Sari la conținut

Lady in red

jimmybc

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat

I-am facut o vizita pot spune ca nu a meritat timpul si banii pierduti . Domnisoara sta in ultra-cunoscutul apartament din blocul din spatele benzinarie Mol . Nu are 19 ani si nici nu este "fost fotomodel" cum spune in reclama si probabil viseaza la acest statut ;este o fata cam intre 25-30 ani , absolut comuna - nimic de senzatie , chiar daca in poze pare a fi ea dar sa traiasca fotograful, photoshop-ul ..etc . Este o tipa cu un aspect modest ( posibil - ceva origini indo') cu celulita si o burtica dizgratioasa ) . Este de prin sud ( din zona damboviteana si nu sora de peste Prut). Am ales varianta cu un " singur glont" - 150 ( oral P si normal P) . Inceput cu putin oral - foarte plictisita dupa care , grabita ,cere normal . Aici vrea doar doua pozitii ...comenteaza daca vrei s-o atingi pe ici pe colo .. Nu suporta .. Bla,bla, bla . Vrea doar sa termini mai repede si s-o taila fel de repede ( easy money) . Note : - aspect 7 , igiena (-9) , oral P - 5 , normal - 6 , gfe - 0,Este o mare diferenta intre poze si real . In poze a fost aranjata atat de fotograf cat si de cosmetician . Nu Recomand

• Like 4
Postat

Perfect adevărat ce spune colegul Klaus! E pusă pe fast-fuck si nici ne e vreun fotomodel!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.