Sari la conținut

best LIVE performance

Postări Recomandate

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

PLM... toti se sfadesc... gandesti ca nime' nu mai asculta muzica buna... :)

se asculta ma :) nu se mai pune p-aici, atata tot

chill... o sa revergoram topicu' ;) 

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

se asculta ma :) nu se mai pune p-aici, atata tot

M-am mai linistit oleaca :)

No, daca asa-i filmu', apai sa se-asculte (cu rabdare, fara a derula inainte) si chestia asta:

( :snap)

Postat

Pt cine are pe ce sa asculte ca sa faca diferenta, se aude ca pwla... (pt carcotasi, nu-i vorba deloc de scule scumpe, doar alese cu cap... ;)), dar atmosfera e faina, merita ascultata :)

Postat

Bosorogii pwlii... cine mama Soarelui mai sta sa-i asculte si pe astia...? :blushing2

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Bosorogii pwlii... cine mama Soarelui mai sta sa-i asculte si pe astia...? :blushing2

io :)

Vizitator samkara
Postat

Chiar daca sunt cover sunt LIVE si sunt best.

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Chiar daca sunt cover sunt LIVE si sunt best.

Buna dimineata.

Samkara, apasa   :laugh2  :laugh2 

Postat

Buna dimineata.

Samkara, apasa   :laugh2  :laugh2 

Nu fi rau, ca imediat ia drujba la tine :)

Vizitator sarlatanu
Postat

Nu fi rau, ca imediat ia drujba la tine :)

Nu's rau, doar o tachinez putin. Vreau sa o fac sa scrie mai mult  :laugh2 

On topic.

Ma obsedeava de vreo doua saptamani melodia asta. 

Acum doua zile, mergea pe Titulescu si, fiind aglomeratie, mai mult stateam. Am dat melodia putin mai tare. la un moment dat, auzeam alta melodie din alta masina. Am dat eu mai incet si am deschis geamul sa aud mai bine de unde vine. langa mine, o doamna/domnisoara ( estimez 35 de ani maxim) intr-o masina cu bulina de incepator si pe geamurile laterale  :laugh2  :laugh2  avea muzica data la maximum posibil, cred. I-am facut semna sa lase geamul in jos sa-i spun ceva. L-a lasat fara sa dea muzica incet. Iti dai seama cum a explodat muzica aia  :laugh2  :laugh2 , Pana la urma, la semnul meu, a dat muzica mai incet. Atunci, am marit eu volumul, cat sa auda si ea si am intrebat daca ii place. A recunoscut melodia si a spus ca o sa faca tot posibilul sa o asculte din nou  :laugh2 . Din pacate s-a facut verde si a trebuit sa plecam  :no2 .

Morala: 

Apasa samkara.   :laugh2 

Daca nu apesi, o ai aici  :laugh2 

https://www.youtube.com/watch?v=RE5Kx4OOYgY

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

• Like 1
Postat

Nu e chiar ceva cu-adevărat ieşit din comun, da' bănăţenii, probabil, o să înţeleagă...

(da, intr-adevar, la chitară e Goran Bregovic...) :)

Vizitator gvbolovan
Postat

Nu e chiar ceva cu-adevărat ieşit din comun, da' bănăţenii, probabil, o să înţeleagă...

(da, intr-adevar, la chitară e Goran Bregovic...) :)

Bănățanul de mine sigur înțelege :) Erau nelipsiți din chefurile tinereții mele...

A avut și Ceaușescu meritele lui ;) Ne-a obligat să privim spre exterior. Sârbii, ungurii, Europa liberă cu Cornel Chiriac... :) Frumoase vremuri  :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=rfo1wLcmik8

https://www.youtube.com/watch?v=suOZZ8PftDQ

• Oras:Ping trei ms
  • Oras:Ping trei ms
Postat

Bănățanul de mine sigur înțelege :) Erau nelipsiți din chefurile tinereții mele...

A avut și Ceaușescu meritele lui ;) Ne-a obligat să privim spre exterior. Sârbii, ungurii, Europa liberă cu Cornel Chiriac... :) Frumoase vremuri  :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=rfo1wLcmik8

https://www.youtube.com/watch?v=suOZZ8PftDQ

Așa mai da! Alen în primul clip, în celelalte două e Tifa. Ueei, ce consumatori erau băjeții, inclusiv Goran...

În vremurile străvechi prin Tm, unul din gașcă mea era din Kosovo, cam tabu muzica din vechea federație...

Și oricum, frumos este ce-a adus ulterior Bregovic, accentul pe baladă și balcanism în muzică, ptr că albumele lor din anii 80 erau cam toate trase la indigo, după stilul lui Hendrix șamd. Copii infidele.

• Like 1
Reputație: 10279
Postat

Așa mai da! Alen în primul clip, în celelalte două e Tifa. Ueei, ce consumatori erau băjeții, inclusiv Goran...

În vremurile străvechi prin Tm, unul din gașcă mea era din Kosovo, cam tabu muzica din vechea federație...

Și oricum, frumos este ce-a adus ulterior Bregovic, accentul pe baladă și balcanism în muzică, ptr că albumele lor din anii 80 erau cam toate trase la indigo, după stilul lui Hendrix șamd. Copii infidele.

Deşi n-ai cum să vezi că te-am citat (că între timp, ai alt username :snap), totuşi... gândesc că da' de te-oi mai nimeri să citeşti pe-aicea. Aşadar, dacă ai oarece legături cu zona respectivă (geografic vorbind)... şi dacă ajungi la "capitolul" PM aci pe forum, rogu-te "dă un fir" încoace, şi poate-om mai povesti una-alta ;)

În altă ordine de idei, conştient că-s profund offtopic (având în vedere trend-urile din ultimele săptă-luni pe forum)... :laugh2

"O God of Earth and Altar,

Bow down and hear our cry!

Our earthly rulers falter,

Our people drift and die...

The walls of gold entomb us,

The swords of scorn divide...

Take not thy thunder from us...

...but take away our pride" :blushing2

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Deşi n-ai cum să vezi că te-am citat (că între timp, ai alt username :snap), totuşi... gândesc că da' de te-oi mai nimeri să citeşti pe-aicea. Aşadar, dacă ai oarece legături cu zona respectivă (geografic vorbind)... şi dacă ajungi la "capitolul" PM aci pe forum, rogu-te "dă un fir" încoace, şi poate-om mai povesti una-alta ;)

În altă ordine de idei, conştient că-s profund offtopic (având în vedere trend-urile din ultimele săptă-luni pe forum)... :laugh2

"O God of Earth and Altar,

Bow down and hear our cry!

Our earthly rulers falter,

Our people drift and die...

The walls of gold entomb us,

The swords of scorn divide...

Take not thy thunder from us...

...but take away our pride" :blushing2

Mda, am un nick extrem de diferit de cel vechi, e practic imposibil de recunoscut... :)))

Azi văd un warn x 2 și pe nickul de acum, ptr "limbaj neadecvat", or something, raportat la putinele secțiuni unde scriu, adică DG, bancuri și muzichie. De la DG mi se trage, clar, acolo e o dilie snitch ce trage sforile. Mi-s zilele numărate pe acilea, la propriu și la figurat.

Iar tu? Mi-e clar de mult că ești diferit, în proporție de 95%, de cei ce se preumblă p'acilea.

Mailul meu este : [email protected]

We'll keep in touch bro.

Cheers.

• Like 1

Vizitator romuzica
Postat

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...