Sari la conținut

best LIVE performance

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)

Daca oi mai fi postat anterior varianta asta a piesei, imi cer scuze. Adevaru' e ca-mi place cu-adevarat de tipa asta :blushing2 (guilty pleasure)...

In alta ordine de idei...nici io nu stiu ce sa zic despre asta... parca suna bine, parca suna rau... cert e ca, de pe la min. 2:40 incolo, incepe sa sune interesant ;)

Link spre comentariu

Se-apropie sfarsitu' lu' octombrie, si de regula, in perioada asta, imi aduc aminte sa-i ascult mai des decat de obicei pe baietii astia :blushing2. Dincolo de faptu' ca varianta asta de pe youtube se aude ca dintr-o conserva, ramane faptu' ca suna (ca interpretare, IMHO) de te kci pe tine (inregistrare din 2006, pe atunci nimeni nu visa despre auto-tune, cu atat mai putin live)... si-n plus, se-ntampla sa fie si-o pesa cu valoare/semnificatie, cum sa zic... personala :)

Link spre comentariu

Stiu (aproape) sigur c-am mai postat, mai de mult, un link catre pesa asta... dar oricum, a trecut ceva vreme de-atunci si IMHO merita mentionata din nou :blushing2

Pt cine are rabdare sa arunce un ochi, îs foarte faine unele comentarii lasate pe youtube.

In ce ma priveste, mi-o placut ce-o zis unu' despre publicu' din videoclip: ..."This crowd restores my faith in humanity."

:)

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...