anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 27, 2016 Echilibrare...Cine te-a chemat pe topicul asta?Tranca tot faci.Tu ma urasti demult. Ok. Pentru nesimtirea ta ti-a facut blog si anunturi...Nu mai vreau sa-mi pierd timpul si dispozitia cu zdrente! Fa inca o postare si iti promit ca o sa fiu in locatia ta cu un pulifrici care cica vrea sa te futa. Nu e o amenintare, intelege drogato, mi-e sila numai cand ma gandesc, dar daca altfel nu pricepi... se pare ca nu am de ales. Esti o pizda drogata si alcoolica frustrata pe toate planurile ... ti-am dat juma de an sa revi de unde ai plecat .. esti aceiasi ... tu ai facut anunturile fara sa ai discernamant aia s-a sters la cur cu tine Zici de "zdrente"? du-te la oglinda si priveste-te! esti varza, si zici ca ai 30 de ani? mi-era mila de tine si te compatimeam dar iti meriti soarta de taratura. Nu vei apuca sa faci varsta mea nici daca ai face tratament 5ani de zile. Ai ficatul in pioneze iar creierul e varza. iar tu , michidutza, daca vina era in totalitate a mea, imi ceream scuze! am fost si voi ramane un om de cuvant. razi si nu e rasul tau
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Esti o pizda drogata si alcoolica frustrata pe toate planurile ... ti-am dat juma de an sa revi de unde ai plecat .. esti aceiasi ... tu ai facut anunturile fara sa ai discernamant aia s-a sters la cur cu tine Zici de "zdrente"? du-te la oglinda si priveste-te! esti varza, si zici ca ai 30 de ani? mi-era mila de tine si te compatimeam dar iti meriti soarta de taratura. Nu vei apuca sa faci varsta mea nici daca ai face tratament 5ani de zile. Ai ficatul in pioneze iar creierul e varza. iar tu , michidutza, daca vina era in totalitate a mea, imi ceream scuze! am fost si voi ramane un om de cuvant. razi si nu e rasul tau Ok. Asta era tot ce trebuia sa faci. Iti promit ca o sa ne cunoastem, nu te invit pasnic la suc, vad eu ce-mi vine pe moment, sa ajung in zona si "vorbim"... 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Doar nu o sa spun cand si la ce ora... 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 Pup! (Amical) Fit-ar freza sa-ti fie plina de gel! freza cui ? :laugh2 5 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 27, 2016 iar tu , michidutza, daca vina era in totalitate a mea, imi ceream scuze! am fost si voi ramane un om de cuvant. razi si nu e rasul tau taci , ma , nu te mai screme atat , ca iar trebuie sa schimbi Pampersul 5 15
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 27, 2016 ha ha ha ha
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2016 freza cui ? :laugh2 Nu te mai vezi zvelt si geluit? My bad. Fiinta asta ma face sa trec peste niste limite... Zdreanta, si daca ai camere in casa... Nup, te scot in brate lesinata, intrebata spun ca te-am lasat in N loc... cauta! Cel mai pe suflet e ca ca o sa-ti tremure pipota la orice sunet de telefon. Nu se stie cand ajung la tine, nu ma cheltui pentru o...pregateste toate cele, e posibil si iarna asta sa ajung, am o invititatie, inca nu m-am hotarat in ce locatie.Esti proasta de bubui!De mine nu-mi fac griji, am stat si cu 4 puscariasi in altercatii...Eu nu te omor, demento suicidala, eu iti dau doar masochismul pe care nu o sa-l mai suporti la un moment dat....Abia astept!
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 27, 2016 Te astept , printeso, cu bratele deschise
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Acum, prin absurd, nu exista, as zice ca topicul e inchis.Anonna o sa ma vada ingtr-o zi sau poate nu o sa aiba timp. Te astept , printeso, cu bratele deschise Vezi ca eu nu glumesc, nu sunt romanca. Peseu: Pot sa pun pe cineva, dar vreau sa vad cum i se sparg oasele cand dau...
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 27, 2016 Acum, prin absurd, nu exista, as zice ca topicul e inchis.Anonna o sa ma vada ingtr-o zi sau poate nu o sa aiba timp. Vezi ca eu nu glumesc, nu sunt romanca. Peseu: Pot sa pun pe cineva, dar vreau sa vad cum i se sparg oasele cand dau...Esti basarabeanca ? Sau din Cecenia
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Licitatie pe [email protected]Daca nu e safe, un contact acolo. 2 4
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 ... ti-am dat juma de an sa revi de unde ai plecat .. Scuze, revii * in pwla mea. Continuati...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Nu e cazul sa povestesc eu ce e de facut pentru "safe".Figure it out, am si anunt....This one made me give you what you always wanted, not for free.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Poftim! O sa ajung intr-o zi... nu in puscarie. Nu las dovezi.Asta merita unii. Iar politia sau justitia romana poate ar trebui sa faca mai mult sa nu ne mai facem noi dreptatea!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Au fost persoane care s-au sinucis dupa hartuiri virtuale...Bag pula in zdreanta, ajung si la ea, vedem apoi cu ce mananca fara dinti...Eu nu ma prezint ca o victima, eu reprezint victimile! Violente domestice, violuri, **spam editat**ii... Cat mai exist nu o sa existe un barbat sa-mi lase vanatai pe fatza, dupa mine ei saruta mana! Mi-as pula, eram nervoasa cand am deschis topicul... m-am mai calmat.... Anonna, nu am ales pana acum persoana... De fel nu sunt sadica, well, nu eram. Ai castigat acest titlu.Iti pun de pe acum: tu crezi ca eu vorbesc prostii, dar oricum esti pisata pe tine... o perioada esti ceva mai alerta... apoi vin eu cand uiti complet. Nu ma grabesc.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Cat e scoru ' ? 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 28, 2016 Cat e scoru ' ?nu se vede? 5 15
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 28, 2016 Cat e scoru ' ? 0-0 deocamdata. Mai ai pozele cu flocii ei? Eu am dat peste analizele in care era evident bolnava, dar le-a postat pe forum... Scarboasa fiinta. Gata, nu-mi mai pierd timpul cu demente/i, restul nervilor ii pastrez intregi. 2 4
quasim Reputație: 2451 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Noiembrie 28, 2016 @amada, vreau intai sa precizez ca am citit cu interes doar postarea ta initiala, si doar ”in dunga” pe celelalte (sau chiar deloc pe cele inc= care schimbi ”amabilitati” cu ceilalti forumisti), deci rândurile urmatoare vizeaza strict trairile tale...Sincer, ma bucur ca ai reusit sa treci peste faza in care erai bantuita de gânduri suicidale, chiar daca acum esti plina de resentimente. Tot e mai bine asa! Daca imi amintesc eu bine, atunci, in topicul tau cel morbid, ti-am adresat in proza niste idei pe care le vei regasi in rversurile lui Cosbuc, ce poarta titlul ”Lupta vietii” (Sunt convins ca va veni repede unul care va erafirma din nou ca spun platitudini, dar ma doare fix...in cot!)Bravo! :clapp Totusi, fii sine ira et studio! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 28, 2016 @amada, vreau intai sa precizez ca am citit cu interes doar postarea ta initiala, si doar ”in dunga” pe celelalte (sau chiar deloc pe cele inc= care schimbi ”amabilitati” cu ceilalti forumisti), deci rândurile urmatoare vizeaza strict trairile tale...Sincer, ma bucur ca ai reusit sa treci peste faza in care erai bantuita de gânduri suicidale, chiar daca acum esti plina de resentimente. Tot e mai bine asa! Daca imi amintesc eu bine, atunci, in topicul tau cel morbid, ti-am adresat in proza niste idei pe care le vei regasi in rversurile lui Cosbuc, ce poarta titlul ”Lupta vietii” (Sunt convins ca va veni repede unul care va erafirma din nou ca spun platitudini, dar ma doare fix...in cot!)Bravo! :clapp Totusi, fii sine ira et studio! In sumedenia de insulte pe aici... e chiar placut sa vezi o persoana cu intentii bune. Multumesc! Peseu: Bine ca nu ai citit restul, alt razboi inutil.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum