Sari la conținut

best LIVE performance

Postări Recomandate

• Oras:the buleni

Greu de zis cata lume de pe la noi stie pesa... da' pentru mine, are-o scurta poveste, frustranta si faina in acelasi timp. Spre sfarsitul anilor '90, canalul TV german de muzica VIVA (initial disponibil doar cui avea antena parabolica + receiver TV satelit analogic, mai tarziu l-or bagat si prin oferta firmelor de CATV) difuza, din cand in cand, o alta varianta live a acestei piese. O s-o tin minte cat traiesc, inregistrarea era ziua, in lumina naturala, pe ceva stadion imens de-undeva din Germania, si daca nu ma-nsel, era filmata in alb-negru. Suna MULT mai bine decat asta, atat interpretarea cat si publicul. De-atunci (da, de vreo 20 de ani :) ) o tot caut online, din cand in cand, cand imi aduc aminte de ea, da' asa o vrut al' de sus ca n-am reusit s-o gasesc niciodata. 

asta e un fel de marius teicu al lor. e haiduc, si e vestit....dar la ei.

dar altii sunt nemtii care le ziceau bine pe vremea aia. si nu, nu ma refer la dj bobo :)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

asta e un fel de marius teicu al lor. e haiduc, si e vestit....dar la ei.

dar altii sunt nemtii care le ziceau bine pe vremea aia. si nu, nu ma refer la dj bobo :)

Is multi nemti care le zic bine... din cele mai diverse epoci :) 

Baga exemple, ca si tu esti printre cei cu care am gusturi muzicale (cel putin partial) asemanatoare, din cate-am remarcat...

Link spre comentariu

tovarasii astia din urma sunt taticii rockului industrial (muuult inainte de ramstein)

DTH imi plac mult... concertul "Im Auftrag des Herrn" e unul din CD-urile originale din colectie la care tin mult (da, mai is in 2018 oameni care n-au facebuci si mai strang si CD-uri :blushing2).

Stiu cine-s Die Krupps :) (imho, nici nu se compara cu Rammstein... dupa care eu unu' nu ma omor deloc, cred ca au vreo 2 piese care-mi plac cat de cat, si-atat).

Cu scuzele de rigoare ca nu se incadreaza la obiectu' threadului, asta-i una din creatiile Krupps care-mi place la nebunie: 

Link spre comentariu

DTH imi plac mult... concertul "Im Auftrag des Herrn" e unul din CD-urile originale din colectie la care tin mult (da, mai is in 2018 oameni care n-au facebuci si mai strang si CD-uri :blushing2).

Stiu cine-s Die Krupps :) (imho, nici nu se compara cu Rammstein... dupa care eu unu' nu ma omor deloc, cred ca au vreo 2 piese care-mi plac cat de cat, si-atat).

Cu scuzele de rigoare ca nu se incadreaza la obiectu' threadului, asta-i una din creatiile Krupps care-mi place la nebunie: 

daca ai cd-uri banuiesc ca ai si o statie cu amplif si cu boxe ca lumea, ca altfel nu prea merita :)

cu melodia aia am crescut, ca sa zic asa :) mi-a adus aminte de niste chestii :) danke

die krupps au avut nesansa sa existe in anii '90, cand rock insemna baladele de la metallica si poate guns :) sunt foarte underrated, dupa parerea mea.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

daca ai cd-uri banuiesc ca ai si o statie cu amplif si cu boxe ca lumea, ca altfel nu prea merita :)

cu melodia aia am crescut, ca sa zic asa :) mi-a adus aminte de niste chestii :) danke

die krupps au avut nesansa sa existe in anii '90, cand rock insemna baladele de la metallica si poate guns :) sunt foarte underrated, dupa parerea mea.

S-a mai vorbit acu' niste ani, D-zeu stie pe ce topic, despre scule audio... da, e (inca) un domeniu care-mi place; am schimbat de-a lungul anilor multe componente. Hm, a' dracului de multe, daca ma uit inapoi in timp mai atent...

Nu traiesc ancorat in trecut, n-am nimic impotriva redarii muzicii de pe calculator / multimedia player etc - plm, si eu o fac, atata vreme cat suna bine. Dar pentru unu' de varsta noastra, are un farmec aparte sa vezi ca puradeii de cativa anisori nu se uita intrebator cand vad un CD sau o caseta audio, ba chiar stiu sa umble cu ele, sa deruleze, sa caute melodia cutare, sa dea play... si asta fara sa-i forteze nimeni sa invete, s-or prins singuri ;)

(si singuru' motiv pt care inca nu s-or prins cum se umbla cu bratu' de la pick-up, e ca le mai trebe cateva luni sa se-nalte, ca ala sta, de felu' lui, cel mai sus in turn...)

In fine,... ni, tot industrial, da' poate putin mai altfel. Sincer, versiunea de studio suna mai bine, da' am zis macar sa-ncerc sa fiu on-topic  :blushing2 :

Link spre comentariu
Reputație: 10279

Nu-i un secret ca-s fan Goran Bregovic in perioada sa timpurie... mai ales foarte timpurie => chitara / backing vocals in trupa sarbeasca Bijelo Dugme. Am mai postat clipuri...

...totusi, nu stiu dac-am mai pus piesa asta, in varianta asta:

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu-i un secret ca-s fan Goran Bregovic in perioada sa timpurie... mai ales foarte timpurie => chitara / backing vocals in trupa sarbeasca Bijelo Dugme. Am mai postat clipuri...

...totusi, nu stiu dac-am mai pus piesa asta, in varianta asta:

Catule, atunci cred ca iti place si Kusturica ;)

• Like 1
Link spre comentariu

...si un bootleg mai recent al aceleiasi piese, din 2017. 

Publicul prezent la concerte, in orice tara, pe orice continent... cred ca are de invatat de la sârbi ;)

Link spre comentariu

Ba, recunosc cinstit, mor dupa tipa asta (ma refer, dpdv muzical) :)

Mi se pare una din cele mai "under-rated" voci din ultimii 10 ani; multe dive mult mai "de succes" s-ar putea ascunde din calea ei...

Link spre comentariu

După plecarea Phoenix-ului, noi timișorenii, pe lângă Pro Musica și Cargo, ne-am umplut sufletele și cu rock-ul sârbesc :)

Ni, ca nici in 2016 nu-i tarziu. O-mbatranit oleaca Bregovic, da' inca nu suna rau ;)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...