Sari la conținut

Comunitatea...

Postări Recomandate

Postat

Ce relatie, retardatule?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu poti sta cu una cu sila?!

Ai intalnit tu una pana acum sa fii fericit?!

Stii in pizda ma-tii de scizofrenica care te-a facut sa le scoti ochii la altii! Fara motiv!

Uite-te daca poti in oglinda!

=)) aici a reusit sa buchiseasca si cealalta jumatate a postarii marinelului  =)) 

• Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

ce ai facut , miskine??? i-ai pus partea mai rosiatica la avatar ? =))

Guzganu' rozaliu, picon, acest Hrebenciuc al nimfomane.com

:)

Postat

Nu am reusit sa citesc jumatate din aberatii.

De Cassy tot pomenesc pentru ca ma mustra constiinta.

Fuck off!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aici, nici macar juma =)) 

• Oras:Bucuresti
Postat

=)) aici a reusit sa buchiseasca si cealalta jumatate a postarii marinelului  =)) 

Nici nu am citit-o, cand vorbesc asa e clar ca deja am ceva negru in fatza ochilor...  :slap2

Mi-as pula in retardati insistenti sa cred eu ce le bese mintea!

Femeie, o cam dai in prietenie si mi-e ca ma dau la tine, dar sa stii ca am ceara de epilat.  :laugh2

:hug1

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Nici nu am citit-o, cand vorbesc asa e clar ca deja am ceva negru in fatza ochilor...  :slap2

Mi-as pula in retardati insistenti sa cred eu ce le bese mintea!

Femeie, o cam dai in prietenie si mi-e ca ma dau la tine, dar sa stii ca am ceara de epilat.  :laugh2

:hug1

sa-ti faci masca faciala cu ea =)) 

ptiu, drace, prieteneala cu tine ? mai bine roaga-te sa nu aflu unde stai in bucale ... eu traiesc facand si realizand planuri iar  vizita ta la tine este unul dintre ele =)) ... sunt plina de rabdare =)) ... si sa nu uitam de inaripata care te-a pus sa faci magarii =)) 

Postat

sa-ti faci masca faciala cu ea =)) 

ptiu, drace, prieteneala cu tine ? mai bine roaga-te sa nu aflu unde stai in bucale ... eu traiesc facand si realizand planuri iar  vizita ta la tine este unul dintre ele =)) ... sunt plina de rabdare =)) 

Ma bucur. :)

In sfarsit. Pe langa pulifrenderi sper sa vii personal. N-ai idee cat m-as distra!  :laugh2

Esti plina de... rabdarea ti-a lipsit, altfel nu vorbeam asa acum.

Anonna, intelege, eu sunt trecuta... mai mult sau mai putin decat tine... Sa-ti bagi bine in cap, nu poti ameninta o persoana care nu are ce sa piarda, tu ai multe...

Chiria mea e 10 mil pe luna, itit dai seama cat interes am pus eu in meseria asta. Dar daca e cazul, in loc de chirie platesc pe cineva sa fii o fata cu mai mult bun simt.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ma bucur. :)

In sfarsit. Pe langa pulifrenderi sper sa vii personal. N-ai idee cat m-as distra!  :laugh2

Esti plina de... rabdarea ti-a lipsit, altfel nu vorbeam asa acum.

Anonna, intelege, eu sunt trecuta... mai mult sau mai putin decat tine... Sa-ti bagi bine in cap, nu poti ameninta o persoana care nu are ce sa piarda, tu ai multe...

Chiria mea e 10 mil pe luna, itit dai seama cat interes am pus eu in meseria asta. Dar daca e cazul, in loc de chirie platesc pe cineva sa fii o fata cu mai mult bun simt.

Tinerete, eu nu mai am ce pierde... =))  e mai lunga perioada de chirie decat am eu planurile de pus in aplicare =))

iar de chiria ta, nu te-a invatat inaripata cum sa faci rost de bani pe aici ? simplu... cerseste ... doar asa ziceai de Cassy =)) 

oi gasi si tu un suflet caritabil care sa nu te  :atm  :atm  moca, ca doar ai pizda din care se poate bea apa =)) 

apropos, mi-as putea permite o mica pomana cu tine, dar inca nu te-ai umilit destul .... ploconeste-te in fata mea, ca sa meriti!

Postat

Tinerete, eu nu mai am ce pierde... =))  e mai lunga perioada de chirie decat am eu planurile de pus in aplicare =))

Pune-le. Ma oripilezi ca dupa atata timp tu inca mai crezi ca eu ma sperii cand sunt amenintata.

Nu ma sperii, sincer, real, cum vrei, mi se rupe.

In acelasi timp, eu nu-mi mai epuizez resursele pe scursuri... dara daca ele nu se potolesc, o fac.

Usurel, s-ar putea sa-ti para foarte rau.

Eu nu am pierdut pana acum, ba mi-am revenit la peste 90% din puteri...

Vrei durere, cere inca o data, mi-e greu sa refuz. :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

iar de chiria ta, nu te-a invatat inaripata cum sa faci rost de bani pe aici ? simplu... cerseste ... doar asa ziceai de Cassy =)) 

oi gasi si tu un suflet caritabil care sa nu te  :atm  :atm  moca, ca doar ai pizda din care se poate bea apa =)) 

apropos, mi-as putea permite o mica pomana cu tine, dar inca nu te-ai umilit destul .... ploconeste-te in fata mea, ca sa meriti!

Peseu: Eu am avut cutitul in mana de multe ori, unul a ajuns la ugenta ca i-am taiat gatul pentru ca voia sa ma violeze.

Cauta-ti locul. Iar on toping, ma mai intrebati de ce sunt rea?! Fa o miscare, anonno, una sa regreti restul zilelor tale.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

pana la urma marea majoritate a comunitatii care te deranjeaza e annona , femeia lup :)))

Postat

Nu e de frica, eu am avut atacuri de panica, au trecut, de frica nu am suferit, din contra.

Bring it on, no ideea what so ever what I can do to you. :)

Me like!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

pana la urma marea majoritate a comunitatii care te deranjeaza e annona , femeia lup :)))

Doar Anonna? Tampita a demosntrat si acum ce spuneam...

O picatura flocoasa cu niste bacterii puturoase... atat.

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Doar Anonna? Tampita a demosntrat si acum ce spuneam...

O picatura flocoasa cu niste bacterii puturoase... atat.

doar atat ?

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

"O sa incep prin a va ruga politicos sa nu mai citesc ca sunt betiva sau rea."

:laugh2 . WOW :))

Esti betiva si rea !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...