Sari la conținut

best LIVE performance

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Dom'le, vorba romanului, mai da-le-n plm de scandaluri, hai sa mai ascultam si muzica... 

tentwo, forbidden_desire, humanoid_carbon_unit... etc, pe unde pwla lu' Stalin mai sunteti? Mai bagati si voi una-alta pe-aici :)

On-topic, nu-i cel mai grozav concert, am auzit altele mult mai bune, but still, mi-era dor si n-am mai ascultat de mult...

Postat

Dom'le, vorba romanului, mai da-le-n plm de scandaluri, hai sa mai ascultam si muzica... 

tentwo, forbidden_desire, humanoid_carbon_unit... etc, pe unde pwla lu' Stalin mai sunteti? Mai bagati si voi una-alta pe-aici :)

On-topic, nu-i cel mai grozav concert, am auzit altele mult mai bune, but still, mi-era dor si n-am mai ascultat de mult...

https://www.youtube.com/watch?v=9j0bI4xaKHk

Nu cred ca e ok
  • Oras:the buleni
Postat

ma pregatesc de concediu nenea. o sa dispar din peisaj o vreme.

asculta paradise lost. canta foooarte bine in concert, i-am vazut de doua ori in romania. excelent suna. underrated as well.

Postat

ma pregatesc de concediu nenea. o sa dispar din peisaj o vreme.

asculta paradise lost. canta foooarte bine in concert, i-am vazut de doua ori in romania. excelent suna. underrated as well.

Stiu si de Paradise Lost... la randu' meu, am copilarit si io alaturi de Colossal Rains, Forever Failure si altele de-ale lor ;)

Un concediu cat mai placut iti doresc, sa poti sa dispari (macar temporar) din agendele tuturor care te-ar putea stresa intre timp... :)

Postat

Stiu si de Paradise Lost... la randu' meu, am copilarit si io alaturi de Colossal Rains, Forever Failure si altele de-ale lor ;)

Un concediu cat mai placut iti doresc, sa poti sa dispari (macar temporar) din agendele tuturor care te-ar putea stresa intre timp... :)

multam ;) 

nu ma streseaza mai nimeni, dar in vacanta mai putin calculator si mai mult altceva...

paradise lost...studentie, camin, jocuri si chefuri pana dimineata...haos in sesiune. o vorba mare, pe care o s-o tin minte mereu: nu e usa fara clanta, nici student fara restanta. ba, da' si tu cu 8 clante...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

hahahaha :))))

No, amu' m-ai amorsat... :)

Postat

Postat

So mainstream, so cheesy... si totusi (impuscati-ma), atat de profund... (nu pră'fund)...

End of an era  :blushing2

Postat

So mainstream, so cheesy... si totusi (impuscati-ma), atat de profund... (nu pră'fund)...

End of an era  :blushing2

nightwish...da....mainstream :) rau de tot :) macar de puneai un manowar :)

Postat

Ca fapt divers, apropo de Nightwish=mainstream - stiu, asa e, da' io am o poveste uMpic® mai speciala cu ei... ii ascultam asa, on & off, imi placeau cat de cat... si mi-am luat din timp bilet in 2005, cand au cantat in Bucuresti la Sala Palatului. Asa o vrut Al' de Sus, ca am patit-o cu niste luni inainte de concert - am avut un accident cam neplacut, nu prea stateam bine dpdv fizic (a se citi, era o provocare sa merg si pana la buda => umblam cu cadru / carje etc). Anyways, in conditiile astea, nu stiu de ce am ales (inconstient, ziceau unii) sa fac o deplasare de 500 km ca sa nu ratez concertu'. N-aveam de unde sa stiu ca era, probabil, ultima ocazie sa-i vad impreuna cu Tarja Turunen (nu, n-am fetish-uri cu ea, da' femeia canta bine, orice am zice). 

De atunci, de la concertu' ala, am ramas cu "sechele" (pozitive) si plm... cheesy or not, si-or castigat un loc in sufletu' meu  :blushing2

On-topic:

Postat

poti sa ai, nu e nici o rusine :) nu ai fi singurul :)

fii pe pace, canta bine. faceam doar un pic misto :) nu conteaza cat de mainstream e, ci doar sa-ti placa.

hier kommt alex frate :) si are si versuri bune melodia. 

• Like 1
  • Minus 3

Postat

:exclamation:

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...