Sari la conținut

Comunitatea...

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ai primit in privat informatii eronate =)) 

zburatoarea inca se pricepe la comploturi .. mai are nevoie de bani?

tu te citesti cand scrii? ti se pare ca sunt dusa la biserica ? sau ca ma intereseaza prea mult ipocrizia moralitatii voastre ? 

Sunt mult mai morala decat multi dintre voi.

Iti merg rotitele invers, zburoatpoarea avea nevoie de bani si de asta s-a smekerit.

Nu-i tin apararea.

Ai morala tu? De care? Pisacioasa, cacacioasa sau flocoasa? Eu doar morala scarboasa am vazut la tine.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Parcă eraţi prieteni... :no2

sunt prieten cu oricine , pana in  momentul cand o da in zbanghiala si incepe sa jigneasca gratuit , iar ea e cu antecedente vechi.

ai primit in privat informatii eronate =)) 

zburatoarea inca se pricepe la comploturi .. mai are nevoie de bani?

tu te citesti cand scrii? ti se pare ca sunt dusa la biserica ? sau ca ma intereseaza prea mult ipocrizia moralitatii voastre ? 

Sunt mult mai morala decat multi dintre voi.

stai cuminte , cand ti-am spus in trecut ca ne cunoastem (eu nu fac anchete in privat fata de nimeni , deci nu mi-a oferit nimeni nimic ptr. ca nu am cerut la absolut nimeni), nu ma credeai....se intampla o data pe la Domenii-Buc. ....intamplator cunostinte comune (dar nu dau nume) , ulterior te-am observat si recunoscut aici.Dar stai linistita ca nu ti-am dat la buci , ca nu erai genul meu , oricum  :rax2

iar cu moralitate deja pendulezi intre penultima fraza si ultima .scrisa de manuta ta :laugh2 

• Like 5
  • Minus 15
Postat

Soriciul e la scroafe, am inteles bine? :)

asa repede i-ai ghicit rasa  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 6
  • Minus 15
Postat

asa repede i-ai ghicit rasa  :laugh2 :laugh2 :laugh2

:laugh2  Antecedentele...  :laugh2

Relax, incepe sa-mi vina ubn chef nebun... cred ca se aseaza praful... :) Maine storc de lichide pe cine prind!  :laugh2   :hug1

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

vezi ca te minte , pana una alta , probabil nu i-ai vazut stuful

Doar am auzit,sincer nu l-am vazut :)

Pai si a avut cineva curajul sa se aventureze p'acolosha? :)

Postat

sunt prieten cu oricine , pana in  momentul cand o da in zbanghiala si incepe sa jigneasca gratuit , iar ea e cu antecedente vechi.

stai cuminte , cand ti-am spus in trecut ca ne cunoastem (eu nu fac anchete in privat fata de nimeni , deci nu mi-a oferit nimeni nimic ptr. ca nu am cerut la absolut nimeni), nu ma credeai....se intampla o data pe la Domenii-Buc. ....intamplator cunostinte comune (dar nu dau nume) , ulterior te-am observat si recunoscut aici.Dar stai linistita ca nu ti-am dat la buci , ca nu erai genul meu , oricum  :rax2

iar cu moralitate deja pendulezi intre penultima fraza si ultima .scrisa de manuta ta :laugh2

cand m-am referit la moralitate, m-am referit la faptul ca eu nu am inselat pe nimeni ... nu am lasat pe nimeni sa planga dupa mine

ahhh ce vremi, dom'le! ce vremi! :laugh2  si acum zambesc la nebuniile de atunci =))

Ma bucur nespus ca nu am fost si nu sunt genul tau !!!! :rax2

Postat

Doar am auzit,sincer nu l-am vazut :)

Pai si a avut cineva curajul sa se aventureze p'acolosha? :)

are o poza trista aici cu infractorii , de floci zic  

de acolo i se trage vorba cu flocii pana la tavan :)

• Like 6
  • Minus 15
Postat

cand m-am referit la moralitate, m-am referit la faptul ca eu nu am inselat pe nimeni ... nu am lasat pe nimeni sa planga dupa mine

ahhh ce vremi, dom'le! ce vremi! :laugh2  si acum zambesc la nebuniile de atunci =))

Serios? Nu te-ai inmultit, creatura?

Crezi ca nu ai dezamagit pe nimeni?

are o poza trista aici cu infractorii , de floci zic  

de acolo i se trage vorba cu flocii pana la tavan :)

Le am pe toate pe un stick, bleah!  :laugh2

Fac backup de obicei, s-a nimerit si asta. Eu nu vreau sa le revad, nu sa le mai si pun pe aici. :)  :no2

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Bun. Flocoaso, jet!

Ti-am tinut destul de urat.

Miky, daca mai vorbesti cu ea sa stii ca ma supar, nu de posesiva, ci pentru ca te consuma inutil. 

Asta este ea, nu se schimba.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Cred ca te bucurai si mai mult daca ....iti spun eu . :laugh2 Ti se citea uitatura perversa pe figura :rax2

• Like 5
  • Minus 15
Postat

Bun. Flocoaso, jet!

Ti-am tinut destul de urat.

Miky, daca mai vorbesti cu ea sa stii ca ma supar, nu de posesiva, ci pentru ca te consuma inutil. 

Asta este ea, nu se schimba.

stiu , dar cum ti-am recunoscut destul de recent  , "nu uit , dar tac " , se intampla din cand in cand chiar sa nu mai tac :laugh2  Iar de consumat , stai fara griji , ca am nervii antrenati cu genul acestora ptr. care educatia si cei 7 ani de acasa au reprezentat un adevarat Lux :slap2

• Like 6
  • Minus 15
Postat

stiu , dar cum ti-am recunoscut destul de recent  , "nu uit , dar tac " , se intampla din cand in cand chiar sa nu mai tac :laugh2  Iar de consumat , stai fara griji , ca am nervii antrenati cu genul acestora ptr. care educatia si cei 7 ani de acasa au reprezentat un adevarat Lux :slap2

Ma bucur! De cateva ori mi-a fost teama ca spun ceva care te atinge... nu a fost cu intentia asta.

Eu sunt acum 100%, vrei sa ma cunosti iar? :)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

barfa, cum te poate uni barfa intr-o relatie de prietenie =))

dar... nu uitati ! la fel de repede se pot dezbina asemenea prietenii =))

=)) =)) =))

ma induiosati! =))

Unghia ti-a intrat pana la amigdalke sau stomac? Suntem amici, virtuali. A zis ca vrea sa fim amici, eu stiu sa ma tin de cuvant. Nu m-as risca sa ma fut cu el oricum.

Pe de alta parte, demult nu ai fost atat de bagata in seama, te-ai inmuiat putin. :)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Unghia ti-a intrat pana la amigdalke sau stomac? Suntem amici, virtuali. A zis ca vrea sa fim amici, eu stiu sa ma tin de cuvant. Nu m-as risca sa ma fut cu el oricum.

Pe de alta parte, demult nu ai fost atat de bagata in seama, te-ai inmuiat putin. :)

ie nevorbita ...las-o :laugh2  

ii place sa faca valuri , cu flocii :laugh2

Ma bucur! De cateva ori mi-a fost teama ca spun ceva care te atinge... nu a fost cu intentia asta.

Eu sunt acum 100%, vrei sa ma cunosti iar? :)

stai linistita ca nu ma atingi cu nimic si nu ai gresit fata de mine...decat anumite faze si situatii le interpretez ca deranjante (dar nu e cazul tau) 

ex Anona care a gresit fata de mine in trecut  , apoi a promis ceva , ca mai apoi sa faca pe prostul ptr. simplul fapt ca am avut dreptate . Genul acestor pers. fara pic de caracter . imi displac nespus :no2

Postat

ie nevorbita ...las-o :laugh2  

ii place sa faca valuri , cu flocii :laugh2

stai linistita ca nu ma atingi cu nimic si nu ai gresit fata de mine...decat anumite faze si situatii le interpretez ca deranjante (dar nu e cazul tau) 

ex Anona care a gresit fata de mine in trecut  , apoi a promis ceva , ca mai apoi sa faca pe prostul ptr. simplul fapt ca am avut dreptate . Genul acestor pers. fara pic de caracter . imi displac nespus :no2

Hmmm, nu urmaresc postarile. Ce ti-a promis?

Sa nu uitam ca tu ai tinut-o de vorba. :)

Nu o scuza, echivaleaza.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

nu am sa spun iar ca te caci pe tine cu stropi pentru ca stii deja asta ... dar ca eu sa gresesc fata de tine, cam greu mai ales ca pana sa te iei de mine nici macar nu te-am remarcat ... si ai avut grija chiar azi sa o faci iar motiv pentru care ... dar ce fac aici ?! crezi ca ma intereseaza pe mine ca te superi ca magarul pe sat ... tot tu dai cu piatra si tot tu plangi. 

Ti-am spus sa nu ma bagi in seama iar tu ai tinut-o pe a ta. Continua

Postat

nu am sa spun iar ca te caci pe tine cu stropi pentru ca stii deja asta ... dar ca eu sa gresesc fata de tine, cam greu mai ales ca pana sa te iei de mine nici macar nu te-am remarcat ... si ai avut grija chiar azi sa o faci iar motiv pentru care ... dar ce fac aici ?! crezi ca ma intereseaza pe mine ca te superi ca magarul pe sat ... tot tu dai cu piatra si tot tu plangi. 

Ti-am spus sa nu ma bagi in seama iar tu ai tinut-o pe a ta. Continua

Echilibrare...

Cine te-a chemat pe topicul asta?

Tranca tot faci.

Tu ma urasti demult. Ok. Pentru nesimtirea ta ti-a facut blog si anunturi...

Nu mai vreau sa-mi pierd timpul si dispozitia cu zdrente! Fa inca o postare si iti promit ca o sa fiu in locatia ta cu un pulifrici care cica vrea sa te futa. Nu e o amenintare, intelege drogato, mi-e sila numai cand ma gandesc, dar daca altfel nu pricepi... se pare ca nu am de ales.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Hmmm, nu urmaresc postarile. Ce ti-a promis?

Sa nu uitam ca tu ai tinut-o de vorba. :)

Nu o scuza, echivaleaza.

nu-mi permite caracterul :)

a promis ca isi cere scuze (fara sa-i cer eu asta) ptr. ceva la care m-a jignit , iar eu am avut dreptate . Nici nu ma asteptam prea mult s-o faca deoarece ii citisem caracterul :slap2 Vorbele-i sunt precum basinile ce-i decoleaza noaptea din fund 

nu am sa spun iar ca ma cac pe mine cu stropi pentru ca stii deja asta ...

iar iti trebuie un Bax de Pampersi ? De care sa fie : de adult sau de copil la 1, 60 m ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 5
  • Minus 15
Postat

nu-mi permite caracterul :)

a promis ca isi cere scuze (fara sa-i cer eu asta) ptr. ceva la care m-a jignit , iar eu am avut dreptate . Nici nu ma asteptam prea mult s-o faca deoarece ii citisem caracterul :slap2 Vorbele-i sunt precum basinile ce-i decoleaza noaptea din fund 

iar iti trebuie un Bax de Pampersi ? De care sa fie : de adult sau de copil la 1, 60 m ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Sa srie inca o data, eu ma tin de cuvant.

Dar nu maine sau poimaine, cand o sa uite ce i-am promis.

N-ai vazut ca-i rabdatoare... nu m-a cunoscut. Mai stai. Vedem apoi. Daca trebuie sa bat drumul pana la scarboasa asta, pe langa blestemele pe care si le-a luat in brate... nu o mai alege nimeni de pe drum!

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...