Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2016 Postat Noiembrie 25, 2016 Fara vreo intentie de reclama, arunca o privire si pe la autokarma sau e-piesa.ro - mie unuia, mi s-a intamplat sa am surprize placute... sau UNIX 1 5
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 25, 2016 Eu am Dacia 1310 printre primele cu injectie.Zambetul lui Iliescu? 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 25, 2016 Zambetul lui Iliescu?am io una , o vrei ?se roaga REMATUL de mine sa le-o fac cadou p'asta am scos-o din calcul de 15 ani 4 15
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 25, 2016 Zambetul lui Iliescu?Iegzact... De culoare alba...Ca adotari,nu am...Geamuri electrice... Oglinzi electrice,incalzite... Servo directie... Servo frana... Parbriz incalzit... Scaune electrice... Aer conditionat... Airbag-uri -12 Tapiterie piele... Volan incalzit... Pachet lumini,interior-exterior... Scaune cu memorii... Senzori parcare fata-spate... Trapa... Sistem de incalzire auxiliar.... Inchidere centralizata... Pilot automat. 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 25, 2016 am io una , o vrei ?se roaga REMATUL de mine sa le-o fac cadou p'asta am scos-o din calcul de 15 ani O mai tii 15 si-atunci o sa spui ca ai masina de epoca! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 25, 2016 O mai tii 15 si-atunci o sa spui ca ai masina de epoca!pai nu ti-am zis varsta , ti-am zis de cand sta pe bara intr-un garaj are 22 de ani si e din categoria "prima iubire" si chiar arata mai bine decat masini cu bvechime de 8 ani 6 15
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 28, 2016 sau UNIX Sincer, si io am card la Unix si am tot luat piese de la ei vreme buna... doar ca in ultimul timp s-a nimerit sa gasesc oferte mai bune pe la oamenii astia ce vand online (autokarma / e-piesa etc). Om vedea cine se va prezenta mai bine pe viitor. A, si daca tot am vazut ca vorbiti de Dacii 1310... ca fapt divers, si io ma numar printre aia care nu se-ndura sa se desparta de "batrana Doamna": in cazul meu, un break cu motor 1,4 carburator doar ca eu nu ma-ndur nici macar s-o trag pe dreapta in garaj, ci mai fac din cand in cand cate-o tura cu ea, ca motorul si cutia sunt "brici", si nici in rest nu se prezinta deloc rau pentru varsta ei... 2
eugen_extreme Reputație: 269 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Daca ne apucam sa despicam firul in patru...hehe va curge multa cerneala. Interesul poarta fesul! S-a dus dreaq si Europa ca si restul lumii cu globalizare, cu masoni, cu corporatii, cu amestecatul raselor si tot asa... PS - da ce facurati mah? L-ati declarat userul lunii si acu' l-ati banat ?
remus jack Reputație: 1443 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Noiembrie 28, 2016 In plimbare prin Norvegia si dornic sa fut ceva scandinav,am avut parte de o surpriza colosala:Pesti musulmani si negri,curve suedeze,prea prostite si rusinate sa se intoarca la ele acasa.Sincer nici mila si nici dezgust nu m au incercat.Am tras o muie si atat.Bunicul meu a fost judecat pentru aparthide(segregare rasiala)de catre liberali paduchiosi,acum dupa 30 de ani sa le salvam noi progeniturile muite,batute si sclavite de la noua ciuma neagra?Nu.Salvati va singuri prin lupta. 7
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 28, 2016 A, si daca tot am vazut ca vorbiti de Dacii 1310... ca fapt divers, si io ma numar printre aia care nu se-ndura sa se desparta de "batrana Doamna": in cazul meu, un break cu motor 1,4 carburator doar ca eu nu ma-ndur nici macar s-o trag pe dreapta in garaj, ci mai fac din cand in cand cate-o tura cu ea, ca motorul si cutia sunt "brici", si nici in rest nu se prezinta deloc rau pentru varsta ei...si la mine e brici si cu o butelie de gaz plina pe ea (ca a fost montat gaz ) , dar nu a mai mers de aproape 12 ani. Daca ii schimb curelele s-ar putea sa functioneze , ca s-au rascopt in acest rastimp de "prima iubire"....oooooo ....cate a mai patimit . Daca ar avea gura sa vorbeasca 6 15
gogoloi Reputație: 207 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Noiembrie 29, 2016 PS - da ce facurati mah? L-ati declarat userul lunii si acu' l-ati banat ? Asa e traditia. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum