sabin33 Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2016 Postat Noiembrie 29, 2016 am fost astazi la o domnisora ok care sta in zona cedonia si am fost tratat cu multa atentie bv ei am sa mai ma duc
beny_2004 Reputație: 24 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 29, 2016 am fost astazi la o domnisora ok care sta in zona cedonia si am fost tratat cu multa atentie bv ei am sa mai ma duc Link numar recenzie !? + poze si altele...
bitterwood Reputație: 669 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Noiembrie 29, 2016 am fost astazi la o domnisora ok care sta in zona cedonia si am fost tratat cu multa atentie bv ei am sa mai ma duc Lol, asa puteai sa ne zici la fel de bine ca ai fost la o partida cu Asa Akira . Macar un link cu anunt si nr de telefon daca ti-e lene sa faci o recenzie.
formen Reputație: 13 Postat Noiembrie 29, 2016 Postat Noiembrie 29, 2016 Un link, numar de telefon, ceva, sa ne bucuram si noi daca-i cazul.
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2016 Postat Noiembrie 30, 2016 Ai nota 2..stai jos.
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Decembrie 3, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Decembrie 3, 2016 am fost astazi la o domnisora ok care sta in zona cedonia si am fost tratat cu multa atentie bv ei am sa mai ma ducBeton! Dacă ai ști cât de mult ne bucurăm pentru tine... Tovarăși adevărați.
expertul888 Reputație: 1113 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Decembrie 3, 2016 Da-o dracu de laba ca te prostesti de tot )
craci Reputație: 109 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:centru Oras:centru Postat Decembrie 3, 2016 am fost astazi la o domnisora ok care sta in zona cedonia si am fost tratat cu multa atentie bv ei am sa mai ma duc Al dracu rechin cu cont dublu sub acoperire
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum