Sari la conținut

IOANA... ORAL ADANC!!!!

Postări Recomandate

Ioano,io nu zic sa nu mai scri si deastea pi topic ca da bini si prosteala dasta,da moi bini da pientru tini sa scri cind moi ai tu ofierte dalea cu doar azi 70 finalizatu

Aia ie moi important pientru futaci

Tu cie zisi ?

Ps

O zi frumoasa si tie si colegei tale Ioana :)

Astazi am 80 finalizarea... asa ca urmeaza sa plec :)
Link spre comentariu

te-am sunat , nu mi-ai raspuns, si uite asa am ajuns la vecina ta sandra .

datorita tie,

Pana acum nu am fost acasa...si nu avea rpst sa raspund la telefon si eu sa nu fiu in locatie.. mai ales ca nici nu imi era foarte usor sa ajung din cauza vremii..

Link spre comentariu

Dacă iti schimbi comportamentul și te porti frumos cu clienții și nu mai faci mecanic nu ai mai fi praf în ochi, pana atunci la shaorme cu tine

In primul rand cu clientii m.am purtat frumos atata timp cat si ei m.au respectat.. nu cred ca mi.a venit vreodata in 2 ani de cand muncesc vreun client care sa imi vorbeasca frumos si eu sa fiu aroganta cu el... in al doilea rand...nu fac nimic mecanic... si trei .. gluma cu shaorma e expirata.. adica serios suntem in 2017... daca nu aveti de ce sa va luati la o persoane va luati de aspect.. si totusi eu sunt aia mecanica.. ma rog.. nu stau sa tin aici teorii de psihologie...

Link spre comentariu
  • Oras:CONSTANTA

NU.. nu am revenit in locatia ei... am folosit pozele pentru ca am fost plecata si numai gaseam in laptop celelalte poze...  am alte poze si tot odata si alta locatie.

• Like 1
Link spre comentariu

Dacă vin cu doua shaorme, mă primesti?

ITI  e ff usor sa comentezi ascunzandu-te in fata unui ecran... ai ceva personal cu mine... te astept la mine sa-mi spui fata in fata... macar poarta-te ca un barbat... ceea ce imi e putin greu sa cred ca esti dar e ok... pe mine oricum nu ma afecteaza chestiile de genu.. cu atat mai putin cand vin din partea unor persoane pe care nu le cunosc... asa ca sageti dastea poti sa arunci cate vrei.. oricum imi e egal cu 0 si nu ma intereseaza parerea ta neavizata :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...