Sari la conținut

IOANA... ORAL ADANC!!!!

Postări Recomandate

• Oras:CONSTANTA
Postat

Au scăzut preturile la shaorma și tu le umflii , nu e corect :))

TU CHIAR NU VEZI CA O DAI INTR-O PROSTIE FARA SFARSIT?

• Like 1
  • Oras:In locatia mamei lui mada69
  • Oras:In locatia mamei lui mada69
Postat

ioana cumva lipsa de clienti te obliga sa maresti preturile? 

• Oras:palermo
Postat

ba ,mincate-ar serpii  da urit ce esti , te fute rau grija altora ?mai lasati fata in pace milogilor .

o simt io ca are singe da olteanca in ea , tare-n clanta si peroasa , va gasirati toti inpotentii sa-i gasiti cusur , daca va tine coaile fute-ti-o.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

ioana cumva lipsa de clienti te obliga sa maresti preturile? 

dragul meu e logica simpla.. daca aveam lipsa de clienti micosram preturile nu?:))))

Postat

ba ,mincate-ar serpii  da urit ce esti , te fute rau grija altora ?mai lasati fata in pace milogilor .

o simt io ca are singe da olteanca in ea , tare-n clanta si peroasa , va gasirati toti inpotentii sa-i gasiti cusur , daca va tine coaile fute-ti-o.

nu stii cum e... trebuie sa moara si capra vecinului... da e problema lor.. sa vorbeasca linistiti :*

• Oras:Undeva
Postat

Putem sa ne incalzim si sa te futem intai pe tine?

Postat

pa la chirnogeni umbla vorba ca ai violat odata o oaie gestanta cind te trimisara de la fortele da munca sa inveti meseria de cioban la tara .

nu iti bate cpu ca nu ai cu cine

• Like 1
Postat

nu iti bate cpu ca nu ai cu cine

Ai terminat de colindat fast foodurile , nebuno? =)) Sunculita de Ardeal ce esti!

Postat

pa la chirnogeni umbla vorba ca ai violat odata o oaie gestanta cind te trimisara de la fortele da munca sa inveti meseria de cioban la tara .

Iesi dreq din taranie, am aflat ca acolo stai! Poate te caut, sa te las fara magari la cotiga! Asa le fac un bine si lor si ai si tu de lucru, ca si asa nu faci nimic ! Tragi la cotiga! =))

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Un prost doar copiaza !! :)

Akuma zice ka aia ku magaru ie a lui...cind doar pula magarului ie a lui !!! :)))))

• Like 1
Postat

Ai terminat de colindat fast foodurile , nebuno? =)) Sunculita de Ardeal ce esti!

nu draga am terminat de colindat restaurantele de lux si hotelurile ca eu doar pe acolo umblu ;)

Postat

nu draga am terminat de colindat restaurantele de lux si hotelurile ca eu doar pe acolo umblu ;)

Au shaorma si acolo in meniu? Bun.

Postat

Un prost doar copiaza !! :)

Akuma zice ka aia ku magaru ie a lui...cind doar pula magarului ie a lui !!! :)))))

Taci si suge!

Postat

il aburii bine pa narod cu magarul meu imaginar velentin , pusa saracu botu si inghitii iar ca curca , ba sarmanule , eu nu ma dau ba cu cotiga , am caleasca imperiala trasa de cai pur singe arab . mitocanule needucat , sugeamilai pa velentin pina i senmoaie genunchii si dupaia sa-l duci la tekirghiol la namol sa sendrepte si sa-ti faca curul afis.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

il aburii bine pa narod cu magarul meu imaginar velentin , pusa saracu botu si inghitii iar ca curca , ba sarmanule , eu nu ma dau ba cu cotiga , am caleasca imperiala trasa de cai pur singe arab . mitocanule needucat , sugeamilai pa velentin pina i senmoaie genunchii si dupaia sa-l duci la tekirghiol la namol sa sendrepte si sa-ti faca curul afis.

Sef de cotiga e tactu si cotigar sef tu! =)) Taci si suge!

Postat

nu-ti bate capu... n-ai cu cine

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...