Sari la conținut

Ramas bun tuturor

Postări Recomandate

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

cum plm sa fii santos in cap si sa stai dupa fundul unui barbat pe care nu l-ai cunoscut vreodata?

Ce-or mai face diamont prinț și pisicut?

te deranjeaza mult ca esti bataia de joc al acestui site? :laugh2

te deranjeaza ca pisicuts isi bate pula permanent de tine ? :laugh2

Plus că e ciudoasă pentru că nu a avut părinți iubitori să îi lase o casă în sălăjan. Eh asta e, părinții mei sunt oameni iubitori, nu am familie psihopată în care unchiul m-a molestat de mic, ca pe alti copii să ajungă niște dezaxați mentali
  • Minus 2
  • Oras:xxx
Postat

Ce-or mai face diamont prinț și pisicut?

Plus că e ciudoasă pentru că nu a avut părinți iubitori să îi lase o casă în sălăjan. Eh asta e, părinții mei sunt oameni iubitori, nu am familie psihopată în care unchiul m-a molestat de mic, ca pe alti copii să ajungă niște dezaxați mentali

asa este nu stau la casa

am doar un apartament pe numele meu in centrul bucurestiului p;e care nu il voi vinde vreodata. chiar daca ma mut definitiiv si irevocabil din el . cu piscuts am vb zilnic pe mail in ult zile, cu diamond nu vb de peste uin an juma si  nu i-am spus niimic vreodata despre mine. infara de prenume. deci nu stie despre mine nici cat un comentaci care sta dupa fundul meu. macar eu de la 18/19(fiind nascuta in decembrie si pt facultate

cine mai are pozele cu jeg rozetta? :laugh2

jeg e ma-ta. te asigur 

te-ai simtit ca stai dupa fundu meu pe un cont de clona huh? cioara trista 

)ani m-am mutat in alt oras la  casa mea nu am sttat cu ai mei in casa :)

Postat

jeg e ma-ta. te asigur 

te-ai simtit ca stai dupa fundu meu pe un cont de clona huh? cioara trista 

)ani m-am mutat in alt oras la  casa mea nu am sttat cu ai mei in casa :)

te doare tare ca dupa ce esti proasta esti si murdara? :laugh2

te doare tare ca dupa ce ti-ai postat maieul jegos toata lumea a ras de tine?  :laugh2

Postat

te doare tare ca dupa ce esti proasta esti si murdara? :laugh2

te doare tare ca dupa ce ti-ai postat maieul jegos toata lumea a ras de tine?  :laugh2

da, uite plang de am inecat vecinii.

cat de foame iti este de fapt? :) eu jegoasa nu pot sta ca am pielea f f sensibila, mai ales in  ult 5 ani cand imi modific sau fac de la zero cosmeticele chiar . si miros in ceafa mai florar buchetele de pe taranana de pe tine dupa prima zi in care ai crapat. asta daca ii pasa cuiva sa iti puna vreunu lol

vezi ca fac donatii constate p[e gogetfundating de vreo 3-4 ani. 

in principiu pt un adapost de animale mereu aceleasi  de peste 6 ani si pt 2 case de plasament mereu aceleasi. dar daca ti-e f foame  imi ies din repertoriu si  obisnuinta desi nu-mi place sa fiu scoasa din tabieturi si iti donez 5 euro  sa iti iei o paine si  cutie de lapte

Postat

te doare tare ca dupa ce iei vitaminele areti ca o drogata? :laugh2

te doare tare ca dupa ce tot siteul si-a batut pula de tine tu faceai spume, amenintai ca pleci apoi veneai inapoi si ne sugeai pula din nou? :laugh2

Postat

te doare tare ca dupa ce iei vitaminele areti ca o drogata? :laugh2

te doare tare ca dupa ce tot siteul si-a batut pula de tine tu faceai spume, amenintai ca pleci apoi veneai inapoi si ne sugeai pula din nou? :laugh2

tu m-ai simtit in preajma pulii tale? cum arata? ca o drogata? eram si palida? stravezie ori..? paream neajutorata cumva? vampa sau ingenua?

ok deci lets cutthe bulshit  ai halucinatii, e o linie fina de la sperante catre fanstasme. tu iti dai seama cat de ratat pari in fata cuiva ca mine care nu stie cine esti dar vede ca tu imi urmaresti vorbele frecvent? tu vezi ca nici macar nu te intreb care e contu tau non clona , nu ma intereaza :laugh2 :laugh2

dar ca de la femeie la barbat asa ceva nu e stalker decat daca interesul este reciproc :) plus ca esti tot dork si ratat

Postat

de ce nu te iubeste "tati bobo"? :laugh2

de ce isi bate joc de tine  ?stiu ca te intrebi zi de zi

eu cu pisicuts am vorbit zilnic pe mail

nu isi bate joc pur si simplu nu ne intelegem. si daca persista si se propaga nu am o pb sa ne vdm fiecare de ale lui

cum nu ma cunosti pe mine, nu cred ca il cunosti nici pe el. asa ca esti la fel de latraci ignorat/ ignorant. 

pana una alta eu i-am spus acestui om lucruri oribile pe care nu le-am spus cuiva ion viata mea. si m-a iertat. si eu i-am iertat ce nu mi-a convenit. si tot asa...

dar hai sa iti spun ceva spiritual? daca maine nu se mai logfheaza careva ghici care fraieri si cate clone  dau reload this page pe dg? doar doar, poate poate . ce bine ca au altiii o viata prin care noi multi anonimi sa traim of of aproape ca realizez stadiu de lacusta :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...