rambo 3 Reputație: -13 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Oradea...Targu Mures Oras:Oradea...Targu Mures Postat Ianuarie 26, 2017 Minciună pe față că o sa vină in ianuarie.... dar oricum vagaboanta şi-a dat arama pe față ! Mincinoasa !!!!
ardeleanca Reputație: 756 Postat Februarie 4, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 4, 2017 Alo Alo Alo ....mai ușor cu insultele ....de fiecare data cand am anunțat vizita intr un oraș , m am tinut de cuvânt ! In cazul de fata , nu aveam locatie !cel care mi a promis locația n a mai fost de găsit ! Îmi cer scuze ca nu am anunțat mai repede ...trebuia sa ajung in Ms pe 28,dar n am avut unde !momentan,din motive personale nu activez pt o perioada ! Toate cele bune ! Minciună pe față că o sa vină in ianuarie.... dar oricum vagaboanta şi-a dat arama pe față ! Mincinoasa !!!!
zoligabi69 Reputație: 484 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Februarie 6, 2017 Buna! Sunt locur cate vrei, la Wiena, la Sandoria, mai nou si la Bisnis, numai ca trebuie sa vrei sa viiii!!!
ardeleanca Reputație: 756 Postat Februarie 10, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 10, 2017 Mulțumesc pt informație , nu știam despre aceste locuri .eu in toate orașele am avut apartamente închiriate . Pt viitor e bine de știut , dar maRepet, momentan nu activez niciunde din motive personale . Buna! Sunt locur cate vrei, la Wiena, la Sandoria, mai nou si la Bisnis, numai ca trebuie sa vrei sa viiii!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum