Sari la conținut

Andrutzy Gigolo

Postări Recomandate

Postat

Buna, ma numesc Andrei(Andrutzy) si am varsta de 19 ani. Sunt o fire sociabila si de incredere, alaturi de care iti poti trai cele mai ciudate fantezi. 

In ziua de astazi majoritatea oamenilor au momente foarte grele datorita oboselii si programelor foarte incarcate care isi pun amprenta asupra vietii noastre de zi cu zi. Daca esti o domnisoara, o doamna sau chiar un cuplu te astept alaturi de mine sa treci peste cele mai grele momente din viata ta alaturi de clipe de neuitat.

Esti o tanara domnisoara si ai nevoie de un moment de neuitat sau treci printr-o perioada grea? Vino alaturi de mine si iti garantez ca nu vei regreta clipele de placere.

Esti casatorita si sotul tau nu iti mai da atentia necesara? Poti veni alaturi de mine si iti voi oferi un masaj alaturi de care putem purta o conversatie in care-ti poti povesti toate problemele tale, de care sotul tau zice iti tot zice ca nu are timp.

Esti un cuplu si te-ai plictisit de partidele de sex monotone? Vino alaturi de mine cu iubita/iubitul sau sotia/sotul si iti garantez ca nu ve-ti regreta niciunul. Va pot indeplini orice fantezie doriti, fara contact sexual cu barbatul.

Asadar vrei sa ai cateva momente de placere, contacteaza-ma si putem stabili o intalnire.

Daca nu vrei sa-ti inseli sotul si ai nevoie doar de cateva clipe de liniste putem bea o cafea impreuna si sa-mi povestesti problemele tale.

Am vorbit mai mult despre serviciile mele, si nu prea m-am prezentat. Pe langa cele de mai sus as putea spune ca sunt un tanar plin de viata, ingrijit si educat cu un aspect fizic placut. Daca ti-a placut descrierea mea si vrei sa afli mai multe despre mine, contacteaza-ma.

Adresa de contact: [email protected]

• Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Buna, ma numesc Andrei(Andrutzy) si am varsta de 19 ani. Sunt o fire sociabila si de incredere, alaturi de care iti poti trai cele mai ciudate fantezi. 

In ziua de astazi majoritatea oamenilor au momente foarte grele datorita oboselii si programelor foarte incarcate care isi pun amprenta asupra vietii noastre de zi cu zi. Daca esti o domnisoara, o doamna sau chiar un cuplu te astept alaturi de mine sa treci peste cele mai grele momente din viata ta alaturi de clipe de neuitat.

Esti o tanara domnisoara si ai nevoie de un moment de neuitat sau treci printr-o perioada grea? Vino alaturi de mine si iti garantez ca nu vei regreta clipele de placere.

Esti casatorita si sotul tau nu iti mai da atentia necesara? Poti veni alaturi de mine si iti voi oferi un masaj alaturi de care putem purta o conversatie in care-ti poti povesti toate problemele tale, de care sotul tau zice iti tot zice ca nu are timp.

Esti un cuplu si te-ai plictisit de partidele de sex monotone? Vino alaturi de mine cu iubita/iubitul sau sotia/sotul si iti garantez ca nu ve-ti regreta niciunul. Va pot indeplini orice fantezie doriti, fara contact sexual cu barbatul.

Asadar vrei sa ai cateva momente de placere, contacteaza-ma si putem stabili o intalnire.

Daca nu vrei sa-ti inseli sotul si ai nevoie doar de cateva clipe de liniste putem bea o cafea impreuna si sa-mi povestesti problemele tale.

Am vorbit mai mult despre serviciile mele, si nu prea m-am prezentat. Pe langa cele de mai sus as putea spune ca sunt un tanar plin de viata, ingrijit si educat cu un aspect fizic placut. Daca ti-a placut descrierea mea si vrei sa afli mai multe despre mine, contacteaza-ma.

Te-ai "rebranduit" :laugh2

http://nimfomane.com/forum/topic/74613-andrew-gigolo/

• Like 4
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Visul oricarui curvar, pi.da gratis si salariu ca sa f.t. :clapp :clapp :clapp

Ce să îi faci coane...s-a săturat și el de atâta labă. Așa că, într-o dimineață, uitându-se în oglindă, cu puța în mână pregătit de o orgie cu pastă de dinți ce și-a zis el? Hai să mă fac gigolo că tare bine arăt și uite ce dotat sunt și mă doare încheietura mâinii de nu mai pot! Astfel începe povestea săracului de gigolo ăsta.

• Like 5
  • Oras:forum
Postat

Nu sunt acela, daca vrei pot oferi orice dovada. Daca te uiti am mai avut un topic despre mine, cred ca ma confuzi.

pune-o poza cu gaozu'

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Si halatul cat este pentru Domnișoare, cat pentru Doamne și cat pentru cupluri? Ca sa punem informația completa. Ah... si pune si telefonul ca sa înceapă fetele sa te sune... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Să-mi bag pula,puietul asta de 19 ani se crede expert în psihologie de cuplu.

Cocoșel trebuie să mănânci multă mămăligă că să poți intra in mintea unei femei și să poți da sfaturi legate de căsnicie.

Matale încă ești la stadiul în care îți explorezi propria sexualitate.

• Like 7
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Să-mi bag pula,puietul asta de 19 ani se crede expert în psihologie de cuplu.

Cocoșel trebuie să mănânci multă mămăligă că să poți intra in mintea unei femei și să poți da sfaturi legate de căsnicie.

Matale încă ești la stadiul în care îți explorezi propria sexualitate.

Lasă-l, am zis....

... să-şi exploreze coşurile, tuleiele din barbă şi apoi sentimentele gospodinelor dolofane cu miros de ciorbă-n păr.

• Like 2
  • Oras:In mintea ta
  • Oras:In mintea ta
Postat

Daca esti din Alexandria iesi in pula mea la vot ca iti da Dragnea 50 de lei si o sticla de cola la 2,5.

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

pune-o poza cu gaozu'

Tu mai bine ai ramane pe topicul TS si ai lasa curvarii in pace,fie ei si labagii.

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Andrei tati, anunț ai vrut, pule-n cur ți-ai luat. Fii bărbat, nu te lăsa. :)

• Like 5
  • Minus 7
Postat

Tu mai bine ai ramane pe topicul TS si ai lasa curvarii in pace,fie ei si labagii.

i-as trage-o la popou ca e prospatura

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...