daca nu a iesit postarea cum trebuie (eu fiind novice cu forumul) ...mea culpa !Spor va doresc !Te sărut ...😘😘😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iunie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2018 Esti bine de tot..poate mai adaugi si tu poze recente 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 7, 2018 Va doresc o seara plăcută!😚😚😚😚 13 Link spre comentariu
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iunie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2018 Superbe poze 1 Link spre comentariu
razvan98 Reputație: 76 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2018 Poze noi! Trebuie sa fac neaparat o programare la carmen, iar. 1 Link spre comentariu
andy_marin Reputație: 68 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2018 Carmen, mai afiseaza si tu preturile, please...ca nu sunt de gasit :) 1 Link spre comentariu
razvan98 Reputație: 76 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2018 Carmen, mai afiseaza si tu preturile, please...ca nu sunt de gasit :)Pretul este de 150 oraDaca te uiti bine scrie in finalul anuntului, nu lucreaza la finalizare si oricum cred ca o ora este prea putin timp petrecut cu carmen:) 3 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2018 1 ora la Carmen e prea putin ... sfatul meu este sa luati minim 2 ore.Vorbesc serios ! 7 3 Link spre comentariu
razvan98 Reputație: 76 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2018 1 ora la Carmen e prea putin ... sfatul meu este sa luati minim 2 ore.Vorbesc serios !Exact asta spuneam si eu, prima oara la carem am luat o ora dar m a rasfatat mai multDupa 2 ore si tot a fost putinCred ca cu cat iei mai multe ore cu carmen e si experienta mai placuta. Are si clienti cu 4 5 ore mi a aratat, dar caremen chiar merita este o tipa super si servicile sunt mereu de calitate si atitudinea mega draguta 5 Link spre comentariu
krapul Reputație: 22 Postat Iunie 8, 2018 Oras:nowhere and everywhere Oras:nowhere and everywhere Partajează Postat Iunie 8, 2018 Acesta este motivul pentru care mi-am rezervat la Flori o zi intreaga....cine stie , cunoaste....:):)Spor va doresc !!! 3 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 8, 2018 1 ora la Carmen e prea putin ... sfatul meu este sa luati minim 2 ore.Vorbesc serios !Te sărut dulce 😙😙😙😙Te aștept cu drag 😘😘 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 8, 2018 Exact asta spuneam si eu, prima oara la carem am luat o ora dar m a rasfatat mai multDupa 2 ore si tot a fost putinCred ca cu cat iei mai multe ore cu carmen e si experienta mai placuta. Are si clienti cu 4 5 ore mi a aratat, dar caremen chiar merita este o tipa super si servicile sunt mereu de calitate si atitudinea mega dragutaTe sărut dulce😚😚😚😚Te aștept cu drag ș😘😘 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 8, 2018 Acesta este motivul pentru care mi-am rezervat la Flori o zi intreaga....cine stie , cunoaste....:):)Spor va doresc !!!Te sărut dulce 😘😘😘😘😘 Te astept cu drag 😘😘😘😘😘Mai este puțin ....😘😘 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum