enachemarius Reputație: 45 Postat Martie 6, 2017 Postat Martie 6, 2017 Au scăzut preturile la shaorma și tu le umflii , nu e corect )
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 7, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 7, 2017 Au scăzut preturile la shaorma și tu le umflii , nu e corect )TU CHIAR NU VEZI CA O DAI INTR-O PROSTIE FARA SFARSIT? 1
enachemarius Reputație: 45 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 )),te invit la un kebab atunci
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 7, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 7, 2017 )),te invit la un kebab atuncimultumesc dar te refuz.. eu mananc numai la restaurant... 3
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 8, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 8, 2017 :hooray
skankhunt81 Reputație: 1 Postat Martie 9, 2017 Oras:In locatia mamei lui mada69 Oras:In locatia mamei lui mada69 Postat Martie 9, 2017 ioana cumva lipsa de clienti te obliga sa maresti preturile?
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Martie 10, 2017 Oras:palermo Oras:palermo Postat Martie 10, 2017 ba ,mincate-ar serpii da urit ce esti , te fute rau grija altora ?mai lasati fata in pace milogilor .o simt io ca are singe da olteanca in ea , tare-n clanta si peroasa , va gasirati toti inpotentii sa-i gasiti cusur , daca va tine coaile fute-ti-o. 2 3
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 11, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 11, 2017 ioana cumva lipsa de clienti te obliga sa maresti preturile? dragul meu e logica simpla.. daca aveam lipsa de clienti micosram preturile nu?)))
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 11, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 11, 2017 ba ,mincate-ar serpii da urit ce esti , te fute rau grija altora ?mai lasati fata in pace milogilor .o simt io ca are singe da olteanca in ea , tare-n clanta si peroasa , va gasirati toti inpotentii sa-i gasiti cusur , daca va tine coaile fute-ti-o. nu stii cum e... trebuie sa moara si capra vecinului... da e problema lor.. sa vorbeasca linistiti
valentinoily Reputație: 84 Postat Martie 11, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 11, 2017 ba ,mincate-ar serpii da urit ce esti , te fute rau grija altora ?mai lasati fata in pace milogilor .o simt io ca are singe da olteanca in ea , tare-n clanta si peroasa , va gasirati toti inpotentii sa-i gasiti cusur , daca va tine coaile fute-ti-o.Putem sa ne incalzim si sa te futem intai pe tine?
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Martie 12, 2017 Oras:palermo Oras:palermo Postat Martie 12, 2017 pa la chirnogeni umbla vorba ca ai violat odata o oaie gestanta cind te trimisara de la fortele da munca sa inveti meseria de cioban la tara . 2 3
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 12, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 12, 2017 pa la chirnogeni umbla vorba ca ai violat odata o oaie gestanta cind te trimisara de la fortele da munca sa inveti meseria de cioban la tara .nu iti bate cpu ca nu ai cu cine 1
valentinoily Reputație: 84 Postat Martie 12, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 12, 2017 nu iti bate cpu ca nu ai cu cineAi terminat de colindat fast foodurile , nebuno? Sunculita de Ardeal ce esti!
valentinoily Reputație: 84 Postat Martie 12, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 12, 2017 pa la chirnogeni umbla vorba ca ai violat odata o oaie gestanta cind te trimisara de la fortele da munca sa inveti meseria de cioban la tara .Iesi dreq din taranie, am aflat ca acolo stai! Poate te caut, sa te las fara magari la cotiga! Asa le fac un bine si lor si ai si tu de lucru, ca si asa nu faci nimic ! Tragi la cotiga!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 13, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 13, 2017 Un prost doar copiaza !! Akuma zice ka aia ku magaru ie a lui...cind doar pula magarului ie a lui !!! )))) 1
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 13, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 13, 2017 Ai terminat de colindat fast foodurile , nebuno? Sunculita de Ardeal ce esti!nu draga am terminat de colindat restaurantele de lux si hotelurile ca eu doar pe acolo umblu
valentinoily Reputație: 84 Postat Martie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 13, 2017 nu draga am terminat de colindat restaurantele de lux si hotelurile ca eu doar pe acolo umblu Au shaorma si acolo in meniu? Bun.
valentinoily Reputație: 84 Postat Martie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 13, 2017 Un prost doar copiaza !! Akuma zice ka aia ku magaru ie a lui...cind doar pula magarului ie a lui !!! ))))Taci si suge!
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Martie 13, 2017 Oras:palermo Oras:palermo Postat Martie 13, 2017 il aburii bine pa narod cu magarul meu imaginar velentin , pusa saracu botu si inghitii iar ca curca , ba sarmanule , eu nu ma dau ba cu cotiga , am caleasca imperiala trasa de cai pur singe arab . mitocanule needucat , sugeamilai pa velentin pina i senmoaie genunchii si dupaia sa-l duci la tekirghiol la namol sa sendrepte si sa-ti faca curul afis. 2 3
valentinoily Reputație: 84 Postat Martie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 13, 2017 il aburii bine pa narod cu magarul meu imaginar velentin , pusa saracu botu si inghitii iar ca curca , ba sarmanule , eu nu ma dau ba cu cotiga , am caleasca imperiala trasa de cai pur singe arab . mitocanule needucat , sugeamilai pa velentin pina i senmoaie genunchii si dupaia sa-l duci la tekirghiol la namol sa sendrepte si sa-ti faca curul afis.Sef de cotiga e tactu si cotigar sef tu! Taci si suge!
aleajactaest Reputație: 88 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Sef de cotiga e tactu si cotigar sef tu! Taci si suge!Prostule de prost ce ești! 2 2
ioanastar03 Reputație: 163 Postat Martie 14, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 14, 2017 il aburii bine pa narod cu magarul meu imaginar velentin , pusa saracu botu si inghitii iar ca curca , ba sarmanule , eu nu ma dau ba cu cotiga , am caleasca imperiala trasa de cai pur singe arab . mitocanule needucat , sugeamilai pa velentin pina i senmoaie genunchii si dupaia sa-l duci la tekirghiol la namol sa sendrepte si sa-ti faca curul afis.nu-ti bate capu... n-ai cu cine 2
valentinoily Reputație: 84 Postat Martie 14, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 14, 2017 Prostule de prost ce ești!Taci si suge!
aleajactaest Reputație: 88 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Taci si suge!Ghertoiule de ghertoi ce ești! 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum