ovi1990 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2017 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Mai 31, 2017 Buna!!! esti disponibila azi? Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Mai 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 31, 2017 Buna!!! esti disponibila azi?suna-ma Link spre comentariu
phxdark666 Reputație: 21 Postat Mai 31, 2017 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Mai 31, 2017 Pana la c ora te pot gasim alinuta Link spre comentariu
flavius36 Reputație: 419 Postat Mai 31, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Mai 31, 2017 Pana la c ora te pot gasim alinuta sinteti minutari , sau va este frica sa contactati fata telefonic! Cu un simplu telefon dat afli locatie servicii oferite.... TotulFlavius Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Iunie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2, 2017 Pana la c ora te pot gasim alinuta22 Link spre comentariu
kdy898 Reputație: 7 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2017 Manat de o dorinta nebuna sa incerc si tipe mai bine facute am decis sa-i fac o vizita Alinei (eu fiind pe genul minione sau slim). Fata arata foarte bine ,este vorbareata te simti bine in compania ei, totul ok .Daca ar fi sa dau note ... oricum ar fi peste 8. Problema a fost la mine pentru ca am avut o atitudine naspa si am lasat impresia ca as fi virgin asa ca n-am putut sa fac prea multe ... asa-i cand ai asteptari prea mari de la tine ☺.Si acum un sfat pentru toti astia slabanogi ca mine ba daca nu aveti scula si sange in instalatie duceti-va la alea ca voi sa nu va simtiti dracu' complexati.Daca mai revin ramane de vazut nu stiu in ce masura as dori sa ma mai fac de ras ... dar na .. ratatii ca mn au si ei un loc pe pamant 6 Link spre comentariu
sstan Reputație: 77 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2017 Desi era pe lista de asteptare de vreo 2 ani, abia zilele trecute am reusit sa dau de ea. Cine vrea sani mari, o sa aiba parte. Sincer, din poze nu prea iti dai seama. Bineinteles ca la "valoarea" lor, se apropie mai repede de pamant dar fac tot showul. Mare grija sa nu va sufocati!Adina e o fata cu care ai ce vorbi, daca nu poti fute (nu dam nume).Locatia, dupa cum spun mai multi, lasa de dorit, dar nu e ceva de care sa ramai marcat pe viata.Nu tre sa te invinovatesti, colegu kdy898, pentru ca Adina cred ca are vreun fetish cu virginitatea, ca m-a scos si pe mine virgin!Am avut parte de un oral bun, neasteptat chiar, mai ales ca bibilica se pare ca devenise timid.Intr-un final am ajuns si la un normal cu ceva figuri.Cred ca door-to-door au fost cam 45 de minute, fara graba.Locatie 7Corp 8-9Oral 8,50Normal 9 , privelistea face toti baniiGFE 8 (nu am insistat dar nici nu parea ca e de-acord cu FK)Beneficiu: 100 lei Data viitoare, am sa ma achit si de datorie, ca atunci am uitat 1 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Iunie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 9, 2017 Manat de o dorinta nebuna sa incerc si tipe mai bine facute am decis sa-i fac o vizita Alinei (eu fiind pe genul minione sau slim). Fata arata foarte bine ,este vorbareata te simti bine in compania ei, totul ok .Daca ar fi sa dau note ... oricum ar fi peste 8. Problema a fost la mine pentru ca am avut o atitudine naspa si am lasat impresia ca as fi virgin asa ca n-am putut sa fac prea multe ... asa-i cand ai asteptari prea mari de la tine ☺.Si acum un sfat pentru toti astia slabanogi ca mine ba daca nu aveti scula si sange in instalatie duceti-va la alea ca voi sa nu va simtiti dracu' complexati.Daca mai revin ramane de vazut nu stiu in ce masura as dori sa ma mai fac de ras ... dar na .. ratatii ca mn au si ei un loc pe pamant Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Iunie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 9, 2017 Desi era pe lista de asteptare de vreo 2 ani, abia zilele trecute am reusit sa dau de ea. Cine vrea sani mari, o sa aiba parte. Sincer, din poze nu prea iti dai seama. Bineinteles ca la "valoarea" lor, se apropie mai repede de pamant dar fac tot showul. Mare grija sa nu va sufocati!Adina e o fata cu care ai ce vorbi, daca nu poti fute (nu dam nume).Locatia, dupa cum spun mai multi, lasa de dorit, dar nu e ceva de care sa ramai marcat pe viata.Nu tre sa te invinovatesti, colegu kdy898, pentru ca Adina cred ca are vreun fetish cu virginitatea, ca m-a scos si pe mine virgin!Am avut parte de un oral bun, neasteptat chiar, mai ales ca bibilica se pare ca devenise timid.Intr-un final am ajuns si la un normal cu ceva figuri.Cred ca door-to-door au fost cam 45 de minute, fara graba.Locatie 7Corp 8-9Oral 8,50Normal 9 , privelistea face toti baniiGFE 8 (nu am insistat dar nici nu parea ca e de-acord cu FK)Beneficiu: 100 lei Data viitoare, am sa ma achit si de datorie, ca atunci am uitat Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Iunie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 16, 2017 Manat de o dorinta nebuna sa incerc si tipe mai bine facute am decis sa-i fac o vizita Alinei (eu fiind pe genul minione sau slim). Fata arata foarte bine ,este vorbareata te simti bine in compania ei, totul ok .Daca ar fi sa dau note ... oricum ar fi peste 8. Problema a fost la mine pentru ca am avut o atitudine naspa si am lasat impresia ca as fi virgin asa ca n-am putut sa fac prea multe ... asa-i cand ai asteptari prea mari de la tine ☺.Si acum un sfat pentru toti astia slabanogi ca mine ba daca nu aveti scula si sange in instalatie duceti-va la alea ca voi sa nu va simtiti dracu' complexati.Daca mai revin ramane de vazut nu stiu in ce masura as dori sa ma mai fac de ras ... dar na .. ratatii ca mn au si ei un loc pe pamant Link spre comentariu
19centimetri Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2017 Partajează Postat Iunie 16, 2017 As da si eu Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Iunie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 16, 2017 As da si euce? Link spre comentariu
19centimetri Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 ce?bani sa ma simt bine Link spre comentariu
dedudodel Reputație: 12 Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Sarut mainile, pana la ce ora ne putem vedea ? Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Iunie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 23, 2017 Sarut mainile, pana la ce ora ne putem vedea ?Pana la ora 22.Poți sa ma suni !!!te pup Link spre comentariu
gaby... Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 24, 2017 Buna , pana la ce ora ești disponibila? Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 24, 2017 Buna , pana la ce ora ești disponibila? De unde-i scoti doamne, esti prost?? ce scrie mai sus de postarea ta? 2 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Iunie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 27, 2017 De unde-i scoti doamne, esti prost?? ce scrie mai sus de postarea ta? Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 27, 2017 Alynuta a venit vara, nu ne racoresti cu o poza sexy? Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Iunie 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Alynuta a venit vara, nu ne racoresti cu o poza sexy? o sa postez azi sau maine niste poze noi Link spre comentariu
cityboy Reputație: 2 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Iunie 28, 2017 Buna AlinaIn weekend esti disponibila? Link spre comentariu
sexsei Reputație: 201 Postat Iulie 10, 2017 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 10, 2017 Salutare tuturor. De ceva vreme tot incerc sa ajung la domnișoara Alina și nu reușesc. În urma recenziilor pozitive pe care le citesc despre ea este un MUST HAVE, așadar când voi reveni de pe meleaguri ardelene neapărat voi convoca pe titulara la o întâlnire sexoasa. Mai ales că eu am fost înțărcat devreme și încă plâng după tzatza. Vânt în pula domnilor 1 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Iulie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 10, 2017 Salutare tuturor. De ceva vreme tot incerc sa ajung la domnișoara Alina și nu reușesc. În urma recenziilor pozitive pe care le citesc despre ea este un MUST HAVE, așadar când voi reveni de pe meleaguri ardelene neapărat voi convoca pe titulara la o întâlnire sexoasa. Mai ales că eu am fost înțărcat devreme și încă plâng după tzatza. Vânt în pula domnilorSunt prezenta !!!!0737.364.002 Dami un apel sau un mesaj și spune-mi ca ești tu Te pup Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Iulie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 10, 2017 Ca de vara 2017â¤ï¸ðŸŒ¹ 4 Link spre comentariu
sexsei Reputație: 201 Postat Iulie 10, 2017 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 10, 2017 Frumoasa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum