miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2016 io cred in vocatia luiNu te lua dupa acestia ca sunt destule femei care incalzesc bara pe aici. S-o gasi si ptr tine vre-o bunicuta 5 15
nobel Reputație: 5960 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Noiembrie 29, 2016 Andrei tata ,vezi nu razbati tu intre atatia oameni rai.Nu mai bine vii tu te duc la conac inveti langa baiatul cu caii ai mancare beutura si tot ce vrei.Daca te vei pricepe si la caini si la vanatoare cu timpul om te ai facut.Lasa tu femeile ,nu s pt tine alea deocamdata. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2016 Postat Noiembrie 29, 2016 Am mai auzit eu de un "expert"O tipa de 21 de ani,care e inca virgina si cam disperata dupa "caltabos" si-a gasit un gagiu de 26 de ani.Sa ajunga s-o "rezolve".Cica,cu degetu'.Cand am auzit asa ceva....i-am zis - ce expert e ala mai?Crezi ca daca te mozoleste putin pe tate si baga degetu la pasa e expert?Ia sa consulte "manualul de cunni",sa vada si el cum se incinge o femeie!Aproape ca-mi pare rau pentru ea.Dar daca-i proasta,csf,ncsf...Unde vreau sa ajung...Andrutzy.Fie ca-i adevarat ce spui tu.Ai multe de mancat,dar tu te arunci prea repede.O femeie e mereu o necunoscuta,si trebuie sa acoperi o arie cat mai mare de...cunostinte si tehnici,care le capeti in ani lungi de practica.Tu,la 19 ani,nu cred ca ai avut viata sexuala de la 9 ani,ca sa ai cel putin 10 ani "de femei".La fel,chiar daca futzi de la 13-14 ani,nu cred ca ai prins nimic altceva inafara de fetite abia iesite din pubertate.Altfel sta treaba cu femeile de peste 30 de ani.Tu,la 19 ani,abia ai terminat liceul.Cunostintele tale in materie de "vrajeala"(psihologie,logica,etc etc) sunt inca la stadiul de bulb in pamant.Lasa-le sa creasca,apoi,pe la 25-30 de ani,dupa studii intense(asta daca te pasioneaza gigoleala) incepi sa te apuci de "meserie".Ei bine,avand toate acestea in vedere,nu e de mirare ca baietii te iau aici la misto sau pur si simplu te ignora.Ei - unii dintre ei - sunt ursi batrani,care au "calcat peste mari si tari" si stiu foarte bine cum sta treaba.Eu personal,iti urez succes.Atat cat poti avea in conditiile date 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2016 Am mai auzit eu de un "expert"O tipa de 21 de ani,care e inca virgina si cam disperata dupa "caltabos" si-a gasit un gagiu de 26 de ani.Sa ajunga s-o "rezolve".Cica,cu degetu'.Cand am auzit asa ceva....i-am zis - ce expert e ala mai?Crezi ca daca te mozoleste putin pe tate si baga degetu la pasa e expert?Ia sa consulte "manualul de cunni",sa vada si el cum se incinge o femeie!Aproape ca-mi pare rau pentru ea.Dar daca-i proasta,csf,ncsf...Unde vreau sa ajung...Andrutzy.Fie ca-i adevarat ce spui tu.Ai multe de mancat,dar tu te arunci prea repede.O femeie e mereu o necunoscuta,si trebuie sa acoperi o arie cat mai mare de...cunostinte si tehnici,care le capeti in ani lungi de practica.Tu,la 19 ani,nu cred ca ai avut viata sexuala de la 9 ani,ca sa ai cel putin 10 ani "de femei".La fel,chiar daca futzi de la 13-14 ani,nu cred ca ai prins nimic altceva inafara de fetite abia iesite din pubertate.Altfel sta treaba cu femeile de peste 30 de ani.Tu,la 19 ani,abia ai terminat liceul.Cunostintele tale in materie de "vrajeala"(psihologie,logica,etc etc) sunt inca la stadiul de bulb in pamant.Lasa-le sa creasca,apoi,pe la 25-30 de ani,dupa studii intense(asta daca te pasioneaza gigoleala) incepi sa te apuci de "meserie".Ei bine,avand toate acestea in vedere,nu e de mirare ca baietii te iau aici la misto sau pur si simplu te ignora.Ei - unii dintre ei - sunt ursi batrani,care au "calcat peste mari si tari" si stiu foarte bine cum sta treaba.Eu personal,iti urez succes.Atat cat poti avea in conditiile date asa i-am recomandat si eu ...un schimb de experienta cu cele mai varstnice crezi ca am facut-o degeaba ? 4 15
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 29, 2016 asa i-am recomandat si eu ...un schimb de experienta cu cele mai varstnice crezi ca am facut-o degeaba ?Pai sa inceapa cu Siana si Estera ca ele sunt bunicutele forumului. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2016 Pai sa inceapa cu Siana si Estera ca ele sunt bunicutele forumului.sau cu Mihaela si Anona , da cred ca prima este experta in toate ramurile
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 29, 2016 Cred ca-s experte si-n tulpini si radacini, nu doar in toate ramurile... 1 1
andrutzy Reputație: 1 Postat Decembrie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alexandria Telefon: [email protected] Oras:Alexandria Autor Postat Decembrie 23, 2016 Poate incerc😂
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 23, 2016 Poate incercas avea nevoie de cineva sa imi spele vasele.esti disponibil? 1
andrutzy Reputație: 1 Postat Decembrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alexandria Telefon: [email protected] Oras:Alexandria Autor Postat Decembrie 28, 2016 Pentru tine da ) 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 29, 2016 Pentru tine da )f bine pentru ca in jumatate de ora voi pranzi )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum