lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 19, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 19, 2018
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 19, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 19, 2018
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 20, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Iunie 20, 2018
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 21, 2018 1
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 22, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 22, 2018 (Yet another) guilty pleasure... :blushing2
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 22, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 22, 2018 Greu de zis cata lume de pe la noi stie pesa... da' pentru mine, are-o scurta poveste, frustranta si faina in acelasi timp. Spre sfarsitul anilor '90, canalul TV german de muzica VIVA (initial disponibil doar cui avea antena parabolica + receiver TV satelit analogic, mai tarziu l-or bagat si prin oferta firmelor de CATV) difuza, din cand in cand, o alta varianta live a acestei piese. O s-o tin minte cat traiesc, inregistrarea era ziua, in lumina naturala, pe ceva stadion imens de-undeva din Germania, si daca nu ma-nsel, era filmata in alb-negru. Suna MULT mai bine decat asta, atat interpretarea cat si publicul. De-atunci (da, de vreo 20 de ani :) ) o tot caut online, din cand in cand, cand imi aduc aminte de ea, da' asa o vrut al' de sus ca n-am reusit s-o gasesc niciodata. In podu' casei parintesti am, pe undeva, un teanc de casete video VHS inregistrate cu te-miri-ce, si sunt 99% sigur ca undeva, pe una din ele, am si clipul respectiv... da' cine sa aiba timp, in ziua de azi, sa le ia la purecat pe rand, pe toate..? (daca tot veni vorba, de se-ntampla sa aiba cineva inregistrarea respectiva, dau o bere MARE) :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Nu-l confunzi cu asta? Esti sigur ca e Marius Muller W ala de-l cauti tu? 1
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 22, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 22, 2018 Amu', daca tot am dat-o pe Deutsche Musik, ce plm oi face..? oi mai pune cate ceva ce-mi place, din domeniu... :)
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 22, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 22, 2018 Nu-l confunzi cu asta? Esti sigur ca e Marius Muller W ala de-l cauti tu? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Great minds think alike... Nu, cu siguranta nu confund, ii stiu bine si pe Groenemeyer si pe Westernhagen :) Clipul de care vorbeam e 100% al lui Westernhagen si face parte din albumul live Wunschkonzert - care, din cate deduc, a fost vandut doar in varianta redbook/audio CD. Totusi, cum ziceam mai sus, un clip al acestei piese era difuzat (relativ frecvent) pe VIVA in anii '90... si odata si-odata, tot mi-oi face timp intr-un weekend sa vad daca mai merge batranu' videorecorder VHS Panasonic si (daca da), sa iau la analizat casetele din podu' casei alor mei, sigur l-oi gasi pe undeva. Informativ, inregistrarea audio e cea din clipu' asta... dar la ce ma refeream eu, jumate din farmec ar fi fost la clipul complet, inclusiv video... :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Daca tot zici de 19(90) toamna, mi-am adus aminte de asta: 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 Daca tot zici de 19(90) toamna, mi-am adus aminte de asta: ... si cati ani aveai atunci? :hmmm 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Nu zic. Te oftici? :) On topic: https://youtu.be/KkM71JPHfjk
Postări Recomandate