shadowangel Reputație: 2898 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2017 Mâța cea curioasa n-a nimerit-o, in schimb Radu da, e adevarat ca a fost si umbra mea pe acolo. Miss Margot stie raspunsul la ghicitoare.
mariussr Reputație: 120 Postat Septembrie 1, 2017 Postat Septembrie 1, 2017 Adevarat , nu se mai implica . Am fost de cateva ori la ea , iar ultima oara m a lasat cu un gust amar , foarte sictirita si neimplicata in actiune ! 1 1
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2017 "Umbrele"...ca doar e "ingerul" lor😆.Ai grija...😈😈Ma faci sa rad!
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2017 Adevarat , nu se mai implica . Am fost de cateva ori la ea , iar ultima oara m a lasat cu un gust amar , foarte sictirita si neimplicata in actiune !Nu știu Ce anume nu ti-a plăcut ,dar cred ca orice lucru se poate transforma oricând in bine !! Așa ca mai dar un repeat și vedem ce iese !! dar după data de 13 sept !!!o zi buna tuturor !! De la un simplu anunț sa dat in altceva !!!Oricum tot răul spre bine !!
xrxx77 Reputație: -452 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2017 Urat mesaj !!!😑Probabil. Dar postarea lui este jalnica.... 2 4
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2017 Probabil. Dar postarea lui este jalnica....Fiecare postează Ce dorește !!
radu77 Reputație: 2043 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Septembrie 1, 2017 Ma faci sa rad!Stai sa vezi in live😉...Cu proxima ocaziune😆... Pana atunci...vacanta frumoasa sa-ti dorim, sa te intorci fresh, odihnita😆 si doar cu ganduri de bine ptr noi😉.
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2017 Stai sa vezi in live...Cu proxima ocaziune... Pana atunci...vacanta frumoasa sa-ti dorim, sa te intorci fresh, odihnita si doar cu ganduri de bine ptr noi.
maximus007 Reputație: 10 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Câmpina Oras:Câmpina Postat Septembrie 1, 2017 Adica maine nu te gasesc,de mult vreau sa trec pe la tine,concediu placut
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2017 Adica maine nu te gasesc,de mult vreau sa trec pe la tine,concediu placutastazi ma gasesti pana la 23
mariussr Reputație: 120 Postat Septembrie 11, 2017 Postat Septembrie 11, 2017 Alynutza , cred ca meritam niste poze sexy din vacanta de pe plaja !! ❤️
kiukiuvea Reputație: 75 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 11, 2017 Daca Revii mai devreme sa ne anunti!
marius stefan Reputație: 36 Postat Septembrie 11, 2017 Postat Septembrie 11, 2017 Este adevărat! Chiar nu se mai implica deloc. Nu mai are nici un chef. Păcat! 3
tookinky4u Reputație: 46 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 11, 2017 alinuto te si deplasezi ?
marius stefan Reputație: 36 Postat Septembrie 11, 2017 Postat Septembrie 11, 2017 Nu mai înțeleg nimic! De ce mai insistați??? Nu se mai implica deloc! Offf... vă înțeleg... noi punem prea mult suflet!!! Postează niște poze ... doar atât... a obosit!
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 12, 2017 Daca Revii mai devreme sa ne anunti!AM REVENIT!!!😘ðŸƒðŸ»â€â™€ï¸â¤ï¸ðŸš™ðŸ˜ðŸ’•ðŸ‘€ðŸ’šBACK IN BUSSINES !!SUNT LA ACEIAȘI LOCAÈšIE. ...ACEIAȘI ALYNA ..CU FORTE NOI ȘI MULT ZÂMBET !!
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 12, 2017 Alynutza , cred ca meritam niste poze sexy din vacanta de pe plaja !! ❤️Tocmai ce am postat una ❤️
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 12, 2017 Nu mai înțeleg nimic! De ce mai insistați??? Nu se mai implica deloc! Offf... vă înțeleg... noi punem prea mult suflet!!! Postează niște poze ... doar atât... a obosit!Deja încep bine !!!CUM ADICÄ‚ NU MA MAI IMPLIC?!?deja e prea mult discutat pe aici acest subiect !!!postez poze pentru ca așa consider ca este ok din toate punctele de vedere !!Marius Stefan poate am obosit când am stat intr-o anumită poziție și de unde mi-ai admirat superbitatea !!!Astfel nu înțeleg de ce afirmi ca am obosit !!sunt prea tânăra sa trag pe dreapta de oboseala ..:deci încă pot sa ma mișc și asta o fac chiar bine ..(așa am auzit și eu )😘😂In fine fiecare cu părerea lui !!!poate a venit toamna prea devreme la unele persoane !!!kiss !! 1
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 12, 2017 alinuto te si deplasezi ? Depinde unde !!cu cine !!!suna-ma sa discutam !!kiss
ocupat Reputație: 191 Postat Septembrie 12, 2017 Postat Septembrie 12, 2017 Maine cum ai programul Alina? Putem aranja o programare?
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 12, 2017 Maine cum ai programul Alina? Putem aranja o programare?Suna-ma și discutam 😘
mickeybt Reputație: 51 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 14, 2017 Buna, Alyna!Te-am sunat, ti-am lasat mesaj (SMS)... niciun raspuns! Cand poti fi contactata?Multumesc!
mirel85 Reputație: 42 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:focsani Oras:focsani Postat Septembrie 15, 2017 Alyna maine pe la ora18 te gasesc
mirel85 Reputație: 42 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:focsani Oras:focsani Postat Septembrie 15, 2017 Scuze adyna
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Septembrie 16, 2017 Buna, Alyna!Te-am sunat, ti-am lasat mesaj (SMS)... niciun raspuns! Cand poti fi contactata?Multumesc!Cred ca ne-am și văzut ..dacă nu ma înșel ,.!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum