Sari la conținut

best LIVE performance

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

...s-o mai fi postat anterior pe-aici...?  :thinking

Postat

Nu ma omor foarte tare dupa Guns'n'Roses, si dupa Aerosmith cu atat mai putin - ambele trupe au piese care-mi plac, dar le pot numara, in total, pe degete. Dar in ce priveste Dream On si inregistrarea asta... IMHO, dupa 40 de ani o primit si piesa asta interpretarea pe care-o merita. Jos cu pularia palaria! 

Dom'le, recunosc, nu stiam pesa (desi am un mare respect pentru Sting). M-am intrerupt din ce faceam, m-o rascolit oleaca, m-o facut sa dau din cap a neincredere... o trebuit s-o mai ascult a doua oara, am ramas pe ganduri... dupa aia peste vreo 15 minute am ascultat-o a treia oara. Concluzia e limpede - cine zice, dupa ce-o ascultat-o atent, ca nu l-o atins absolut deloc, e lovit cu pwla-n cap. Am zis - howgh!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hm! Esti matale mai sensibil azi!

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu ma omor foarte tare dupa Guns'n'Roses, si dupa Aerosmith cu atat mai putin - ambele trupe au piese care-mi plac, dar le pot numara, in total, pe degete. Dar in ce priveste Dream On si inregistrarea asta... IMHO, dupa 40 de ani o primit si piesa asta interpretarea pe care-o merita. Jos cu pularia palaria!

Dom'le, recunosc, nu stiam pesa (desi am un mare respect pentru Sting). M-am intrerupt din ce faceam, m-o rascolit oleaca, m-o facut sa dau din cap a neincredere... o trebuit s-o mai ascult a doua oara, am ramas pe ganduri... dupa aia peste vreo 15 minute am ascultat-o a treia oara. Concluzia e limpede - cine zice, dupa ce-o ascultat-o atent, ca nu l-o atins absolut deloc, e lovit cu pwla-n cap. Am zis - howgh!

https://youtu.be/Wfotg_q5Bkc

• Like 1
Vizitator batranul george
Postat

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator batranul george
Postat

• Like 2
  • Minus 3
Postat

All credits go out to hormi (daca nu ma-nseala memoria)... user-ul care-o postat clipu' asta de mult, pe threadul de "best cover versions" - da' fiindca-i live (chiar cu un public restrans), zic ca merita postata si aici...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...