Sari la conținut

RIP Fidel Alejandro Castro Ruz

bamboi

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mda. O mare personalitate. Nimic de comentat. Au rezistat in coasta americanilor atatia ani. Saraci, dar fericiti. Cel putin asa am auzit de la cei care au fost in Cuba. Nu ca noi. Si saraci si nefericiti. 

• Like 1
Postat

Am inceput ziua cu hohote de râs. Labe unuTV un "prof" de la SNSPA se chinuia sa demonstreze ca simpatia castigata de Fidel Castro in lume nu are un fundament real, iar Melescanu a continuat ca trebuie si tara noastra sa ajutam cum putem "tranzitia" in Cuba.  

• Oras:forum
Postat

Am inceput ziua cu hohote de râs. Labe unuTV un "prof" de la SNSPA se chinuia sa demonstreze ca simpatia castigata de Fidel Castro in lume nu are un fundament real, iar Melescanu a continuat ca trebuie si tara noastra sa ajutam cum putem "tranzitia" in Cuba.  

securistu melescoianu sa suga pulile tuturor cubanezilor

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cuba cica este numita "Bordelul Planetei". Prin lege, fiecare cetatean cubanez are dreptul, o data pe luna, la o fata in mod  gratiuit ! Exista mai multi turisti sexuali in Cuba decat in Thailanda....

Vizitator
Reputație: 0
Postat

I-au dat foc :pope

Nu inca, pe 4 decembrie, cica a fost trimisa o invitatie Papei ca sa participe la slujba de inmormantare/incinerare...

Postat

Cuba cica este numita "Bordelul Planetei". Prin lege, fiecare cetatean cubanez are dreptul, o data pe luna, la o fata in mod  gratiuit ! Exista mai multi turisti sexuali in Cuba decat in Thailanda....

Pai am inteles ca nici stampila pe pasaport nu ai. Nu exista nici o dovada ca ai fost acolo.  Oricum curand ii intrecem, ca acum suntem bordelul Europei. Cum ar fi sa avem si noi dreptul o data pe luna la o fata gratis de aici de pe forum? :)

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

post-104506-0-64299500-1480164546_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 14
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

securistu melescoianu sa suga pulile tuturor cubanezilor

Antonescu de traia-pe tine te spanzura.

S-au te ducea pe o croaziera.

• Like 1
Postat

Antonescu de traia-pe tine te spanzura.

S-au te ducea pe o croaziera.

"Sau" se scrie legat pentru ca e conjunctie intre 2 propozitii, nu se pune niciodata la inceputul propozitiei si nu se scrie cu litera mare. In concluzie, mai reia gramatica din gimnaziu, daca nu esti prea dobitoc ca s-o intelegi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...