enachemarius Reputație: 45 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 Eu știam ca ești prost și analfabet ), dar nu și papagal
andreichivu Reputație: 10 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2017 Nu doar atat! E si gay, marinar, batran, libidinos, si intr-o relatie cu sclavul lui submisiv si gay mada69. Ca o completare asa!
gigi brecu Reputație: 1234 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 Aici toti suntem gay,dar futem femei!!! ))))))) 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2017 Nu doar atat! E si gay, marinar, batran, libidinos, si intr-o relatie cu sclavul lui submisiv si gay mada69. Ca o completare asa!sati baji pula in mata aia submisiva,ca o complietarie asa )) 1
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Februarie 28, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Februarie 28, 2017 e bine ca ma trezesc dimineata si am lectura pe aici:)))) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2017 Daaaa...si pi mini ma amuza macim prosti ! Ie distasctiv ku iei...ka an desene animati ! 1
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Februarie 28, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Februarie 28, 2017 Daaaa...si pi mini ma amuza macim prosti ! Ie distasctiv ku iei...ka an desene animati ! pe mine prostia ma deprima.... dar asta e viata... nu toti pot sa aiba materie cenusie ....si mai ales sa o si foloseasca.. 1
edi serban Reputație: 15 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 pe mine prostia ma deprima.... dar asta e viata... nu toti pot sa aiba materie cenusie ....si mai ales sa o si foloseasca..ioana tu esti desteapta ai materie multa, te apreciez maxim esti ppur si simplu geniala, te pupa tati
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2017 ioana tu esti desteapta ai materie multa, te apreciez maxim esti ppur si simplu geniala, te pupa tatiIeri parca o injuraiAi facut di atitea ori pi prostu ca ai ramas asa)) 1
edi serban Reputație: 15 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 nu stiu despre ce vorbesti nu te cunosc stiu doar ce scrie lumea pe aici , cica esti gay si iti place sa ii sugi pula lui ul.amelia care cica e un gay mai batran ca tine dar amandoi sunteti trecuti de a doua tinerete
edi serban Reputație: 15 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 vorbeste lumea nu stiu ce sa zic sunt rai ma sunt invidiosi pe iubrea voastra nimeni nu se apara ca voi doi aici de ceva timp ai inceput sa scri si ca el asa moldovenesc accentuat se vede ca e o legatura puternica intre voi spiritual vorbind
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2017 nu stiu despre ce vorbesti nu te cunosc stiu doar ce scrie lumea pe aici , cica esti gay si iti place sa ii sugi pula lui ul.amelia care cica e un gay mai batran ca tine dar amandoi sunteti trecuti de a doua tinereteIo tiam zis ca dijeaba fasi pi prostu
edi serban Reputație: 15 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 uite ce zice lumea ca ii faceai panda lu matelotul amelia cand se plimba de mana cu lentila pe faleza la cazino si erai rosu de gelozie prin stabilopozi da vorbeste lumea ma noi nu ii credem ca iei ieste invidiosi pe povestea ta de dragoste cu betivul marinar ul.amelia
enachemarius Reputație: 45 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 pe mine prostia ma deprima.... dar asta e viata... nu toti pot sa aiba materie cenusie ....si mai ales sa o si foloseasca..ioana taci ), am fost la tine acum ceva timp și nu puteai sa legi două cuvinte în plm )), nu am rămas la tine ca mai luat din prima cu banii, erai prea disperată, acuma poate iti aduci aminte de mine 1
edi serban Reputație: 15 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 ba nu te lua de ioana ea e desteapta putea sa munceasca la multinationala s.a apucat si ea de produs ca s.a indragostit de un nenorocit tot i se trage de la dragoste ca ea ie desteapta are multa materie cenusie
lenovo22 Reputație: 21 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 vorbeste lumea nu stiu ce sa zic sunt rai ma sunt invidiosi pe iubrea voastra nimeni nu se apara ca voi doi aici de ceva timp ai inceput sa scri si ca el asa moldovenesc accentuat se vede ca e o legatura puternica intre voi spiritual vorbind uite ce zice lumea ca ii faceai panda lu matelotul amelia cand se plimba de mana cu lentila pe faleza la cazino si erai rosu de gelozie prin stabilopozi da vorbeste lumea ma noi nu ii credem ca iei ieste invidiosi pe povestea ta de dragoste cu betivul marinar ul.amelia
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 1, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 1, 2017 ioana tu esti desteapta ai materie multa, te apreciez maxim esti ppur si simplu geniala, te pupa tatispre deosebire de foarte multi da am suficienta materie si cultura... nu am trecut degeaba printr-un liceu si nu degeaba fac o facultate...
alex alex1 Reputație: 2 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 spre deosebire de foarte multi da am suficienta materie si cultura... nu am trecut degeaba printr-un liceu si nu degeaba fac o facultate...oare intereseaza pe cineva cand vine sa te futa pe preturile care le practici tu daca ai facultate sau nu?!
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 1, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 1, 2017 ioana taci ), am fost la tine acum ceva timp și nu puteai sa legi două cuvinte în plm )), nu am rămas la tine ca mai luat din prima cu banii, erai prea disperată, acuma poate iti aduci aminte de mine eu sa nu leg 2 cuvinte?)))) cred ca ne confundam ..... eu nu am avut clienti care sa-mi plece... si mai ales din cauza ca le-am cerut banii inainte.. e un lucru normal.... arata-mi tu mie fete care mai intai te fut si dupaia iti iau banii...
agra cen Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 oare intereseaza pe cineva cand vine sa te futa pe preturile care le practici tu daca ai facultate sau nu?!ioana poate ii raspunzi si lu frustratu asta, merci anticipat
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 1, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 1, 2017 ba nu te lua de ioana ea e desteapta putea sa munceasca la multinationala s.a apucat si ea de produs ca s.a indragostit de un nenorocit tot i se trage de la dragoste ca ea ie desteapta are multa materie cenusiein primu rand mai usor cu ironiile ca nu ne tragem de sireturi... ai 3 clase ca trenu si faci afirmatii ironice... vezi-ti de treaba ta:) 1
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 1, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 1, 2017 oare intereseaza pe cineva cand vine sa te futa pe preturile care le practici tu daca ai facultate sau nu?!da stai linistit persoanele care vin sa stea1-2 ore nu vin doar sa futa.. vin sa si discute.. deci automat trebuie sa ai si un vocabular adecvat si sa fii in stare sa legi 3 cuvinte in limba romana si sa fie si corecte
agra cen Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 in primu rand mai usor cu ironiile ca nu ne tragem de sireturi... ai 3 clase ca trenu si faci afirmatii ironice... vezi-ti de treaba ta:)ioano daca asta avea 3 clase ca personalul de lehliu sigur nu avea el simtul ironiei..
agra cen Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 sa inteleg ca pentru 100 de ron dupa ce te fut mai si vorbim corect in limba romana? hai ma ca e bine deja asta se incadreaza la bonus
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 1, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 1, 2017 sa inteleg ca pentru 100 de ron dupa ce te fut mai si vorbim corect in limba romana? hai ma ca e bine deja asta se incadreaza la bonusda mai fac si acte de caritate de obicei... mai invat lumea lb. romana.. asa ca sunt fata finuta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum